robert-f-kenedi-dzunior-cia-je-ubila-mog-strica

Nacionalni arhiv je u četvrtak objavio hiljade nikada otkrivenih dokumenata o ubistvu Džona F. Kenedija (JFK). Ovo objavljivanje je izazavalo razne komentare, a Robert F. Kenedi podelio je svoje mišljenje na tviteru – CIA je ubila mog strica.

Ali FBI i CIA nisu dozvolile objavljivanje svih dokumenata povezanih sa ubistvom JFK(Robert F Kenedi). Oko 3% dokumenata JFK-a još uvek se zadržava kao tajno, i to više od 50 godina nakon atentata.

Šta kriju?

Taker Karlson je u četvrtak uveče dao odgovor na ovo pitanje.

Prema njegovom mišljenju, odgovor je da je CIA bila umešana u ubistvo JFK-a.

Karlson je to objasnio ovako:

Razgovarali smo sa nekim ko ima pristup ovim još uvek skrivenim dokumentima CIA. Osoba je duboko upoznata sa onim što sadrže ti dokumenti. Ovu osobu smo direktno pitali da li je CIA umešala u ubistvo Džona F. Kenedija, američkog predsednika. I evo odgovora koji smo dobili, doslovno, „Odgovor je da. Verujem da su bili umešani. To je potpuno drugačija zemlja od onoga što smo mislili da jeste. Sve je laž.“

U petak je Robert F. Kenedi Džunior odgovorio na izveštaj Takera Karlsona na svom Tviter nalogu.

Inače ne samo da je Robertov stric ubijen, već je ubijen i njegov otac dok se kandidovao za predsednika.

 Najhrabrija vest u poslednjih 60 godina. Ubistvo mog strica od strane CIA-e bio je uspešan državni udar od kojeg se demokratija nikada nije oporavila.

https://twitter.com/RobertKennedyJr/status/1603922928432812033?s=20&t=q1DFLDnhpDsl2AbRsvF3zg

Voditelj Foks njuza Taker Karlson iznosi svoje mišljenje o izvoru koji kaže da je CIA bila umešana u ubistvo JFK-a u emisiji „Taker Karlson večeras“.

Dnevni Puls/Mediji