naci-ravnotezu-je-samo-korak-do-uspeha-iem-savetnik

Naći ravnotežu je samo korak do uspeha – IEM Savetnik vaše dneve Vedske predikcije za sve znakove zodijaka, Ponedeljak 05.12.2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, uz prisustvo Meseca u Ovnu, danas se osećate radosno i veselo. Ovaj vaš pozitivan stav se odražava u vašem poslu i može naterati kolege da vam zavide.  IEM savetuje uživanje u slavi i istovremeno da se rešite nerešenih stvari. Privrednici bi danas trebalo da budu oprezni kada se upuštaju u nove poduhvate. Danas će tamna nijansa plave pomoći privlačenju pozitivne energije. Vreme između 14:00 i 15:00 časova je srećno za vas.

Bik

Dragi Bikovi, možda ćete se danas osećati malo preopterećeni obavezama. Mesec u Ovnu doprinosi vašem stresu i mentalnoj iscrpljenosti. Međutim, ako želite da putujete, osećate se zarobljenim profesionalnim obavezama. IEM vam savetuje da nađete ravnotežu između svih ovih stvari, posebno danas. Ne može se svima ugoditi, ali suvišno je reći da ćete napraviti mali napredak na svim frontovima. Danas je ljubičasta boja srećna za vas. Vreme između 11:00 i 11:45 je povoljno, pa planirajte da u skladu sa tim završite značajan posao.

Blizanci

Dragi Blizanci, Mesec u Ovnu usmerava pažnju na vaše komunikacijske veštine danas kako bi vam pomogao da se izdvojite iz gomile. Predviđeno je da danas bude naporan dan. Međutim, uzmite jednu po jednu stvar i vodite računa da je izvršite savršeno. Danas se možete prepustiti sujeti, pod uslovom da sutra prebacite fokus na važne stvari u životu. Neko sa kim se viđate neko vreme možda želi da unapredi stvari na romantičnom frontu. Danas je zelena boja srećna za vas. Od 11:00 do 12:00 je vaš srećni čas u danu.

Rak

Dragi Rakovi, položaj Meseca u Ovnu je povoljan za introspekciju, a ne za akciju. Potreban vam je naporan rad i ogromna količina uzdržanosti i smirenosti da biste poboljšali zadatke koji su pred vama. Neka vaš rad govori i iskoristite svaku priliku. IEM savetuje da pronađete ravnotežu između vašeg profesionalnog života i kvalitetnog provođenja vremena sa najmilijima. Dajte im do znanja koliko ih obožavate. Danas će nošenje svetlo roze pomoći privlačenju pozitivne energije. Vreme između 9:00 i 10:00 časova je srećno za vas.

Lav

Dragi Lavovi, sa Mesecom u Ovnu danas, imate strahove od katastrofe koja se nadvila nad vama. Međutim, neće se pojaviti nikakva velika prepreka. Današnji dan će prikupiti mnogo zahvalnosti i priznanja za vaš naporan rad. Nastavite sa poslom i donosite zdrave finansijske odluke. Neka dosadašnja ulaganja mogu doneti željeni profit nekim biznismenima. Čini se da ste u stabilnom finansijskom stanju pa shodno tome planirajte. Smeđa boja je srećna za vas danas. Vreme između 12:20 i 13:20 je vaš najsrećniji čas.

Devica

Drage Device, dok Mesec ostaje u Ovnu, vaše poverenje danas dodiruje krov! Istrajnost i strpljenje su ključne reči za danas, pa čak i na duge staze, kao profesionalno, možda nećete napredovati tempom koji želite. Zapamtite da penjanje uz merdevine nikada nije bilo lako. Na ličnom planu, možda ćete biti besni zbog razgovora sa voljenom osobom. Opustite se, jer jednostavno klimanje glavom, čak i kada se ne slažete sa drugom osobom, može osigurati mir. Danas nosite narandžastu za privlačenje sreće. Vreme između 14:30 i 16:00 biće povoljno.

IEM Savetnik vam želi prijatan početak nove radne nedelje – Naći ravnotežu je samo korak do uspeha!

Vaga

Drage Vage, ovo je idealan dan da se udubite u svoje intuitivne sposobnosti i jednostavno usporite. Dok se Mesec kreće kroz znak Ovna, pokušajte da se usredsredite i provedete neko kvalitetno vreme sa porodicom i voljenima, uživajući u pozitivnim aspektima vaših odnosa. Prebacite fokus na domaću sferu već danas. IEM vam savetuju da se razmazite svim lepim stvarima u životu jer one mogu biti terapeutske za vas. Danas nosite braon jer će vam doneti sreću. Vreme između 16:30 i 18:00 je povoljno.

Škorpija

Drage Škorpije, Mesec danas ulazi u Ovna i osećate se razočaranim u nekoga ko vam je blizak. Vaša visoka intuicija i sposobnost da se nosite sa teškim situacijama danas su pojačane. Astrojogi astrolozi traže od vas da nemate velika očekivanja od drugih. Nežno pokušajte da ispravite situaciju sa ovom osobom tako što ćete joj dati proveru stvarnosti, pazeći da ste oboje na istoj strani. Ako je potrebno, oslonite se na konstruktivnu kritiku kako biste izbegli otuđenje od njih. Danas je ljubičasta vaša srećna boja. Vreme između 18:30 i 20:00 smatra se najsrećnijim periodom dana.

Strelac

Dragi Strelčevi, Mesec je u Ovnu i donosi vam sreću i blagostanje. Ovaj tranzit pojašnjava vaše ciljeve i želje, pomažući vam da sanjate velike snove! Potrudite se, posebno na profesionalnom planu, jer će vam to doneti lovorike. Posedujete pozitivno stanje uma i ništa ne izgleda nemoguće u ovom kosmički nabijenom periodu. Moguće su neke pogrešne komunikacijske komplikacije na unutrašnjem planu. Oslonite se na jasnu komunikaciju, međutim, ako ona ne reši problem, dajte malo vremena i prostora suprotnoj strani. Danas nosite sivo da biste privukli pozitivnost. Vreme između 10:00 i 12:00 časova smatra se povoljnim.

Jarac

Dragi Jarčevi, danas sa Mesecom u Ovnu, povlačite se sa druženja i neozbiljnosti prepunih prethodnih dana. Danas odvojite malo vremena i opustite se da dovedete vašu kuću i život u red. Vaše obaveze na čekanju vas zovu. Dakle, nemojte ih više zanemariti. IEM vam savetuju da se obavežete i vratite na pravi put. Danas će zelena boja poboljšati vašu sreću. Vreme između 19:00 i 21:00 časova je srećno za vas, tako da planirajte vaš dan u skladu sa tim.

Vodolija

Drage Vodolije, videćete napredak u svemu što danas radite, zahvaljujući prisustvu Meseca u Ovnu. Veselo je i srećno vreme jer će vaši trenutni projekti i budući poduhvati cvetati uz pomoć tranzita. Vaša frustracija zbog nemogućnosti da postignete ciljeve može proizaći iz toga što nemate neke dragocene informacije o situaciji. To će vam na kraju doći, menjajući vašu perspektivu na bolje. Danas će se svetlo plava boja pokazati srećnom. Vreme između 16:00 i 17:15 biće srećno za vas.

Ribe

Drage Ribe, neki od vas će možda danas doživeti promenu sa Mesecom u Ovnu. Praktični i racionalni svet vas vuče ka sebi. Ima svoje korene u prošloj situaciji ili iskustvu koje može imati potencijal da vas transformiše danas. Vaša perspektiva se promenila zahvaljujući tome i ovo će biti novo poglavlje u vašem životu gde ćete ostvariti vaše snove. Danas će ružičasta biti vaša srećna boja. Vreme od 20:00 do 22:00 časa je označeno kao srećno vreme za vas.

Pratite Portal Dnevni Puls na TelegramuFejsbuku, Tviteru i Gab-u!

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim

 

 

By IEM Vedski Astro Tim

IEM Vedski Astro Tim možete lično kontaktirati putem e-mail adrese: vedicastrotim@gmail.com