Da bi ostvarili snove morate verovati - IEM Savetnik

Da bi ostvarili snove morate verovati – IEM Savetnik Vedske dnevne predikcije za sve znakove zodijaka, Četvrtak 11.08.2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, danas biste mogli da doživite neki napor, bilo na poslu ili kod kuće. Zbog položaja Meseca u Jarcu, postoje znaci da su vam bliske osobe na ivici strpljenja, što može uticati na vas. To je samo privremena faza, pa je otklonite. Ostanite fokusirani na svoje zadatke i ostvarite barem neke od njih. Podrška vaše porodice i prijatelja će postati očigledna u ovoj fazi. IEM savetuje da danas izbegavate zelenu boju. Između 16 i 18 časova je povoljno vreme za vas.

Bik

Dragi Bikovi, možda ćete se danas probuditi osećajući se pomalo odbačenim zbog nekoliko stvari. Ali položaj Meseca u Jarcu bi vam mogao pomoći da pronađete ravnotežu. Vaša upornost i strpljenje mogu imati ogroman uticaj na ljude oko vas, ostavljajući vas zadovoljnim na kraju dana. IEM savetuje da zadržite pozitivan stav i prevazići ćete sve izazove ili poteškoće koje vam život nametne. Radno vreme između 17:45 i 19 časova je najsrećnije vreme za vas danas. Nošenje bilo čega u belom sigurno vam donosi sreću.

Blizanci

Dragi Blizanci, zbog položaja Meseca u Jarcu, danas biste mogli da doživite nekoliko razočaranja. Možda ćete otkriti da ciljevi koje ste sebi postavili danas mogu biti teški za postizanje, što će rezultirati vašom produktivnošću. Međutim, zapamtite da je danas samo jedan dan i bićete svedoci poboljšanja u svim perspektivama. Nošenjem sive boje podići će vaše samopouzdanje. Sve važne sastanke ili događaje treba zakazati između 16:00 i 18:30, jer se smatra da je ovo srećno vreme za vas.

Rak

Dragi Rakovi, pokušajte da se ne upuštate previše emotivno u stvari koje su van vaše kontrole. Ako situaciju učinite previše ličnom, samo će je pogoršati nego što jeste. Možda ćete se suočiti sa značajnim poteškoćama u izvršavanju zadataka danas. Sačuvajte svoju hrabrost i strpljenje, i za sada neka stvari budu onakve kakve jesu. Meseca u Jarcu učinilo je da ovo bude dobar trenutak za vas da upoznate značajnu  osobu, možda na nekom društvenom događaju ili preko zajedničkih prijatelja. Dozvolite da se odnos postepeno razvije u nešto značajno. IEM savetuje da zakažete sve važne događaje između 10 i 11 sati. Ljubičasta će danas biti vaša srećna boja.

Lav

Dragi Lavovi, sa Mesecom u Jarcu, bićete pozitivno raspoloženi. Možda ćete moći da pokažete najbolje od sebe zahvaljujući današnjem tranzitu, koji takođe nudi odlične mogućnosti za druženje. Idite napred i započnite razgovor. Vaš šarm i duhovitost će privući mnoge ljude ka vama. Možete ostaviti veoma dobar utisak na ljude koje danas upoznate. Prema mišljenju stručnjaka, braon crvena je boja koja će vam pomoći u privlačenju dobre kosmičke energije. Važne zadatke treba obaviti između 19:15 i 20:30 časova.

Devica

Drage Device, neki od vas su možda skloniji promenama raspoloženja zbog položaja Meseca u Jarcu. Moguće je da niste u najboljem raspoloženju, što bi moglo izgledati vrlo očigledno dok imate posla sa svojim voljenima. Kada imate posla sa drugim ljudima, morate biti hladni i strpljivi. Izlivati svoje frustracije na druge je nepravedno. Danas, ako radite stvari zbog kojih se osećate bolje, na kraju dana ćete se osećati mnogo bolje. Vreme između 16 i 17 časova smatra se srećnim za vas. Vaša srećna boja za danas je ljubičasta.

