Po želji transrodnih aktivista poznati rečnik menja definiciju reči - ŽENA

Rečnik Merriam-Webster menja definiciju reči „žena“ po nalogu transrodnih aktivista, jasno je da budućnost značenja reči od sada doslovno kontroliše „marginalizovana“ grupa.

Merriam-Webster se poklonio transrodnim aktivistima tako što je bukvalno promenio definiciju reči „žena/žensko“ da bi se moglo koristiti za svakoga ko se identifikuje kao ženskog pola.

Novi unos za reč žensko uključuje opis „imati rodni identitet koji je suprotan muškom“.

Prethodni opisi reči su takođe izmenjeni.

Žensko je sada neko „koji se odnosi na pol, koji je u vezi sa ili je pol koji obično ima sposobnost da rađa mlade ili proizvodi jaja“.

„Imati svesnost za pol koji je različit od muškog.“

Takođe su dodali „sastavljeni od obično odraslih pripadnika ženskog pola“.

Definicije za reč „muško” su takođe na sličan način deformisane.

Verovatno će sada morati da promene identitet svake druge postojeće životinje, minerala ili povrća jer bi se ljudi mogli identifikovati kao konj, kamen ili krastavac.

Promena takođe naglašava kako su transrodne osobe, koje se stalno žale da su diskriminisane i marginalizovane od strane društva, sada obogaćene tolikom moći da bukvalno mogu da menjaju definicije reči.

Takođe ovaj poznati rečnik je  promenio svoju definiciju „rasizma“ nakon što se jedna žena žalila.

Da se ne zaboravi rečnik Merriam-Webster je takođe promenila definiciju „anti-vaksera“ tako da uključi one koji se protive obaveznim vakcinama, čak i ako u velikoj meri podržavaju praksu vakcinacije.

Rečnik očigledno nameće takve promene i koristi ga kao oružje kako bi nametnuo njihov iskrivljeni pogled na svet.

Merriam-Webster jasno pokazuje iskrivljen osećaj pristrasnosti i trebalo bi da bude za svet rečnika ono što je Wikipedija za svet enciklopedija.

Pratite nas na društvenim mrežama Fejsbuk i Telegram

Izvor: Mediji