borite-se-za-srecu-bez-presedana-iem-savetnik

Borite se za sreću bez presedana – IEM Savetnik vaše dnevne Vedske predikcije za sve znakove zodijaka, Petak 09.12.2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, možda ćete se danas naći kako obnavljate svoj svakodnevni život sa Mesecom u Blizancima. Vreme je da podelite zadatke u svom dosadnom životu i iskorenite stara uverenja koja ste imali tako dugo. Sejanje ovog semena požnjeće vam sjajne rezultate i ovo će vam udahnuti život, čineći da se osećate podmlađenim. Bićete iznenađeni kako unošenje malih promena u vaš život može napraviti veliku razliku. Danas izbegavajte nošenje narandžaste boje. IEM savetuje da je vreme između 15:00 i 17:00 časova dobro vreme da se pobrinete za sve nerešene zadatke.

Bik

Dragi Bikovi, sa Mesecom u Blizancima, pripremite se jer je nova i ključna veza na kartama. Ovo neće biti romantična veza, ali će verovatno biti prijateljstvo ili odnos mentor-štićenik. Oni će vam biti ruka pomoći da vas provedu kroz sav haos koji će vas danas zahvatiti. Sačekajte i vidite kuda vas ova veza vodi i ne zaboravite da zahvalite ovom anđelu za vođstvo. Danas će nešto u roze boji privući pozitivnu kosmičku energiju. Očekuje se da će svaki zadatak obavljen između 13:30 i 14:20 časova dati pozitivne rezultate.

Blizanci

Dragi Blizanci, možda ćete morati da prođete kroz „vatru“ danas sa Mesecom u Blizancima. Koliko god to izgledalo teško, ne morate da brinete jer ćete ustati kao feniks iz pepela. Pobrinite se da imate otvorene mogućnosti danas jer vam mnoge mogućnosti mogu pokucati na vrata. Mudro odmerite opcije koje imate i ne dozvolite da vam bilo šta pomuti mišljenje. Tirkizna je vaša srećna boja za danas. Vreme između 12:30 i 14:00 časova biće veoma povoljno za početak svakog novog projekta.

Rak

Dragi Rakovi, pošto je Mesec danas u Blizancima, vi ćete želeti da provedete vreme sa porodicom. To je vreme ispunjeno toplinom, ljubavlju i harmonijom sa ljudima koji su vam bliski srcu. Zato, negujte njihovo prisustvo i ove dragocene trenutke. Neka se računa svaki trenutak proveden sa njima i ojačajte veze. Danas je crvena vaša srećna boja. Vreme između 17:00 i 18:30 časova je dobro vreme da se pobrinete za bilo koji važan zadatak.

Lav

Dragi Lavovi, tvaš život bi danas mogao da se okrene naopako zbog kretanja Meseca u Blizancima. Ovo može učiniti da se osećate anksiozno. Verujte u sebe i izaći ćete kao pobednici. Oni koji su zaposleni moraju paziti na ljude koji im zavide. Koristite svoju brzu pamet da se izdignete iznad svojih konkurenata umesto da koristite manipulativne taktike. Pazite na ono što govorite kako biste izbegli da ljudi pogrešno protumače vaše reči na pogrešan način. Danas će lila biti vaša srećna boja. Sve važno treba planirati između 15:30 i 18:00 časova za optimalne rezultate

Devica

Draga Device, danas će aura oko vas biti pozitivna, ali neuhvatljiva. Međutim, ako se na to uključite rano u toku dana i postavite ciljeve za ostatak dana, videćete da cvetate. Ovo će vam uliti osećaj poverenja, pa ga iskoristite u vašu korist. Otkrili biste da imate proširen osećaj blagostanja što vas čini emocionalno stabilnim, sa Mesecom koji je stacioniran u Blizancima. Danas nosite nešto crveno za sreću. Vreme između 10:00 i 11:00 časova će verovatno biti srećno za vas.

