americki-frontlajn-doktori-zamolili-su-ilona-maska

Dr Simon Gold, predsednica i predsedavajuća američkog Frontlajn doktora(America’s Frontline Doctors), napisala je pismo Ilonu Masku u ponedeljak, tražeći da bude uključena u tim medicinskih stručnjaka koji će proveriti sve laži i propagandu američke vlade.

Pismo je objavljeno nakon što je Ilon Mask lajkovao tvit o sugestiji Marka Kubana da se formira tim medicinskih specijalista koji bi proveravali medicinski sadržaj i razotkrivali medicinske dezinformacije na Tviteru.

(Ilon Mask), predlog koji se odnosi na medicinske informacije i (dezinformacije). Zašto ne biste sastavili Tviter listu od 1k+ licenciranih, praktikanata, medicinskih doktora i dozvolili im da glasaju o pitanjima kako bismo mi sa tvitera mogli da vidimo šta misle? Neka glasaju o bezbednosti vakcine, maskama ili bilo kojoj temi koju odaberete“, predložio je Kuban.

„Američki lekari grupe Frontlajn doktori poštuju našu Hipokratovu zakletvu, a mi smo se čvrsto suprotstavili posebnim interesima. Nastavljamo da se zalažemo isključivo za medicinsku literaturu i nauku“, napisala je dr Gold na svom Tviteru. „Rado bismo učestvovali u razgovorima.“

Pismo:

Ako želite da sastavite grupu poštenih, briljantnih, hrabrih doktora za „proveru činjenica“, biće mi drago da vam pomognem.

Osnivač sam grupe američkih Frontline doktora(America’s Frontline Doctors) i postala sam poznata svetu 27. jula 2020, kada sam dovela doktore i uticajne ljude sa društvenih mreža na stepenice Vrhovnog suda. Moja namera je bila da zaobiđem medije i vlast koji su lagali svet na veoma organizovan i sistemski način. Imali smo 20 miliona pregleda za 8 sati, a onda sam bila deplatformisana svuda odjednom. Ili pevam kao Bijonse ili se istina širi kao požar.

Medicina neće napredovati ako nepristrasni naučnici ne budu u stanju da se odupru pritisku posebnih interesnih grupa i medija. Radim sa lekarima za slobodu širom zemlje i sveta, i sada imamo preko milion pretplatnika.

Ja sam i lekar hitne pomoći i advokat obrazovana na Univerzitetu Stanford. Moja neprofitna organizacija je „Fondacija za slobodan govor“ jer, kao i vi, odavno znam da je bojno polje govor.

Pratite Portal Dnevni Puls na TelegramuFejsbuku, Tviteru i Gab-u!

Dnevni Puls/Mediji