Plašila se korone, a možda je pad niz stepenice bio koban za Ivanu Tramp

Ivana Tramp, bivša supruga Donalda Trampa, preminula je juče u 74. godini, a spekuliše se da bi uzrok smrti mogao biti pad niz stepenice.

Kako su izgledali njeni poslednji dani, čega se najviše bojala poslednje dve godine, kao i šta je smatrala najvećim udarcem u životu, otkrile su njene najbolje prijateljice Niki Haskel i Alisa Rover.

Ivana Tramp umrla je iznenada u četvrtak u svom stanu u Njujorku. Smrt se ne smatra sumnjivom, a zvaničnici kažu da se čini daje umrla prirodnom smrću. O svemu se oglasila i njena najbolja prijateljica Niki Haskel, sa kojom je Ivana trebalo da ide na putovanje u Sen Trope.

Od početka pandemije nije izlazila iz stana

Haskel je rekla da je ovo Ivanino putovanje trebalo da bude prvo od početka pandemije 2020. godine. Dodala je da je bivša supruga Donalda Trampa jedva izlazila iz kuće od početka pandemije, jer se bojala da se ne zarazi virusom, piše Page Six.

Haskel je rekla da je Ivana napokon bila spremna da ponovo krene na putovanje i priznala je da se jako radovala odlasku u Evropu i čak je otkrila da su nedavno razgovarale o zajedničkom obilasku sveta.

„Ona je u petak trebala da putuje u Sen Trope. Bilo bi to njeno prvo putovanje od pandemije. Bojala se da ne dobije virus. Bila je moja najbolja prijateljica. Upoznala sam je one noći kada je ona upoznala Donalda. Ne mogu da vam opišem koliko je bila fantastična, samo sjajna prijateljica i najneverovatnija, inspirativna osoba“, rekla je Niki Haskel.

Razmišljale smo o putovanju oko sveta ovog januara. Jednostavno ne mogu da verujem – rekla je Haskel koja je otkrila da je Ivana ostala „krajnje shrkana“ nakon što je njen četvrti suprug Rosano Rubikondi preminuo od raka kože, u 49. godini, u novembru prošle godine.

Uprkos tome što se par razveo 2009. godine, italijanski glumac nastavio je da viđa Ivanu sa vremena na vreme sledeće nekoliko godina dok se konačno nisu zauvek rastali 2019. godine.

Sa njima je trebalo da putuje i prijateljica Alisa Rover, koja se takođe oglasila na Instagramu, slomljena od bola:

 Očajna sam. Za dva dana je trebalo da putujemo na jug Francuske. Srčani udar. RIP Ivana. Bile smo prijateljice 30 godina.

Uzrok smrti, pad niz stepenice?

Ivanu Trump (73) pronašli su u njenom stanu na Aper Ist Sajdu u četvrtak nešto nakon 12 i 30 sati, saopštila je vatrogasna služba grada Njujorka.

Ivana je pronađena bez svesti i bez ikakvih reakcija na dnu stepenica u svom stanu na Menthetnu, javlja dopisnik ABC Newsa. Sumnja se na srčani udar, a policija istražuje da li je možda pala niz stepenice i da li je pad na bilo koji način uticao na ishod.

Pratite nas na društvenim mrežama Fejsbuk i Telegram

Izvor: Mediji