Američki senator Ron Džonson: Vakcine protiv kovida možda izazivaju HIV

Američki senator Ron Džonson, republikanac iz Viskonsina, odgovorio je čoveku koji tvrdi da vakcine protiv COVID-a izazivaju kod ljudi SIDU rekavši mu: „sve što kažete može biti istina“.

Džonson je razgovarao sa Todom Kalenderom, koji sebe naziva „međunarodnim advokatom“ i „vođom grupe koja pokušava da zaustavi napore Bajdenovog režima da uništi američku vojsku bockama koje sadrže HIV“. Tokom razgovora Kalendera i Džonsona na desničarskoj platformi za deljenje video snimaka Rumble, Kalender je ponovo tvrdio da različite vakcine protiv COVID-a daju korisnicima SIDU i da zdravstveni zvaničnici moraju da budu „odgovorni“.

Ovde imate više od stotinu doktora, od kojih će svi reći da su ove injekcije izazvale sidu – rekao je Kalender,

i ako nijedan ugledni lekar nije tako tvrdio.

  Oni su namerno davali ljudima SIDU…ovo je zločinačka namera.

Džonson se ubacio, ali ne da bi opovrgao Kalenderove fikcije. Umesto toga, Džonson je rekao da Kalender i drugi anti-vakseri moraju stalno da šire priče o vakcinama.

To je kraj puta – rekao je Džonson o kriminalizovanju zdravstvenih zvaničnika kao što je dr Entoni Fauči, glavni medicinski savetnik predsednika.

Morate da radite korak po korak. Sve što kažete može biti istina, ali trenutno javnost smatra da su vakcine uglavnom bezbedne i efikasne.

Džonson, koji se kandiduje za reizbor ove godine, jedan je od istaknutih desničarskih članova Senata. On se zalagao da se kontroverzni lek za životinjne Ivermektin koristi u borbi protiv COVID-a…

Pratite nas na društvenim mrežama FejsbukTelegram i Tviter

Izvor:YahooNews/TheJournalTimes