Duboka država planira ATENTAT na Donalda Trampa

Bivši komesar njujorške policije Bernard Kerik upozorio je da će „sledeći korak“ biti ATENTAT za one koji traže apsolutnu kontrolu nad američkim političkim sistemom, ako FBI-ov upad na dom, predsednika Trampa ne spreči da se kandiduje 2024. godine.

Kerik, koji je bio policijski komesar tokom napada 11. septembra, dao je komentare kao odgovor na tvit bivšeg vršioca dužnosti direktora Nacionalne obaveštajne službe Sjedinjenih Država Ričarda Grenela, koji je raciju nazvao „nečuvenim“ i sličnim akcijama „ diktatori trećeg sveta“.

U pojavljivanju na Newsmax-u, Kerik, kojeg je Tramp pomilovao početkom 2020. nakon što je odslužio zatvorsku kaznu zbog poreske prevare, dalje je izjavio: „Čujem ljude kako pričaju, rekli su da demokrate toliko žele ovog tipa da ne bi stavili atentat iza sebe to.“

Reći ću ti nešto pokušali su sa tužbama, pokušali su još izmišljanja, pokušali su jednu istragu za drugom. Ovde se radi o jednoj stvari, o tome da ga sprečimo da se kandiduje 2024. godine – rekao je dalje Kerik.

Nisam za zavere, nisam za antivladinu retoriku. Ovo je prvi put u životu da bih rekao da se smrtno bojim za Donalda Trampa. izjavio je dalje Kerik.

Pratite nas na društvenim mrežama Fejsbuk i Telegram

Izvor: Mediji