vremena-uvek-ima-za-ljubav-i-mir-iem-savetnik

Vremena uvek ima za ljubav i mir – IEM Savetnik. Dnevne Vedske predikcije za sve znakove zodijaka, Nedelja 11.12.2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, zbog prisustva Meseca u Raku, možda ćete se osećati da ste pod stresom i rastrzano u više pravaca u ličnom ili profesionalnom životu. IEM savetuje da date prioritet obavezama i usmerite fokus ka njima kako ništa ne biste propustili. Vaša diskusija o vašem karijernom vođenju sa starijim može se pokazati korisnim. Pokušajte da uspostavite finu ravnotežu između porodičnog i profesionalnog života. Danas je vaša srećna boja crna. Vreme između 16:30 i 18:30 časova je srećno za vas.

Bik

Dragi Bikovi, možda ćete osećati veći stres, ali Mesec u Raku će vas učiniti optimističnim i ispunjenim nadom. Učiniće vas radosnim da budete svedoci da vaši voljeni stoje uz vas u trenucima potrebe, pomažući vam na najbolji mogući način. Smatrajte da ste srećni što imate takav sistem podrške kroz vaše uspone i padove!IEM savetuje da budete zahvalni zvezdama i da svojim najmilijima date do znanja koliko vam oni znače. Danas nosite krem boju da biste privukli pozitivnu energiju. Vaš najsrećniji sat je između 15:00 i 16:00 časova.

Blizanci

Dragi Blizanci, danas vam se otvaraju brojne mogućnosti. Kako Mesec tranzitira Rakom, čini se da vaše emocije imaju uporište na vama. Dobar je trenutak za jačanje veza poverenja i brige. Prepoznajte značaj svojih najmilijih i prenesite im to tako što ćete obasipati ljubav kroz lepe reči i tople zagrljaje. Možda ste ih u prošlosti uzimali zdravo za gotovo, međutim, rešite sve nerešene probleme sa svašom porodicom i provedite neko vreme zajedno. Danas će ljubičasta boja biti srećna za vas. Vreme između 18:00 i 19:00 časova je povoljno.

Rak

Dragi Rakovi, danas je Mesec u vašem znaku, zato ne gubite smir i izbegavajte bilo kakvu raspravu, kako kod kuće, tako i na poslu, jer će to rezultirati samo stresom i očajem. Jasni i koherentni argumenti će pomoći ljudima da vas bolje razumeju. Ipak, današnji dan je takođe povoljan ako želite da započnete nove poduhvate ili preduzmete nove projekte. Danas će zelena boja doneti pozitivnost. Vreme između 16:30 i 17:15 časova možete iskoristiti za planiranje svih važnih obaveza

Lav

Dragi Lavovi, kako je Mesec u Raku, to vas tera da razmišljate i introspektirate iznutra. Danas ćete možda osetiti potrebu da odete znegde da posetite bliskog prijatelja ili rođaka dok se prisećate starih vremena koje ste delili zajedno. Čitanje dobre knjige delovaće kao veliki motivator za vas i obezbediće vam neizmeran unutrašnji mir. Danas nosite nešto u tamno ljubičastoj boji da biste privukli pozitivnu kosmičku energiju. Zakažite važne sastanke između 15:00 i 16:00 časova za maksimalnu dobit.

Devica

Drage Device, danas je dan zabave i veselja sa Mesecom u Raku. Avantura se nalazi u vašim mislima uz ovaj planetarni tranzit, u želji da se odmorite od svakodnevne rutine. Možda biste želeli da ovaj dan provedete na otvorenom, u društvu najmilijih. Iskoristite ovo pozitivno vreme mudro i osetite se podmlađenim da započnete posao iznova, od sutra. Danas će svetlo narandžasta boja kanalisati pozitivnost u vašem životu. Vreme između 15:00 i 16:00 časova je srećno za vas, tako da planirajte stvari u skladu sa tim.

