Pevač zabranjen na televiziji u Crnoj Gori jer je rekao da je Srbin

Pevač Nebojša Lutovac izjavio je da je dobio zabranu pojavljivanja na crnogorskoj televiziji zbog izjave da je Srbin.

Naime, pevač Nebojša Lutovac otkrio je da je zabranjen za crnogorskoj televiziji već 20 godina jer se deklarisao kao Srbin.

Ja mogu ponosno da kažem da sam imao skrupule zbog porodice koja u Crnoj Gori mnogo znači, a i ovde.

Moje prezime na prostorima Srbije je retko, ali moji su mnogo poznati u nauci. Deda je bio veliki doktor nauka, jedan stric bio u vojsci general, drugi general, treći otorinolaringolog i tako dalje. To su mnogo poznati ljudi, sve nepristojne ponude su otpadale u startu, ja sam zadovoljan ovim što imam i što sam postigao, a mogao sam mnogo više na osnovu kvaliteta – rekao je pevač i otkrio da je zabranjen za crnogorskoj televiziji.

Pročitajte još:

Dole u Crnoj Gori mene nema zato što sam se javno deklarisao da sam Srbin. Ja sam Srbin, ne mogu da budem Eskim kad su mi deda, otac i svi Srbi.

Nema veze to što sam rođen u Crnoj Gori. Bio sam zabranjen na televiziji Crne Gore 20 godina, a jedini razlog je zato što sam Srbin – rekao je Lutovac.

Inače, pevačici Selmi Bajrami je zabranjen ulazak u Srbiju. Nakon što je 22. januara vraćena sa beogradskom aerodroma pošto joj je zvanično zabranjen ulazak u Srbiju, po nalogu bivšeg direktora BIA Aleksandra Vulina, folkerka Selma Bajrami ne prestaje da se oglašava.

Pratite Portal Dnevni Puls na Fejsbuku i Viberu!

Dnevni Plus/Grandonline