Bolnice u Americi izvode užasne

Poznati američki voditelj Taker Karlson sa Foks Njuza, tokom svoje emisije u sredu obelodanio je da neke bolnice u Americi vrše užasne „eksperimente“ nad decom.

Kastriraju mlade ljude, maloletnike bez ikakve legitimne svrhe.

Tokom svoje emisije u sredu, Taker Karlson je istakao kako bolnice širom zemlje izvode takozvane „eksperimente“ „potvrde pola“ na deci, dok naučni časopisi potvrđuju da se histerektomije sprovode na tinejdžerima koji izražavaju želju za „tranzicijom“.

Poslednjih nedelja smo naučili mnogo o tome šta se zapravo dešava u dečijim bolnicama širom zemlje – primetio je Karlson

Većina ljudi implicitno veruje dečjim bolnicama.

Oni jednostavno nisu znali detalje, ali zahvaljujući internetu sada znamo.

Ispostavilo se da neke od ovih bolnica izvode užasavajuće eksperimente na deci: elektivnu histerektomiju na maloletnicima, fizičku i hemijsku kastraciju, stvari za koje mislite da bi bili zločini, ali to očigledno nisu i koje se dešavaju u dečijim bolnicama u Sjedinjene Države.

Novinar Kris Rufo je upravo objavio priču o dečjoj bolnici u Čikagu i lokalnim školskim administratorima koji promovišu ‘ BDSM i trans-prijateljske seksualne igračke za decu’ – rekao je Karlson.

Post Millenial izveštava da je nekoliko recenziranih studija u časopisima potvrdilo da se ovi procesi sprovode na deci, uprkos tome što mediji establišmenta tvrde da je to „lažna informacija“.

Pratite nas na društvenim mrežama Fejsbuk i Telegram

Izvor: FoxNews