eksplozija-na-farmi-mleka-u-teksasu

Eksplozija u ponedeljak popodne na farmi mleka Sautfork u Dimitu u Teksasu, navodno je ubila 1 osobu i oko 18.000 krava u poslednjem slučaju katastrofa koje su zadesile proizvodnju hrane.

Na snimku eksplozije prikazan je oblak dima koji prekriva farmu mleka Sautfork u Dimitu u Teksasu.

Kako je padala noć, snimak sa farme mleka je izgledao kao snimak koji bi došao iz ratom razorene zemlje dok je prašina od eksplozije preklrila farmu.

Kancelarija šerifa okruga Kastro reagovala je na eksploziju. U utorak je objavilo saopštenje koje glasi:

„Kancelarija šerifa okruga Kastro, vatrogasne službe Dimit, Hart i Nazaret reaguju na eksploziju i požar na farmama mleka Sautfork koje se nalaze jugoistočno od Dimita.

Po dolasku je utvrđeno da je jedna osoba zarobljena unutra, a vatrogasne ekipe su uspele da je lociraju i uklone iz zgrade. Osoba je prevezena u bolnicu u Luboku.

Pročitajte još:

Svi zaposleni su popisani…

Ekipe Hitne pomoći su bile na terenu do 23 sata.”

Uzrok eksplozije je nestanak u izjavi šerifa okruga Kastro.

Korisnici Tvitera dovode u pitanje eksploziju farme.

„Sinoć je uništena još jedna farma mleka. U kom trenutku shvatate da je neograničeno ratovanje Trećeg svetskog rata već počelo?“ napisao je korisnik.

Drugi korisnik je napisao: „Dimit, Teksaška Farma mleka, Incident masovnih žrtava je proglašen nakon eksplozije na farmi mleka. Za sada je jedna osoba u kritičnom stanju. Ništa u vezi ovoga ne liči na nesreću.“

Pratite Portal Dnevni Puls na TelegramuFejsbuku, Tviteru, Gab-u i Viberu!

Dnevni Puls/Mediji