brutalna-kompilacija-dva-minuta-dzoa-bajdena-kako-luta

Vašington Fri Bejkon(The Washington Free Beacon) objavio je brutalnu kompilaciju koja prikazuje brojne slučajeve u kojima predsednik Amerike Džo Bajden besciljno luta okolo dok prisustvuje raznim javnim događajima.

Snimak, koji je teško gledati, naglašava legitimnu zabrinutost zbog Bajdenovog očiglednog kognitivnog pada, što je pravi problem za demokrate koji idu u predsedničke izbore, kao i na predsedničke izbore 2024.

„Ovo je zlostavljanje starijih“, prokomentarisao je Fri Bejkon, dodajući da su sakupili snimke kako bi „(dokumentovali) okrutnost koju su Bajdenovi rukovaoci naneli nesrećnom glavnom čudaku“.

Fri Bejkon je nastavio: „Uspavani Džo puni 80 godina sledećeg meseca. U junu je pao sa bicikla. Ne može da spoji koherentnu rečenicu. Tokom ceremonije u Beloj kući prošlog meseca, pokušao je da locira i čestita mrtvu kongresmenku.

Uskoro osamdesetogodišnji čovek kome je dato da vodi Sjedinjene Države besciljno luta po javnim događajima, sastancima i baš ovakav želi da se kandiduje za predsedničku trku 2024.

Pratite Portal Dnevni Puls na TelegramuFejsbuku, Tviteru i Gab-u!

Dnevni Puls/Mediji