bajden-pozvao-trans-osobu-koja-nastupa-za-decu

Predsednik Džo Bajden pozvao je poznatog trans/ne binarnu osobu koja/i nastupa za decu, u Belu kuću u utorak da prisustvuje potpisivanju „Zakona o poštovanju braka“, koji upisuje istopolne brakove u zakon.

Aktivista Marti Kamings proslavio je poziv na Tviteru, i iako svoj nalog drži privatnim, Libs of TikTok nalog deli Kamingsov status.

„Biti nebinarni trans umetnik i biti pozvan u Belu kuću je nešto što nikada nisam zamišljao da će se dogoditi. Hvala predsedniku i dr Bajdenu što ste me pozvali na ovo istorijsko potpisivanje zakona. ..“, napisao je Kamings na Tviteru dok je delio snimak ekrana sa pozivnicom Bele kuće.

Bajden pozvao trans osobu koja nastupa za decu
Bajden poziva poznatog trans aktivistu da prisustvuje potpisivanju novog zakona..

„Tokom njegove skoro deceniju duge trans karijere, Marti je bio redovan na događajima u svetu noćnog života, izvodeći do 6 redovnih enastupa nedeljno“, navodi se na njegovoj veb stranici. „Rasprodati su nastupi u 54 Belov, Linkoln centru Cirkus Velike jabuke,  i redovno obilaze svet sa Atlantis Cruises.

Pre samo nedelju dana, Kamings je podelio svoju sliku obučenog kao žena okružen decom na Satu priče o trans  kraljici, opisujući to kao „događaj prijatelja porodice“.

„Volim da radim sa decom. Uprkos onome što konzervativci kažu, ovaj događaj porodičnih prijatelja je način da se širi radost, uči prihvatanju i ljubavi“, rekao je on u svom Instagram postu. „Način da se ljudi zbliže. Deca samo žele da čuju svoje omiljene priče…nastavite da širite mržnju jer ću ja nastaviti da širim radost.”

Nakon pucnjave u gej noćnom klubu u Kolorado Springsu, Kamings je govorio u Stounvol Inu ​​gde se nadao budućnosti kada će Sat priče o trans kraljici biti dozvoljen bez straha od protesta.

„Živimo u vremenu bez presedana i u istorijskim vremenima. Ne znam za vas, ali ja ne želim da živim u vremenima bez presedana“, rekao je on.

„Želim da živim u vremenima u kojima možemo da odemo gde želimo i da ne moramo da brinemo da će se naoružani čovek pojaviti da nam oduzme živote. Želim da živim u vremenu kada naša deca mogu da odu u biblioteku i vide kako im umetnici čitaju priče bez pretnje da će se Proud Bojsi pojaviti na protestu.”

Pratite Portal Dnevni Puls na TelegramuFejsbuku, Tviteru i Gab-u!

Dnevni Puls/Mediji