Srbija konačno izašla na more u Buljaricama

Srpska Ibica u Buljaricama i Kampala plaža za sve, sa ležaljkama i suncobranima. Predivna voda, na šljunkovito-peskovitoj plaži gde možete da uživate.

Na plaži se nalazi plažni bar u kom gosti uživaju u širokom asortimanu alkoholnih i bezalkoholnih pića i čitavoj lepezi koktela, slušajući najčešće uživo muziku.

Vlasnik cafea „Srpska Ibica“ na plaži „Kampala beach“ je veliki srpski patriota i borac za prava Srba u Crnoj Gori, pa ako već imate dilemu kome će te da date svoje poverenje, neka to bude bratu Srbinu.

Crna Gora je zemlja bogata brojnim prirodnim ljepotama, a kad je reč o Jadranskom priobalju ono svakako predstavlja najvažniji i najlepši deo Crne Gore.

Jedna od najlepših plaža na crnogorskom primorju je svakako ona u Buljaricama. Duga preko 2 kilometra, spada u jednu od najdužih i najlepših.

Na šljunkovito-pjeskovitoj plaži u Buljaricama, najlepši deo zauzima „Kampala beach“ na kojoj svakodnevno uživa na hiljade turista iz Crne Gore, regiona i celog sveta.

Na plaži se nalazi plažni bar u kom gosti uživaju u širokom asortimanu alkoholnih i bezalkoholnih pića i čitavoj lepezi koktela, slušajući muziku uživo, najčešće srpskih izvođača.

„Kampala beach“ je opremljena najmodernijim ležaljkama i suncobranima, koji u vrelijim letnjim danima pružaju prijatan hlad. Takođe, na ovoj prelepoj plaži možete pronaći i slobodan prostor na pesku.

Ovaj turistički kompleks posebno je popularan među mlađom populacijom i bračnim parovima sa decom zbog svoje uređenosti i komfora koji pruža.

Plaža je pristupačna kako autom tako i brodićima koji svakodnevno saobraćaju i voze turiste duž cele Budvanske rivijere.

Buljarička „Kampala beach“ je posebno interesantna onima koji vole da celi dan provode na plaži, jer svojim sadržajim i brojnim dešavanjima privlači veliki broj turista koji se nalaze na letovanju na Budvanskoj rivijeri.

Vlasnik cafea „Srpska Ibica“ na plaži „Kampala beach“ je veliki srpski patriota i borac za prava Srba u Crnoj Gori, pa ako već imate dilemu kome će te da date svoje poverenje, neka to bude bratu Srbinu.

Pratite Portal Dnevni Puls na Viberu!

Dnevni Puls/alo.me