Vaga

Drage Vage. Pošto je Mesec u Jarcu, mogli biste biti skloni da se ponašate impulsivno i bez razmišljanja. Možda ćete morati da progovorite, ali zapamtite da je preporučljivo ne reagovati na nepovoljne energije, već delovati iz srca. Emocije mogu biti prilično uznemirujuće tokom značajnog dela dana. Odvojite nekoliko trenutaka za sebe u samoći da biste pronašli balans. Zatvorite te praznine i učvrstite se da biste se žestoko suočili sa sutrašnjicom. Sve važno treba raditi između 23 i 00:30 ako želite najbolji ishod. Za dan, izbegavajte da nosite bilo šta smeđe.

Škorpija

Drage Škorpije položaj Meseca u Jarcu će vas verovatno držati uznemirujuće ceo dan. Neki od vas možda veruju da stvari ne idu kako bi trebalo, zbog čega bi se mogli osećati napeto i uznemireno. Planirajte i promenite svoju strategiju za rešavanje krize, bez obzira na izvor ovog stresa. Shvatite probleme kao priliku za samousavršavanje. Uvek će vam dolaziti i ići istim tempom. Vaša srećna boja za danas je crvena. Između 11 i 11:45 je vreme koje vam danas najviše odgovara.

Strelac

Dragi Strelčevi. Možda će vam biti teško da izrazite svoja prava osećanja zbog položaja Meseca u Jarcu. Možda osetite rastuću napetost između vas i vaših voljenih. Moguće je da je osećaj nezadovoljstva koji gajite u sebi doveo do ove situacije. Ali morate zadržati prisebnost i koristiti svoju glavu za razmišljanje kroz rešenje umesto da se prepuštate takvim negativnim emocijama. Samo zadržite optimizam, stvari će se okrenuti. Sve važne ili povoljne događaje treba zakazati pre 16 časova. Zelena boja je danas povoljna za vas.

Jarac

Dragi Jarčevi, zbog Meseca u Jarcu, vaš odnos sa voljenom osobom možda trenutno nije posebno topao. Iako želite da odmah rešite situaciju, stvari možda neće ići kako biste želeli. Možda je vašoj voljenoj osobi potreban prostor i saosećanje. Dajte im dovoljno vremena, ali pokušajte da održite neki privid razgovora. Koristite veliku taktičnost i diplomatiju kada se nosite sa situacijom. Istaknite svoju romantičnu stranu danas uključivanjem žute boje u svoju odeću. Sati između 19 i 21 čas su idealni za romantični izlazak, zato IEM savetuje da morate verovati u vaše snove.

Vodolija

Draga Vodolije, neki od vas bi danas mogli biti zbunjeni zbog položaja Meseca u Jarcu. Smirite se i razmislite o razlozima koji vam mogu izazvati konfuziju i stvarima koje vam se čine kao prepreke. IEM savetuje da zapisivanje svojih misli ili razgovor o svojim problemima sa prijateljem ili članom porodice može da vam pruži olakšanje i pomoć u pronalaženju rešenja. Ovog dana će vam biti korisno da nosite nešto crveno. Između 10 i 11 sati je najsrećnije doba dana za vas.

Ribe

Drage Ribe, čeka vas prijatan dan. Možda vas čeka iznenađenje sa Mesecom u Jarcu. Uskoro ćete imati priliku da otputujete u inostranstvo bilo zbog posla ili iz zadovoljstva. Putovanje će biti vredno truda i omogućiti vam da pobegnete od monotone rutine svakodnevnog života, bez obzira na to. Važno je da bliže pogledate svoje obrasce potrošnje jer su oni razlog za zabrinutost. Širite sreću, mir i ljubav svima danas dajući pohvale. Današnja srećna boja je braon crvena. Najbolje je donositi odluke koje menjaju život između 9 i 10 ujutru, da bi ostvarili snove morate verovati u njih, savetuje IEM.

Pratite nas na društvenim mrežama Fejsbuk i Telegram

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim