ljubav-je-najbitnija-jer-voleti-pokrece-svet

Ljubav je najbitnija, jer voleti pokreće svet! IEM Savetnik vaše Vedske dnevne predikcije za sve znakove zodijaka, Subota 08.10.2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, sa Mesecom u Ribama vaš porodični život će ostati pun zabave i radosti. Postoji verovatnoća da ćete posetiti nova mesta, što bi vam moglo biti dobro iskustvo i poboljšaće vašu ljubav i vezu. Postoje šanse da dobijete bezuslovnu ljubav svojih najmilijih, zato iskoristite ovaj dan na najbolji način. Biće puno mogućnosti koje proizilaze iz različitih resursa. Bićete izuzetno dobri u vašem poslu, a može doći i do unapređenja. U slučaju da se bavite biznisom/trgovinom itd., vaša fina veština i orijentacija na akciju će vam utrti put ka uspehu. Može doći i do promene posla.

Bik

Dragi Bikovi, planeta ljubavi je dobro pozicionirana sa planetom dugoročne posvećenosti i vi ćete se nositi sa ljubavnim životom zajedno sa profesionalnim životom sa pažnjom i posvetićete jednako kvalitetno vreme lično i profesionalno. Vaš poslovni smisao će biti dobra i mudra primena u poslu i posao će vam dati novčane pogodnosti, a vaše radno mesto će vas povezati sa kontaktima visokog profila koji će biti od koristi u pogledu karijere i svu pažnju ćete usmeriti na vaš potencijal za posao jer Vaši pretpostavljeni će verovatno primetiti vaš trud.

Blizanci

Dragi Blizanci, sa Mesecom u Ribama vaš ljubavni život će biti poremećen i doći će do gubljenja odnosa zbog vaše neodlučnosti da posvetite više pažnje i vremena profesiji ili ličnom zadatku, ali će vaš fizički ljubavni život biti veoma aktivan. Karijera će imati potencijal za dobitke ako su vaše perspektive u karijeri jasne i ako ćete raditi sa naporima u pravom smeru u pravom trenutku i izvući ćete svoje profesionalna umeća i preuzeti vođstvo u svim poduhvatima za njihov savršen uspeh danas.

Rak

Dragi Rakovi, sa Mesecom u Ribama vaš ljubavni život će biti normalan sa sporim i stabilnim tempom emocija zasnovanim više na brizi o supružniku/partneru i porodici. Ljubav će biti usmerena više na odgovornost, a ne na lično vezivanje. Na domaćem planu, među članovima porodice može prevladati nedostatak razumevanja i harmonije. Nećete moći da uravnotežite vaše misli sa radnjama u karijeri, a emocionalnost u svom profesionalnom životu rezultiraće nazadovanjem u karijeri. Vaša pogrešna procena situacije i nezreo pristup vas neće odvesti nikuda. Finansijski ćete biti prilično tesni i možda nećete moći da obavite određene stvari koje ste ranije planirali.

Lav

Dragi Lavovi, sa Mesecom u Ribama vaš kućni mir i prosperitet će biti naglašeni i provodićete kvalitetno vreme sa vašim partnerom/porodicom, a takođe ćete planirati neku zabavu ili društveni izlet sa njima, koji će biti veoma osvežavajući. Biće neophodno pažljivo rukovanje odnosima jer svaki put može izbiti problem između članova porodice. Karijera i prihod će biti isplativi u svim karijernim poduhvatima jer ćete morati da sklapate sve poslove uz prisustvo uma, a vaš konačni dogovor treba da bude unapred isplaniran na kraju kako biste izbegli bilo kakvu vrstu zastoja u obećanim poslovima.

Devica

Drage device, sa Mesecom u Ribama vaš ljubavni život će biti manje srdačan jer se problemi mogu desiti zbog manje verbalne komunikacije i mogu stvoriti praznine koje treba kanalisati kroz pravilnu međusobnu vezu kako bi se izbegli nesporazumi, a jasna verbalna komunikacija će biti od pomoći u održavanju harmonije u odnosima. Karijera će vam pružiti veliku podršku i vaše radno okruženje će se više zasnivati na mentalnom nego na fizičkom nivou, ali će vam vaši napori isplatiti dobar profit. U vašem poslu/trgovini možda biste voleli da započnete novi poduhvat i za to će biti neophodno da upotrebite veštinu i razum. Koncentrišite se na naporan rad, ovo će se isplatiti i mogli biste se radovati dobrim izgledima na svom sadašnjem poslu.

IEM Savetnik vam želi prijatan dan pun ljubavi – Ljubav je najbitnija, jer voleti pokreće svet!

Vaga

Drage Vage, sa Mesecom u Ribama vaš ljubavni život će biti lepo izbalansiran i na emotivnom i na fizičkom nivou sa toplinom i pažnjom, a vi ćete blistati u senci ljubavi. Tendencija ovog dana je da vam pruži flertovanje, što vam može doneti lošu reputaciju, pa se pripazite. Porodična atmosfera će, u celini, ostati sasvim u redu. Ako se bavite poslom, bavićete se profitabilnim poslovima sa izvrsnošću i vaš scenario usluge će takođe biti dobar i možda će vam biti ponuđeno unapređenje za vaš dobar rad. Kao samostalni preduzetnik, vaša manipulacija će uspeti i možete brzo da zaradite novac, ali nemojte zavisiti samo od manipulacije. Međutim, potrebni su iskreni napori ako se u tome traži čvrsta osnova.

Škorpija

Drage Škorpije, sa Mesecom u Ribama ne smete da se kockate sa vašom ljubavnom vezom. Morate pokušati da izbegnete upotrebu grubih reči ili govora; u suprotnom ćete biti u nevolji, a s druge strane, ako budete vodili svoje bračne odnose s ljubavlju i pažnjom, bićete srećni sa vašim supružnikom i partnerom. Kao nezavisni preduzetnik, donosićete nerazumne odluke koje su u osnovi vođene impulsivnošću, što rezultira neuspesima, gubicima i frustracijama. Takođe možete rizikovati bez ikakve rime i razloga i dobiti loše rezultate. Bolje je da unapred kontrolišete svoje postupke kako biste se zaštitili od mnogih nevolja.

Strelac

Dragi Strelčevi, sa Mesecom koji tranzitira Ribama vaš društveni krug će danas biti proširen. U ovom kontekstu, naići ćete na učene ljude i uspostaviti vrlo dobre odnose sa njima. Na domaćem planu porodični odnosi će biti srdačni i bićete srećni i u ličnoj ljubavnoj areni. Međutim, i vaši ambiciozni planovi će se ostvariti. Bićete veoma zadovoljni sa sadašnjim poslom. Postoje šanse za proširenje istog ili pokretanje nečeg novog. Takođe ćete se dobro snaći u bilo kom poduhvatu danas. Sreća će verovatno doći na vaš prag.

Jarac

Dragi Jarčevi, sa Mesecom u Ribama ljubav će procvetati ako svoju pažnju podjednako podelite na profesionalni i lični front. Trebalo bi da primenite izraz ljubavi zajedno sa brižnim stavom da biste učinili da živite prosperitetno. Vaš profesionalni stav bi trebalo da bude metodičan i proračunat sa vremenom i trudom kako biste povećali vašu profesionalnu karijeru. Može doći do kašnjenja i prepreka u vašim ciljevima i željama. Ljudi sa kojima imate posla mogu pokušati da vam naprave probleme. Savetuje se oprez!

Vodolija

Drage Vodolije, Mesec je  Ribama, a vaš ljubavni život će zahtevati više pažnje i možda ćete biti pod stresom ako ne budete mudri sa vašom balansirajućom energijom, pa je koristite na pravom mestu i u pravo vreme i vaši napori će biti usmereni na ljubav koju će podržavati vaša sudbina. Napravićete korak unazad u karijernim poduhvatima zbog vaših ljubavnih obaveza i to će biti manje profitabilno na profesionalnom planu. Uravnotežite vaš lični i profesionalni život sa strpljenjem, taktom i diplomatijom.

Ribe

Drage Ribe, Mesec je u vašem znaku, a vaš ljubavni život će biti sladak kao nektar ili med uz međusobno razumevanje sa supružnikom i partnerom. Vaši prijatelji će održati data obećanja i osećaj sigurnosti će vas okružiti, a vi ćete se zabaviti u dobrom društvenom krugu i provoditi kvalitetno vreme sa vašim partnerom ili supružnikom. Takođe biste mogli da uđete u velike profitabilne poslove ili danas započnete/planirate neku novu karijeru. Ako negde radite, onda se mogu očekivati ohrabrujući rezultati. Postaće te prilično popularni među nadređenima i možda ćete dobiti nove odgovornosti i napredovanje u poslu.

IEM Savetnik vam želi prijatan dan pun ljubavi – Ljubav je najbitnija, jer voleti pokreće svet!

Pratite Portal Dnevni Puls na TelegramuFejsbuku, Tviteru i Gab-u!

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim

By IEM Vedski Astro Tim

IEM Vedski Astro Tim možete lično kontaktirati putem e-mail adrese: vedicastrotim@gmail.com