Misterija?! Kod Vukovara se porodila žena, a ni traga od bebe

Jedna devojka kod Vukovara se navodno porodila, ali se ne zna šta je bilo sa bebom. Ne zna se gde se dete nalazi, a u sve se umešala policija.

Kako prenose hrvatski mediji, devojka se porodila u selu u blizini Vukovara, a prema nezvaničnim informacijama, neko iz porodice pomogao joj je da rodi i preseče pupčanu vrpcu.

Međutim, tokom porođaja je došlo do određenih komplikacija, zbog kojih je devojka krvarila, pa je prevezena u vukovarsku bolnicu.

Lekari su odmah utvrdili da je reč o devojci koja se porodila neposredno pre dolaska u bolnicu.

Problem je nastao jer nije bilo deteta, a sve je prijavljeno policiji koja se odmah uključila da proveri šta se dešava. Ne zna se koliko je devojka bila trudna i da li je dete bilo živo ili ne u trenutku porođaja.

Za sada možemo da potvrdimo da je policija dobila informacije o ovom slučaju i da još vodimo krivičnu istragu u saradnji sa državnim tužilaštvom. Za sada nema elemenata krivičnog dela, rekli su u policiji.

Šta se desilo sa detetom ostaje misterija. Samo se nadamo da nije žrtva trgovine decom, imajući u vidu stanje u kojem je žena dovezena u bolnicu.

Pratite nas na društvenim mrežama Fejsbuk i Telegram

Dnevni Puls/Mediji