od-snova-ne-odustajte-iem-savetnik

Od snova ne odustajte – IEM Savetnik vaše dnevne Vedske predikcije za sve znakove zodijaka, Četvrtak 15.12.2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, Mesec će tokom ovog tranzita biti u Lavu, omogućavajući vam da se opustite i provedete kvalitetno vreme sa vašim voljenima. Očekuje vas spokojan i miran dan. Haotičnost će se smiriti i dan neće biti tako intenzivan kao obično. Odložite na neko vreme sve poteškoće u vezi sa poslom. Jednostavno smirite misli i pokušajte da zaboravite na nevolje. Takođe će vam omogućiti da život stavite u perspektivu, čineći da se osećate mnogo bolje. Danas je srećna boja za vas bledo plava. Povoljno doba dana je od 17:30 do 18:30 časova.

Bik

Dragi Bikovi, pošto je Mesec danas u Lavu, vi ćete primiti neku neočekivanu pohvalu, zbog čega ćete se osećati ispunjeno i zadovoljno. Možda ste izvršili nesebično delo koje je prošlo nezapaženo, ili ste se možda posebno trudili da postignete ciljeve. U svakom slučaju, dobijanje pohvale i priznanje i poštovanje vašeg lepog ili savesnog rada učiniće vas izuzetno srećnim. Danas je srećna boja za vas žuta. Pogodno doba dana je od 21:30 do 23:30 časova.

Blizanci

Dragi Blizanci, sve dok je Mesec u Lavu, inspiracija će biti vaša parola tokom dana. Možda ste posebno odlučni da ispunite ono što drugi mogu smatrati neostvarljivim snovima i pretvorite ih u stvarnost. Ne dozvolite da nemoguće stane na put vašim snovima. Umesto toga, odvojite vreme da pažljivo i praktično analizirate sve nepredviđene situacije kako bi stvari funkcionisale. Danas imate priliku da trajno utičete na one oko sebe. Danas je srećna boja za vas plava. Povoljno doba dana je od 10 do 12 časova.

Rak

Dragi Rakovi, planetarni tranzit Meseca u Lavu može vam uliti snažan osećaj samopouzdanja i odlučnosti. IEM veruje da će vam ovaj stav pomoći da postavite temelje za bilo koji finansijski ili profesionalni napredak danas. Dok brzo napredujete ka ciljevima, nećete imati ni straha ni sumnje. Današnji fokus bi trebalo da bude dovršavanje vitalnih zadataka, ali ne zaboravite da stvari budu jednostavne. Razmislite o tome da se bavite jednom po jednom aktivnošću na uredan način ako danas želite da postignete značajan napredak na bilo kom frontu. Neće proći neotkriveno ako uložite potreban napor. Današnja srećna boja je žuta. Sati od 14:30 do 16:00 časova smatraju se veoma srećnim za vas.

IEM Savetnik vam želi srećan i uspešan dan – Od snova ne odustajte!

Lav

Dragi Lavovi, prelazak Meseca u Lavu može imati različit uticaj na vaš dan. Iako izazovi mogu biti pred vama, izbegavajte da ulazite u bilo kakvu vrstu sukoba, posebno sa nekim vama dragim, bilo na poslu ili kod kuće. Često je važnije biti ljubazan nego biti u pravu, pa birajte svoje bitke mudro. Na sreću, vi ste razumna osoba koja razume da život nikada nije krevet od ruža. Da biste danas rešili probleme, sve što vam je potrebno je malo strpljenja, jer je ovo samo kratka faza. Sati od 11 i 12 časova smatraju se srećnim za vas, pa se pripremite u skladu sa tim. Vaša srećna boja za danas je žuta.

Devica

Drage Device, zbog današnjeg položaja Meseca u Lavu, možda razmišljate o odlasku na versko putovanje. Danas ste možda duhovno skloni i razmišljate o ulozi religije u vašem životu. Pratite ove strasti jer će vam one iznutra pružiti sreću i zadovoljstvo. Ne zaboravite da ispričate svojoj porodici o vašim avanturama; biće zadivljeni vašom inicijativom. Ovo je aspekt vaše ličnosti koji nikada nije pokazan onima koji su vam bliski. Danas je srećna boja za vas krem. Povoljno doba dana je od 12:30 do 14 časova.

