od-sebe-nikad-ne-odustajte-iem-savetnik

Od sebe nikad ne odustajte! IEM Savetnik vaše dnevne vedske predikcije za sve znakove zodijaka, Nedelja 09.10.2022.

Ovan

Danas je dan za odmor sa najmilijama, dragi Ovnovi. Ovo će biti zasluženi odmor iz vaše monotone rutine. Prisustvo Meseca u Ribama doneće vam radost u svim sferama života. Mogući je povećanje vaših prihoda. Ovo može biti moguće kroz iznenadni nenadani prihod ili porodično nasleđe. Imaćete veliko samopouzdanje na poslu, što vas čini super efikasnim i produktivnim. Vaš dobar rad će biti cenjen i takođe može dovesti do unapređenja. Pogodno vreme je između 14:00 i 15.00 časova. Nosite crveno da biste privukli pozitivnu energiju.

Bik

Tranzit Meseca u Ribama vam donosi finansijski odušak. Odjednom će vam se činiti da privlačite pažnju šta god da radite. Stvari bi se mogle pozitivno okrenuti, što će vas naterati da dobijete novi poslovni projekat. Samo to može značiti i dodatne odgovornosti. Vaša srećna boja je lavanda. Period od 16 do 18 časova može se pokazati kao sreća za vas. Iskoristite ovo pogodno vreme na najbolji način!

Blizanci

Dragi Blizanci, Mesec u tranzitu u Ribama signalizira sreću. Možda ćete se osećati opušteno i radosno kada vidite da se problemi iz prošlosti rešavaju. Novi razvoji će vam ulepšati dan i učiniti da se osećate punim snage da uradite i postignete više. Ova samointrospekcija će vam dati odgovore na sva pitanja koja su vam na umu. Ne zaboravite da napravite nekoliko pauza dok radite. Nosite plavu boju danas. Period od 15 do 17 časova biće srećno za vas.

Rak

Ako ste bili pod stresom zbog bilo čega u svom ličnom životu, savršen je dan da radite na tome jer će se stvari rešiti bez mnogo truda. Izložite sve svoje opcije i identifikujte svoje prednosti i mane danas. Mesec prisutan u Ribama poziva na dan koji će koristiti vašem profesionalnom životu. Ako radite, odredite svoje obaveze pre nego što vam nešto propadne i izmakne. Sve važno treba da se završi pre 16 časova. Žuta je vaša srećna boja.

Lav

Prisustvo Meseca u Ribama može imati pozitivan uticaj na vas, dragi Lavovi. Ovo može izgledati kao savršeno vreme za preko potreban odmor od zbunjujućih situacija. Danas bi trebalo da provedete dan u tihom i spokojnom okruženju. Predugo radite veoma naporno. Uzmite ovu zasluženu pauzu da se opustite i usredsredite na svoje zdravlje. Zaslužili ste! Koristite meditaciju da biste se suprotstavili negativnim uticajima, predlaže IEM Savetnik. Nosite tamno plavu za mir i sreću. Od 9:00 do 11:00 je označeno kao vaše srećno vreme, pa rasporedite svoje zadatke u skladu sa tim.

Devica

Dan idealan za ljubav, drage Device. Meseca u Ribama vas vodi među ljude, pa iskoristite to da budete društveno aktivni. Iskoristite ovo pozitivno vreme da popravite sve odnose koji su negde kočili, ili pak upoznate nove ljude koji će vam značiti u budućnosti. Odmor takođe može biti plodonosan. Planirajte bilo šta važno od 17 do 18 časova. Smeđa je vaša srećna boja.

IEM Savetnik vam želi prijatan dan i podseća vas da od sebe nikad ne odustajte!

Vaga

Dan je idealan za donošenje veoma bitnih odluka, drage Vage. Mesec u Ribama će pozitivno uticati na vašu moć rasuđivanja i veštine donošenja odluka. Vreme između 7:00 i 8:00 biće povoljno za vas. Ako se u bilo kom trenutku osećate zbunjeno, razgovarajte sa nekim bliskim ili nekim kome verujete. Ovo je odličan dan za vas. Plava boja će biti vaša srećna boja za danas.

Škorpija

Drage Škorpije, sa Mesecom u Ribama, stvari bi mogle biti bolje za vas što se ličnih stvari i emocija tiče. Osećaćete potrebu da pogledate unutra i provešćete neko vreme razmišljajući o svojim suštinskim uverenjima. Sledite takve interese jer će vam oni doneti sreću i ispunjenje. Uživajte u današnjem danu i planirajte sledeću radnu nedelju. Zelena je srećna boja za vas. Period od 8:00 do 10:00 biće vaše srećno vreme.

Strelac

Idealan dan za poslovne poduhvate. Danas ćete biti motivisani i entuzijastični zbog prisustva Meseca u Ribama. Motivisaćete članove svog tima na način koji će vaši nadređeni sigurno primetiti, otvarajući put napredovanju ili povećanju plata. Samozaposleni Strelac može dobiti priliku da uradi projekat u inostranstvu koji bi mogao biti dobar znak za budućnost. Zakažite sve važno između 23:00 do 24:00 časova za najbolje rezultate. Nošenje pastelnih nijansi pomoći će vam da emitujete pozitivne vibracije.

Jarac

Niz pomešanih osećanja zbog prelaska Meseca u Ribe danas će vas preplaviti. Pokušajte da izbegnete promene raspoloženja i ostanete veseli tokom dana. Dragi Jarčevi, uradite nešto što volite da radite, možda čitajte, pevajte pesmu, plešite uz melodiju ili ćaskajte sa starim prijateljima da biste se oslobodili svake negativnosti. Nosite tirkizno da biste doneli osećaj spokoja i ograničili donošenje važnih odluka između 15 i 16 časova za bolje šanse u budućnosti.

Vodolija

Danas ćete biti na fizičkom i mentalno visokom nivou, zahvaljujući uticaju Meseca u Ribama. Svi planovi koje ste napravili sada se ostvaruju. Vaše raspoloženje očaraće sve oko vas, bilo kod kuće ili na poslu. Vaš rad će biti primećen danas, a vaše kolege će rado pomoći. Ne zaboravite da iskoristite današnji dan za napredovanje. Vaša produktivnost će biti izuzetno visoka. Izaberite crnu da poboljšate svoje samopouzdanje. Može doći do manjih problema na poslu od 14 do 15 časova.

Ribe

Možda ćete danas biti mirni i strpljivi u svemu što radite jer je Mesec smešten u Ribama. Vaša optimistična i hladna smirenost danas će sigurno osvojiti svačija srca, drage Ribe. Više od svega, ovo će vas učiniti snažnom osobom koja će biti u stanju da se uhvati u koštac sa bilo kojom situacijom zrelo. Iskoristite ovo vreme u skladu sa vašom prednosti i prođite kroz ovo vreme sreće. Nosite nešto u braon za sreću. Period od 17 do 19 časova pokazaće se kao srećno.

IEM Savetnik vam želi prijatan dan i podseća vas da od sebe nikad ne odustajte!

Pratite Portal Dnevni Puls na TelegramuFejsbuku, Tviteru i Gab-u!

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim