DNEVNI HOROSKOP ZA 11. JUL 2024

Dnevni horoskop za 11. jul 2024. godine donosi astrološku prognozu za sve znakove zodijaka, za posao, ljubav i zdravlje.

Prognoza za svaki znak pojedinačno na osnovu trenutnih planetarnih pozicija i zvezdanih energija koje deluju na njih.

 

OVAN

Dnevni horoskop za 11. jul 2024. godine za znak OVAN

Posao: Razmišljate o novim poslovnim poduhvatima. Ovaj put držite oči širom otvorene, da ne upadnete ponovo u neplanirane troškove. Imate sigurne prihode, pa ste opušteniji.

Ljubav: Dopada vam se neko u znaku Strelca. Sreli ste se skoro, pa vas je ta osoba oduševila svojom elokventnošću i maštom. Vaša srećna boja je bela. Nosite je na sebi, može da bude i deo intimnog rublja.

Zdravlje. Pijte dovoljno tečnosti i uzimajte suplemente kao dodatak ishrani. Slabiji rad želuca zbog nervne napetosti, uzrokuje i osećaj slabosti, jer se slabije usvajaju i hranljive materije.

 

BIK

Dnevni horoskop za 11. jul 2024. godine za znak BIK
Dnevni horoskop za 11. jul 2024. godine za znak BIK

Posao: Obaveze uspevate da rešite, uprkos zastoju i komplikacijama koje ste imali. Vi ste primer da volja i trud prevazilaze sva moguća očekivanja. Dopustite sebi malo predaha.

Ljubav: Neko u znaku Riba misli na vas. Mnogi pokušavaju da toj osobi skrenu misli od vas, ali energija kojom vi odašiljate sve nadjačava. Srećna boja za vas je smaragdno zelena.

Zdravlje: Možete osećati neke nelagodnosti, za koje se u prvi mah čini da nemaju veze sa vašom fiziologijom. Jedite hranu koja je lako probavljiva, možda je tu ključ.

 

BLIZANCI

Dnevni horoskop za 11. jul 2024. godine za znak BLIZANCI

Posao: Nadređeni poštuje vaš stav i zalaganje na poslu. Vi ste savestan i pošten radnik i ljudi oko vas to primećuju. Možda su vas i testirali ili planiraju da stave vaše poštenje na ispit. Ukoliko položite, možda zavredite i višu funkciju.

Ljubav: Izuzetno ste viđeni i poželjni. Fizički ste jako privlačni, ali vi ste jasno stavili do znanja dokle može da se ide sa vama. Ne dozvoljavate da se prelazi granica. Ružičasta je vaša srećna boja, nosite je na sebi.

Zdravlje: Nastavite da se odmarate nakon posla. Dobro bi vam došlo izležavanje u vodi ili lekovitom blatu. To bi svakako povratilo snagu i radni elan na optimalan nivo.

RAK

Dnevni horoskop za 11. jul 2024. godine za znak RAK
Dnevni horoskop za 11. jul 2024. godine za znak RAK

Posao: Poslovna klima je stabilna i bez promena. Obavljate rutinski svoje poslovne obaveze. Radni dan vam predugo traje, pa stoga maštate o završetku smene.

Ljubav: Udvara vam se neko u znaku Device. Ne bi trebalo olako da zanemarite ovu činjenicu. Izgleda da se radi o vrednoj i imućnoj osobi. Ipak oprezno! Vaša srećna boja je plava.

Zdravlje: Ne izlažite se vrućinama i suncu bez preke potrebe. Rakovi imaju osetljivu kožu koja lako izgori. Sok od pomorandže ili lubenica, pravi je izbor za vaše osveženje.

 

LAV

Dnevni horoskop za 11. jul 2024. godine za znak LAV

Posao: Budite strpljivi kod donošenja zaključaka vezanih za poslovne aktivnosti. Setite se izreke, tri puta meri, jednom seci. Nedostaje vam mudrost.

Ljubav: Neko u znaku Ovna motri na vas. Međutim, vi niste zainteresovani ili se samo pravite važni kako bi bili u centru pažnje. Vaša srećna boja je bela.

Zdravlje: Izbegavajte boravak u zagušljivim prostorijama gde boravi mnogo ljudi. Gužva i buka vam jako smetaju. Potrebni su vam mir i tišina, kako bi se potpuno regenerisali.

 

DEVICA

Dnevni horoskop za 11. jul 2024. godine za znak DEVICA
Dnevni horoskop za 11. jul 2024. godine za znak DEVICA

Posao: Vi ste pravi lider. Vaše poslovno okruženje ima pravog komandanta koji drži sve konce u svojim rukama. Vaš radni kolektiv je za primer drugima.

Ljubav: Dopadate se nekom u znaku škorpije. Maštate o odmoru na nekoj egzotičnoj destinaciji. Vaša srećna boja je tirkizno plava, nosite je na sebi kao deo odevne kombinacije ili intimnog rublja.

Zdravlje: Naspavajte se. San je neophodan za normalno funkcionisanje organizma, kako fizički, tako i psihički. Uzimajte vitamin C kao dodatak ishrani. Preporučuje se boravak napolju tek nakon zalaska sunca.

