Novak Đoković se pojavio u kampanji Donalda Trampa

Nalog je verifikovan plavom kvačicom

Najbolji teniser u istoriji Novak Đoković “iskorišćen” je u predsedničkoj kampanji Donalda Trampa!

Naime, snimak na kome Srbin proslavlja zlato na Olimpijskim igrama u Parizu, pojavio se na društvenoj mreži “X”, na nalogu pod imenom “Donald J. Trump”.

Ipak, nije u pitanju njegov zvanični nalog, iako je verifikovan plavom kvačicom i ima njegovu fotografiju.

– Novak Đoković se prekrstio i zahvalio Bogu na kolenima posle pobede. Mejnstrim mediji su ovo cenzurisali. Učinimo ga viralnim – navodi se u opisu snimka na kom se vidi Đoković na kolenima posle pobede u meču za zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu ove godine.

Ono što ga deli od @realDonaldTrump je reč “news” u nalogu, ali je usko povezan sa Trampom i njegovom kampanjom. Kako se kaže u opisu, ovaj nalog podržava i prati sve patriote i objavljuje udarne vesti.

A udarne vesti koje se na ovom mestu objavljuju su prohrišćanske, antiimigrantske, a bave se i diskreditovanjem Trampove protivkandidatkinje Kamale Hari. Na ovom nalogu se veličaju uspesi Trampa koji se bori za povratak u Belu kuću.

Bilo kako bilo, činjenica je da je Novak Đoković najbolji teniser u istoriji ovog sporta, a često se susreće sa cenzurama zbog svoje religijske pripadnosti i načina proslava pobeda.

Pratite Portal Dnevni Puls na Viberu!

Dnevni Puls/objektiv.rs