Vaga

Drage Vage, Mesec u Lavu vas inspiriše da budete inovativni i isprobavate nove stvari. Čini se da je ovo odličan dan za vas da smislite nove strategije za napredak u bilo kojoj svojoj potrazi. Danas ćete biti mnogo prijemčiviji za ideje drugih ljudi jer ste raspoloženi da isprobate nešto novo. Pomeranje svojih ograničenja, može dati intrigantne rezultate, pa zašto ne biste pokušali? Sati od 10 do 11 sati se smatraju veoma srećnim za vas. Ružičasta je vaša srećna boja za danas.

Škorpija

Drage Škorpije, dok Mesec prelazi u Lava, savršeno je vreme za jednodnevni izlet ili kratku avanturu. Gotovo sigurno, ovo će biti putovanje vezano za posao. Akademske i intelektualne aktivnosti se danas snažno preporučuju, tako da možda želite da proširite vaše intelektualne horizonte. Ako vam je dnevna rutina postala monotona, razmislite o pridruživanju nekoj intelektualno izazovnoj organizaciji ili da uzmete neke nove knjige za čitanje. Ako danas uronite u učenje, možda ćete otkriti da vaše mogućnosti i interesovanja rastu. Danas je srećna boja za vas plava. Pogodno doba dana je od 10:30 do 11:45 časova.

Strelac

Dragi Strelčevi, Mesec u Lavu bi danas mogao da deluje blagotvorno na vas. Ovo je fantastičan dan za druženje sa prijateljima i zabavu sa njima. Za sada skinite cipele i opustite se! Ovaj tranzit će vas danas možda učiniti avanturističkim i možda ćete želeti da se revitalizirate kao rezultat toga. Da li se sećate kada vam se poslednji put ukazala ovakva prilika? Iskoristite ovo vreme da očistite svoje misli i osetite energiju. Danas je srećna boja za vas grimizna. Povoljno doba dana je pre 17 časova.

IEM Savetnik vam želi srećan i uspešan dan – Od snova ne odustajte!

Jarac

Dragi Jarčevi, kada je Mesec u Lavu danas, zdravstveni problemi koji se tiču vas ili člana porodice mogu biti velika briga. Nemojte biti previše zabrinuti zbog toga; jednostavno preduzmite sve neophodne mere predostrožnosti i bićete dobro. Sve u svemu, danas će biti dobar dan na poslu, uz neka pozitivna poboljšanja. Vaši napori su sada prepoznati i nagrađeni od strane vaših pretpostavljenih. Ovo će vas dovesti u dobar stav do kraja dana. Vaša srećna boja za danas je safir plava. Vreme između 12:00 i 13:00 je veoma povoljno za vas.

Vodolija

Drage Vodolije, sve dok je Mesec u Lavu, neki od vas će se možda osećati prinuđenim da slede ambicije za koje drugi možda misle da su neostvarljive. Danas, inspiracija je vaša parola. Ništa vas ne sprečava da uzmete u obzir sve činjenice i implikacije kako bi stvari funkcionisale. Nošenje nijanse sive danas će biti srećno. Bilo koje vreme između 17:00 i 18:00 je veoma povoljno za preduzimanje važnih zadataka.

Ribe

Drage Ribe, budite oprezni danas i održavajte svoje okruženje lepo uređenim. Dan koji je pred vama biće stresan jer Mesec prolazi kroz Lava, pa će biti teško obratiti pažnju na sve što zahteva vašu pažnju. Kada se oduprete impulsu da potisnete svoja osećanja i izolujete se od ljudi, vaš život se poboljšava. Koliko god teško izgledalo, komunicirajte i izrazite vaše misli. Vaša srećna boja za danas je crvena. Današnji srećni sati su od 15 do 17 časova.

Pratite Portal Dnevni Puls na TelegramuFejsbuku, Tviteru i Gab-u!

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim

 

By IEM Vedski Astro Tim

IEM Vedski Astro Tim možete lično kontaktirati putem e-mail adrese: vedicastrotim@gmail.com