Numerološka prognoza za period od 17.06-23.06

Numerološka prognoza za period od 17.06-23.06 dostupna je našim čitaocima, ali pre toga morate da utvrdite koji je vaš lični broj.

Lični broj se uzračunava na sledeći način:

Ako ste na primer rođeni 20.08.1980.saberite cifre 2+8+1+9+8=46 ;4+6=10 ; 1+0=1 vaš lični broj je 1.

 

Numerološka prognoza za broj 1

Ove nedelje će vam se pružiti nove prilike koje treba da prihvatite sa obe ruke. Posao će vam biti veoma uzbudljiv, a vi ćete požnjeti veoma bogate nagrade. Bićete veoma strastveni oko svega, ali savet je da kontrolišete svoje emocije. Zdravlje će vam biti dobro, a kolege će vas gledati i diviti vam se.

 

Broj 2

Moraćete da uložite napore da održite harmoniju i saradnju u odnosima sa ljudima. Povoljno je vreme da sledite svoje ambicije. Savet je da sa kolegama komunicirate iskreno i otvoreno. Timski rad će vam pomoći da postignete svoje ciljeve ove nedelje. Vodite računa o svom zdravlju i utrošite vreme i trud na brigu o sebi.

 

Analiza za broj 3

Vaš lični život će biti zadovoljavajući, a vi ćete se dobro provodi sa porodicom i prijateljima. Pravo je vreme za sticanje novih znanja i veština koje će biti veoma korisne za vaš profesionalni život. Trojke će imati dodatni profit u vidu nagrade ili bonusa na poslu, pa ga iskoristite na neko putovanje. Zdravlje će vam biti sasvim solidno.

 

Numerološka prognoza za broj 4

Pred vama je nedelja prepuna izazova kako na ličnom, tako i profesionalnom planu. Moraćete da zasučete rukave i uložite dodatne napore, ako želite da ostvarite svoje ciljeve. Radićete naporno, a rezultati će stizati sporo. Morate se fokusirati na pametan rad sa planiranjem i koordinacijom. Dajte prioritet svom zdravlju. Nije dobro vreme za prosidbu i venčanje.

 

Broj 5

Ove nedelje Petice će morati izaći iz zone komfora kako bi ostvarile svoje lične i profesionalne ciljeve. Čekaju vas promene koje vam se možda neće dopasti,ali su neophodne kako biste mogli da napredujete. Na ličnom planu, ćete se osećati avanturistički i zajedno sa partnerom ćete isprobati različite stvari. Obratite pažnju na zdravlje i ne odlažite odlazak lekaru.

 

Numerološka prognoza za broj 6

Ova nedelja će biti veoma prosečna za vas. Biće vam udobno i opušteno na poslu ,a stvari će biti stabilne i bez mnogo truda i napora. Morate da kontrolišete svoje troškove i da budete razumni sa novcem. Uložite vreme i energiju u jačanju veza sa porodicom. Ne zaboravite prijatelje, jer ste ih zapostavili u poslednje vreme.

 

Analiza broja 7

Ove nedelje ćete morati realno da sagledate sebe. Možda ste pre ambiciozni na poslu i postavljate visoke ciljeve sebi. Postavite realne ciljeve i usporite tempo na poslu. Planirajte raspored rada uz konsultacije i saglasnost vaših kolega i saradnika. Finansije će biti manje od očekivanih. Porodica će biti podrška i brižna.

 

Broj 8

Broj osam očekuje napredak u karijeri i finansijska sigurnost. Dobar je trenutak za ulaganje i trgovinu, ali morate biti oprezni. Vaše ljubavne veze ove nedelje bi mogle da odu u zapećak jer ćete biti okupirani poslom. Možda ćete se suočiti sa malim zdravstvenim problemima i potrebno je da se pridržavate zdrave ishrane i režima vežbanja.

 

Numerološka prognoza za broj 9

Devetke očekuju novi počeci. Vaš odnos prema poslu, ali i ljubavi doživeće dramatičnu promenu. Ove nedelje pratite vaše srce i nećete pogrešiti. Pravo je vreme za odmor i porodično putovanje. Očekuju vas i neočekivani finansijski dobici, pa igrajte i loto, zašto da ne, možda vam se posreći.

Pratite Portal Dnevni Puls na Fejsbuku i Viberu!

Dnevni Puls/Fenix Infinity