IEM Savetnik vam želi miran dan pun ljubavi – Vremena uvek ima za ljubav i mir!

Vaga

Drage Vage, danas će biti zadovoljan dan proveden kod kuće, zahvaljujući kretanju Meseca u Raku. Vi shvatate lepotu porodice, a i oni prepoznaju vašu nesebičnost prema njima. Oni vam pomažu da sredite prioritete, a njihova podrška vas ispunjava zahvalnošću. IEM savetuje da delujete na osećanja ljubaznim rečima i postupcima. Iskoristite to na najbolji način jer možda nećete moći da budete isključivo samo sa porodicom. Danas nosite indigo boju za sreću. Vreme između 12:30 i 15:00 časova biće povoljno za vas.

Škorpija

Drage Škorpije, današnji dan sa sobom nosi smirenost zbog prisustva Meseca u Raku. Ne proganja vas uobičajena luda žurba. Pokušajte da ostavite brige iza sebe i iskoristite ovo vreme da učite iz svojih grešaka sa opuštenim načinom razmišljanja. Ovaj period će staviti vaš život u perspektivu i možda ćete se osećati bolje. Danas će vam zelena boja biti srećna. Vreme između 10:00 i 11:30 časova je idealno za završetak bilo kog važnog zadatka.

Strelac

Dragi Strelčevi, uz prisustvo Meseca u Raku, danas uživate! Pohvale ka vama stižu. Ovaj tranzit čini vas sklonim zdravom razumu i svetovnoj mudrosti. Ljudima koji se ugledaju na vas i traže savet od vas se treba pozabaviti, kako ne bi narušili vaš imidž. Profesionalno, iskoristite vaše veštine da uđete u dobre poslovne poduhvate. Danas nosite nešto u narandžastoj boji da biste iskoristili prednosti pozitivnosti. Planirajte značajne zadatke između 13:00 i 14:15 časova da biste povećali šanse za uspeh.

Jarac

Dragi Jarčevi, današnji dan bi mogao sa sobom doneti stres zbog kretanja Meseca u Raku. Opustite se i ne brinite jer ovo može biti akumulacija viška posla iz prethodnih nekoliko nedelja. IEM vam savetuje da kontrolišete bes jer iz njega nikada ne dolazi ništa dobro. Pokušajte da prihvatite smirenost zbog drugih, kao i zbog vašeg mentalnog mira. Čak i ako ste isprovocirani, pokušajte da racionalno odgovorite na situaciju. Danas nosite žutu boju za traženje pozitivne energije. Vreme između 15:00 i 16:00 časova biće povoljno.

Vodolija

Drage Vodolije, sa Mesecom koji prelazi u Raka, osećate se entuzijastično zbog nekih novih dešavanja na ličnom planu. Možda ćete se danas prepustiti sujeti jer želite da obučete vašu omiljenu odeću i potrošite malo više vremena na kosu. Vaš novi izgled će biti društveno cenjen i vaš partner će biti pun pohvala, a zašto da ne? Izgledaš kao ponosni paun sa širokim perjem! Danas je žuta boja srećna za vas. Vreme između 10:00 i 12:00 časova je povoljno.

Ribe

Drage Ribe, Mesec u Raku bi mogao uticati na to da danas budete nepažljivi prema vašem zdravlju. IEM savetuje da dijabetičari paze na nivo šećera. Takođe, pazite šta jedete i pokušajte da poboljšate zdravlje, polako. Idete u jutarnju šetnju ili vežbate svakodnevno za bolji osećaj blagostanja. Oni koji su prestali da vežbaju osetiće potrebu da se vrate na pravi put danas. Danas će ljubičasta boja biti srećna za vas. Vreme između 15:30 i 16:45 časova će dati maksimalne rezultate.

Pratite Portal Dnevni Puls na TelegramuFejsbuku, Tviteru i Gab-u!

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim

By IEM Vedski Astro Tim

IEM Vedski Astro Tim možete lično kontaktirati putem e-mail adrese: vedicastrotim@gmail.com