IEM Savetnik vam želi srećan i uspešan dan – Borite se za sreću bez presedana!

Vaga

Drage Vage, sa Mesecom u Blizancima, možda ćete morati da se suočite sa mešovitim danom. Možda ćete se mučiti sa poslom, ne uspevajući da održite koncentraciju. Međutim, ako se fokusirate na učenje novih stvari, izaći ćete kao pobednici pred kraj dana. Oslobodite se brige i vidite sebe kako nadmašujete sve, ispunjavajući ciljeve. Na ličnom planu, pravo je vreme za ulaganje u bilo koju vrstu imovine. Danas je svetlo narandžasta vaša srećna boja. Vreme između 13:30 i 15:00 časova je povoljno.

Škorpija

Drage Škorpije, vreme je da dobijete priznanja za izvrsnost na frontu karijere! Uživajte u centru pažnje koji ste tako žarko zaslužili. Mesec u Blizancima će učiniti da se osećate na oblaku devet, što će pozitivno uticati i na posao. Ovo je dobro vreme za introspekciju o budućnosti. Kada je sve na mestu, možda biste želeli da se iskupite u svom ljubavnom životu. Danas nosite sivo da biste privukli sreću. Vreme između 15:00 i 16:00 časova je povoljno za vas.

Strelac

Dragi Strelčevi, danas ćete se naći mirni i staloženi, zahvaljujući Mesecu u Blizancima. Učvrstite korene povezivanjem na domaćem planu jer se čini da je vreme za to pravo. Ovo će negovati vaše odnose, čineći vas emocionalno stabilnim. Koristite otvorenu i iskrenu komunikaciju za izgradnju poverenja. Danas izbegavajte da nosite žuto. Vreme između 15:00 i 16:00 časova je savršeno za preduzimanje bilo kog važnog zadatka ili sastanka.

Jarac

Dragi Jarčevi, danas bi vaše veze sa uticajnim ljudima mogle da ojačaju zbog uticaja Meseca u Blizancima. Jedan od njih će vam verovatno pomoći ako vam je potrebna posebna usluga u njihovoj oblasti stručnosti. Pazite šta tražite jer besplatnih ručkova nema, a usluge se takođe moraju vratiti. Profesionalno, možda ćete imati poteškoća da održite fokus. Danas će uključivanje ljubičaste boje u vašu odeću služiti za održavanje visokog nivoa energije tokom celog dana. Vreme između 13:00 i 15:00 časova biće vaše srećno vreme.

Vodolija

Drage Vodolije, zahvaljujući Mesecu u Blizancima, danas biste se mogli osećati duhovno slabim. Samokontemplacija vam može pomoći da vidite širu sliku i pomoći će vam da stvari poboljšate. Kako se stvari budu popravljale, to će vam dati mir. Dubok i otvoren razgovor sa nekim može takođe pomoći da razbistrite vaše misli. Danas je vaša srećna boja crvena. Vreme između 19:30 i 20:45 časova je označeno kao srećno za vas, tako da planirajte važne događaje u skladu sa tim.

Ribe

Drage Ribe, prisustvo Meseca u Blizancima može učiniti da se osećate sumorno i mrzovoljno. Ljudima oko vas će možda biti teško da vas razumeju jer ćete možda odbiti da komunicirate sa njima ili da budete otvoreni u vezi sa emocijama. Možda ćete se osećati bez smera i indolentno, pokušavajući da pronađete sredinu u kojoj se trenutno nalazite. Odvratite um od fokusiranja na sitne detalje. Danas izbegavajte da nosite ljubičastu boju. Planirajte bilo šta važno između 14:30 i 17:00 časova za najbolje rezultate.

Pratite Portal Dnevni Puls na TelegramuFejsbuku, Tviteru i Gab-u!

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim

By IEM Vedski Astro Tim

IEM Vedski Astro Tim možete lično kontaktirati putem e-mail adrese: vedicastrotim@gmail.com