Vesna Pešić osula paljbu po Đokoviću

Novak Đoković pridržava se odluke da se ne vakciniše protiv korona virusa. Zbog takvog stava svesno propušta sijaset turnira, a spreman je da se zbog ideala odrekne takmičenja na predstojećem Ju-Es openu.

Poslednja u nizu koja se osmelila da udari po Đokoviću je i Vesna Pešić. Od momenta kada je javnosti saopštio svoju odluku, ne prestaju komentari, uglavnom kritičke sadržine.

Nakon osvajanja Vimbledona, Đoković nije imao zvaničan meč, propustio je masters u Montrealu, a takođe nije ni deo mastersa u Sinsinatiju. Iako je, u međuvremenu, došlo do popuštanja mera u Americi, srpski as još uviek nije siguran da li će mu biti omogućeno da se pojavi na prestižnim teniskim terenima u Njujorku.

Ja kao poznata navijačica Đokovića pitam se za kad on svoje telo čuva od vakcine sa svojih 35 godina? A onoliki milioni primili vakcinu a telo im mrtvo hladno, baš ga briga. Kad zaraziš mozak, mnogo ne valja. Izgleda da mu one piramide u Bosni nisu pomogle – napisala je Vesna Pešić na Tviteru.

Vesna Pešić je očekivano bila poprilično oštra sa iznošenjem svoga ličnog mišljenja, ali imajući u vidu veličinu i karakter Novaka, vrlo verovatno da ova izjava Pešićeve neće privući Đokoviću nikakvu pažnju.

Podsetimo, predstojeći Ju-Es open počeće 29. avgusta, dok je veliko finale muškog singla zakazano za 11, septembar.

Pratite nas na društvenim mrežama Fejsbuk i Telegram

Izvor: Mediji