Čvrst i star hrast prvlači Sonju - Ona je ekoseksualka

Samoproglašena „ekoseksualka“ podigla je svoju ljubav prema prirodi na ekstremni nivo zaljubivši se u stari hrast, tvrdeći da je ispunjava „erotičnom energijom“.

„Osećam erotičnu povezanost s nečim tako velikim i drevnim, kao da je moj ljubavni partner“, izjavila je Sonja Semjonova (45) o svom neobičnom fetišu.

Deklariše se kao ekoseksualka, osoba koja prirodu doživljava kao romantičnu, senzualnu i privlačnu, često zamišljajući „Zemlju kao svoju ljubavnicu“, piše NY Post.

Lajfkoučerka za samointimnost i somatska seksualna edukatorka, koja je prošla obuku, razvila je neobičnu naklonost prema biljkama nakon preseljenja na ostrvo Vankuver u Britanskoj Kolumbiji zimi 2020. godine.

Semjonova opisuje kako je razvila romantična osećanja prema velikom hrastu koji je primetila tokom šetnji prirodom u vreme karantina.

Ističe „prisutnost“ i osećaj podrške koji doživljava s drvetom, naglašavajući da se veza s prirodom ne može uporediti s ljudskim odnosima.

„Prisutnost koju osećam s drvetom je ono što tražim, ali to je fantazija s osobom. Žudela sam za tim naletom erotske energije koji dolazi kada upoznate novog partnera, a to nije održivo“, dodala je.

Semjonova pojašnjava da fizički ne ulazi u snošaj sa stablom, već da je njeno erotsko iskustvo ograničeno na njenu maštu.

Ekoseksualka ističe da njena ekoseksualnost ne uključuje doslovni seks između ljudi i prirode, već predstavlja drugačiji pristup istraživanju erotike. Za nju, posmatranje promena godišnjih doba ima erotsku dimenziju, pri čemu zimaSON označava prelazak iz stanja mirovanja u vitalnost proleća.

Njena romantična privrženost biljkama može izgledati kao neobična sklonost, no ona tvrdi da je ekoseksualnost već rasprostranjena među mnogim ljudima.

Pročitajte još:

Takođe veruje da povezanost s prirodom može pridoneti rešavanju ekoloških i klimatskih problema.

„Postoji razlog zašto uživamo u prirodi i planinarenju. Često zanemarujemo da to radimo kako bismo iskusili vitalnost koja proizlazi iz tih stvari, a to je suština erotike. Verujem da bismo imali koristi od simbioze s prirodom“, zaključila je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sonja Semyonova (@bodystoryteller)

 

Pratite Portal Dnevni Puls na Fejsbuku i Viberu!

Dnevni Puls/kurir.rs