bil-gejts-zeli-da-10-godisnjaci-uce-o-komercijalnom-seksu

Milijarder koji je „stručnjak za viruse“ Bil Gejts, preko svoje Fondacije Bil i Melinda Gejts, usmerava novac u nevladinu organizaciju (NVO) koja podučava desetogodišnjake i mlađe o „komercijalnom seksu“ i „zainteresovanost“ za one sa „različitim rodni identiteti“.

Bil Gejts ima još jednu vezu sa seksualizacijom dece širom sveta, kroz svoje višemilionske godišnje donacije Međunarodnoj fondaciji za planirano roditeljstvo (IPPF), koja je povezana sa američkom organizacijom Planirano roditeljstvo, koju je osnovala eugeničarka Margaret Sanger, ali funkcioniše kao zaseban entitet.

Mreža IPPF-a se sastoji od 120 „nezavisnih organizacija“ koje se protežu u 146 različitih zemalja i dobile su više od 80 miliona dolara od Bila Gejtsa za promovisanje seksualizacije i prostitucije dece.

IPPF takođe finansiraju Gejtsove bliske saveznike u Svetskoj zdravstvenoj organizaciji.

Prema „priručniku“ iz 2017. koji je objavio IPPF, grupa poziva na masovnu seksualizaciju dece od 10 godina i mlađe, pišući u „priručniku“ da do 10. godine deca treba da budu upoznata sa različitim idejama o „seksualnoj aktivnosti ”, uključujući „komercijalni seksualni rad” pod zastavom „sveobuhvatnog seksualnog obrazovanja”.

„Seksualna aktivnost može biti deo različitih vrsta veza, uključujući izlaske, brakove ili komercijalni seksualni rad, između ostalog“, navodi se u „priručniku“ IPPF-a, istovremeno promovišući „seksualna prava, bez obzira na… godine“.

Deci mlađoj od 10 godina takođe treba reći da „Kako odrastate, možda ćete početi da se interesujete za ljude sa različitim rodnim identitetima“, nastavlja se u priručniku IPPF-a.

Otkriće da Bil Gejts finansira pro-prostituciju, pro-LGBT seksualizaciju dece dolazi nakon što je izveštaj Ujedinjenih nacija predložio dekriminalizaciju svih oblika seksa, uključujući seks sa decom.

https://twitter.com/stillgray/status/1647416022637629440?s=20

Sve više pažnje se primenjuje na širok spektar nevladinih organizacija koje su se ubacile u gotovo svako političko pitanje koje se može zamisliti, prikupljajući velike donacije od milionerskih i milijarderskih elita, kao što su Bil Gejts i Džordž Soroš.

Pored nevladinih organizacija koje seksualiziraju decu, druge nevladine organizacije deluju južno od američke granice u Meksiku, pomažu i podržavaju ilegalne strance dok se spremaju da uđu u Sjedinjene Države i postavljaju im resurse na američkoj strani granice kako bi mogu da izbegnu deportaciju.

Pratite Portal Dnevni Puls na TelegramuFejsbuku, Tviteru, Gab-u i Viberu!

Dnevni Puls/Mediji