Tramp iskreno o svom zdravlju: Lekar je rekao da imam snažno telo

Bivši predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da mu je nekadašnji lični lekar iz Bele kuće Roni Džekson rekao „da je on najzdraviji predsednik ikada“.

Roni mi je rekao da sam najzdraviji predsednik ikada! Bio sam najzdraviji zaista. Rekao sam sebi: “Volim ovog tipa“ – rekao je Tramp, preneo je „Independent“.

Bivši predsednik SAD Donald Tramp je potom pohvalio doktora, bivšeg pomorskog admirala koji je lekar i koga je lično on zaposlio da mu bude glavni medicinski savetnik.

Roni je bio sve – admiral, doktor, a sada je kongresmen. Pitao sam ga, šta mu je najbolje od svega? Na neki način stavio je do znanja da mu je najbolje od svega uloga doktora, jer je voleo da gleda u moje telo. Bilo je veoma snažno – kazao je Tramp.

Osim o svom zdravlju, Tramp je danas rekao i da je svetska zajednica izgubila poštovanje prema američkom narodu i Americi, i istakao je da su SAD postale zemlja „trećeg sveta“ na mnogo načina.

Takođe je izrazio zabrinutost što druge zemlje u svetu više ne poštuju i ne slušaju Vašington.

Mi smo na mnogo načina zemlja trećeg sveta. Mi smo zemlja čija ekonomija posustaje, čiji su lanci snabdevanja poremećeni, prodavnice nisu pune,čiji paketi ne stižu do adresa i čiji je obrazovni sistem na dnu bilo koje liste – citirao je bivšeg američkog predsednika TASS.

Prema rečima Trampa, glavni problem Sjedinjenih Država je gubitak autoriteta u svetskoj zajednici.

Što je možda najvažnije, mi smo zemlja koja se više ne poštuje i ne sluša u svetu. Mi smo narod koji je postao šala – zaključio je Tramp.

Pratite nas na društvenim mrežama Fejsbuk i Telegram

Izvor: Mediji