 

VAGA

Dnevni horoskop za 11. jul 2024. godine za znak DEVICA

Posao: Vaša kreativnost na poslu posebno dolazi do izražaja. Efikasno obavljate zadatke koji su pred vama. Međutim, nekome se može učiniti da ne pružate dovoljno. Vodite računa kome se poveravate.

Ljubav: Vage sanjaju nekoga u znaku Lava. Potrebna vam je odlučna energija i liderstvo, a lavovi svakako to imaju. Izreka glasi, suprotnosti se privlače. Vaša srećna boja je narandžasto crvena. Možete je nositi i kao deo intimnog rublja.

Zdravlje: Omarajte se uz izležavanje u toploj kupki sa dodatkom mirisnih ulja. To će otkloniti težinu iz vas i obezbediti snagu za nove pobede. Dovoljno se hidrirajte i izbegavajte gazirane napitke.

 

ŠKORPIJA

Dnevni horoskop za 11. jul 2024. godine za znak ŠKORPIJA
Dnevni horoskop za 11. jul 2024. godine za znak ŠKORPIJA

Posao: Smireno i taktično reagujte na saznanje da možda postoji neka greška u dokumentaciji, a da ste je možda i vi nespretno napravili. Sve se može popraviti, osim izgovorene reči. Reč oštra seče bolje nego mač.

Ljubav: Bacili ste oko na nekoga u znaku Device. Problem će biti ukoliko je osoba zauzeta, a devica ne želi avanturu. Vi ste uporni i spremni na sve. Vaša srečna boja je bordo crvena, pa je nosite na sebi.

Zdravlje: Izlazak na preterano jako sunce, nikako vam se ne preporučuje. Škorpije više vole noć, pa se tada i krećite ukoliko baš morate. Osvežavajte se limunadom, ananasom ili lubenicom.

 

STRELAC

Dnevni horoskop za 11. jul 2024. godine za znak STRELAC
Dnevni horoskop za 11. jul 2024. godine za znak STRELAC

Posao: Imate nekoga na poslu ko vam drži leđa, pa stoga možete da radite opuštenije i da maštate o napredovanju u službi. Pokažite se u pravom svetlu, kako bi i drugi videli da zavređujete sva priznanja.

Ljubav: Uživate u društvu porodice i partnera. Usmerili ste svu svoju energiju na njih i to vas ispunjava. Partner je srećan što vas ima. Vaša srećna boja je tirkizno plava.

Zdravlje: Voda je lek za vas. Ona izvlači svu negativnu energiju nakupljenu u vama. Za još bolji efekat detoksikacije, kako materijalne, tako i energetske, lezite u vodi i meditirajte.

 

JARAC

Dnevni horoskop za 11. jul 2024. godine za znak JARAC

Posao: Moguć je sukob sa kolegom oko raspodele sredstava koje ste zajednički stekli. Budite pribrani i tihi, da informacije ne dođu do nekoga ko bi vam to mogao skupo da naplati.

Ljubav: Imate u planu prljave ljubavne igrice. Čak maštate o grubom vođenju ljubavi uz upotrebu raznih igračaka. Pokušajte, možda i partner ima iste želje. Vaša srećna boja je ljubičasta.

Zdravlje: Preporučuje se lagana iskrana sa što više voća i povrća, kako bi sačuvali radni elan i sprečili bespotrebno nagomilvanje masnih naslaga. Idite na vreme na spavanje.

 

VODOLIJA

Dnevni horoskop za 11. jul 2024. godine za znak VODOLIJA
Dnevni horoskop za 11. jul 2024. godine za znak VODOLIJA

Posao: Posla vam je preko glave i jedva čekate da dođete kući i odmorite se. Vi imate neke svoje planove o pokretanju privatnog biznisa. To trenutno nije moguće, jer vam fali početni kapital ili prava ideja.

Ljubav: Vodolije su danas miljenici Venere. Vaš način odevanja izluđuje suprotni pol. Držite se pristojno i aristokratski, kako neko ne bi pomislio da ste laka roba i da brzo padate u vatru. Srećna boja za vas je zelena.

Zdravlje: Izbegavajte previše hladna pića, kako bi izbegli probleme sa sinusima i glavoboljom. Preporučuje vam se odmor u prirodi, najbolje u gustoj šumi uz crvkut ptica. Uzimajte suplemente na baci vitamina i magnezijuma.

 

RIBE

Dnevni horoskop za 11. jul 2024. godine za znak RIBE

Posao: Zaboravite za sada ideju o pokretanju privatnog biznisa. Vaš proizvod ne bi imao plasman jer je tržište prezasićeno. Držite se sigurnih voda i nećete pogrešiti.

Ljubav: Partner vas obožava i pruža vam emotivnu podršku. Uživajte u zajedničkom druženju i koristite svaki trenutak za iskazivanje ljubavi. Vaša srećna boja je zelena, pa je nosite kao deo odevnog predmeta ili intimnog rublja.

Zdravlje: Možete osećati pritisak u gornjem delu stomaka. Izbegavajte tesnu i strukiranu odeću, kako bi relaksirali želudac i sfinkter jednjaka. Preporučuju se manji i lagani obroci.

Pratite Portal Dnevni Puls na Viberu!

 

Dnevni Puls