britanci-za-kralja-ukrasili-travnjak

Vickasti Britanci su pokosile falusni oblik od 9 metara na travnjaku kod Kraljevskog polumeseca u Batu uoči krunisanja kralja Čarlsa III

Na ovom travnjaku će u subotu biti organizovan otmeni piknik u čast krunisanja kralja Čarlsa III.

Stanovnici ekskluzivne ulice iz 18. veka probudili su se u četvrtak ujutru i zatekli „ukras“ na njihovom travnjaku, izvestio je Somerset Live. Iako mu nedostaje detalja, falička karakteristika je fino isečena, simetrična i ukazuje direktno na čuvenu kuću.

Identitet samouverenih Britanaca je misterija, a stanovnici grada su „zbunjeni ko je odgovoran“, izvestio je lokalni list.

Jedan meštanin je istraživao „ukras“ i spekulisao da možda uopšte nije pokošen, već je umesto toga nacrtan „pažljivo primenjenim herbicidom“.

Pročitajte još:

Bez obzira na metod umetnika, „ukras“ se pojavio dva dana pre nego što je travnjak bio uređen za održavanje žurke krunisanja.

Prema flajeru za zabavu, posetioci su pozvani da „proslave 300. godišnjicu“ i mogu „da ukrase sopstvenu kraljevsku krunu, gledaju demonstracije kraljevske mode i posete kuvara koji kuva ukusne recepte u kuhinji. “

Nejasno je da li će Savet Bata i severoistočnog Somerseta pokušati da istrlja „ukras“ pre proslave vikenda.

Čarls III će biti krunisan u Vestminsterskoj opatiji u subotu, iako je vladao otkako je njegova majka, kraljica Elizabeta II, umrla prošlog septembra.

Vickasti Britanci su ovaj „ukras“ namenili za „svog“ kralja..

Pratite Portal Dnevni Puls na TelegramuFejsbuku, Tviteru, Gab-u i Viberu!

Dnevni Puls/RT