https://dnevnipuls.com/albanci-slave-ubijenog-policajca-uz-zastave-ovk/

Stradali policajac tzv. kosovske policije, Afrim Bunjaku u sukobu sa nekoliko momaka sa severa KiM kod Banjske, ispraćen je uz nacionalističke pokliče uz pretnje i ratne zastave.

Albanci su tokom opraštanja od stradalog policajca pokazali ponovo mržnju prema Srbima, razvijajući OVK zastave uz natpise, krv se ne prašta.

Naime, grupa momaka okupila se povodom smrti ubijenog policajca, ali da im je jedini cilj bio da ponovo vređaju, prete i zastrašuju Srbe, dokazali su noseći zastave UČK, Albanije, kao i plakat na kojoj je nacrtana meta na glavi uz tekst: „Stani četniče gde si? Tenkovi dolaze i odlaze“.

Albanci su takođe pozirali sa natpisima „Krv se ne prašta“, a na društvenim mrežama su nizali komentare u kojima su veličali preminulog policajca nazivajući ga „herojem“.

 Slava heroju otadžbine – glasili su mahom komentari.

Pročitajte još:

Podsetimo, u oružanom sukobu sa tzv. kosovskom policijom u Banjskoj stradala su četvorica Srba od kojih jedan još uvek nije identifikovan.

Stefan Nedeljković (31) iza sebe je ostavio tri ćerkice. Bojan Mijailović iz Leposavića je, kako pišu mediji, pre samo mesec dana dobio dete. Igor Milenković (50) je bio otac dvoje dece i radio kao vozač saniteta u Kliničko-bolničkom centru Kosovska Mitrovica, prenosi Informer.

Pratite Portal Dnevni Puls na Fejsbuku i Viberu!

Dnevni Puls/Mediji