da-li-ce-szo-uspeti-da-pokrene

Kako navodi SZO i Evropski centar za prevenciju i kontrolu bolesti (ECDC) u Evropi je možda počeo još jedan talas famozne zaraze zvane kovid, pošto slučajevi počinju da rastu širom evropskog kontinenta.

Iako nismo tamo gde smo bili pre godinu dana, jasno je da pandemija kovida još uvek nije gotova – rekli su direktor SZO za Evropu Hans Kluge i direktor ECDC-a Andrea Amon u zajedničkoj izjavi.

Podaci SZO u regionu pokazali su da je samo Evropa zabeležila porast slučajeva kovida u nedelji koja je završena 2. oktobra, što je povećanje od 8% u odnosu na prethodnu nedelju.

Stručnjaci za javno zdravlje upozorili su da će umor od vakcine i konfuzija u vezi sa dostupnim vakcinama verovatno ograničiti usvajanje dopunskih vakcina u regionu.

Kao i izjave visokih predstavnika Big Pharme koji polako otkrivaju istinu!

Direktor kompanije Pfizer priznaje da vakcina protiv kovida nije nikad testirana da spreči prenošenja (VIDEO)

Milioni ljudi širom Evrope su počeli da shvataju ono što je istina pa odustaju od dalje vakcinacije protiv kovida. Što naravno SZO nikako ne ide u prilod.

Na sve moguće načine pokušavaju da namame ljude na vakcinaciju, pa im je sad ideja da daju i vakcine protiv gripa i kovida uoči očekivanog porasta slučajeva sezonskog gripa.

Pratite Portal Dnevni Puls na TelegramuFejsbuku, Tviteru i Gab-u!

Dnevni Puls/Mediji