DNEVNI HOROSKOP ZA 10. JUL 2024

Dnevni horoskop za 10. jul 2024. godine donosi astrološku prognozu za sve znakove zodijaka, za posao, ljubav i zdravlje.

Prognoza za svaki znak pojedinačno na osnovu trenutnih planetarnih pozicija i zvezdanih energija koje deluju na njih.

 

OVAN

Dnevni horoskop za 10. jul 2024. godine za znak OVAN
Dnevni horoskop za 10. jul 2024. godine za znak OVAN

Posao: Možete se osećati frustrirano zbog toga što niste u stanju da radite određenu vrstu posla. Nemojte se opterećivati, svako je rođen za nešto. Prepoznajte svoje vrline i potencijale.

Ljubav: Okupljeni ste pažnjom partnera i to vam prija. Prijatno druženje sa partnerom u večernjim satima, dovešće do ljubavnog žara. Vaša srećna boja je crvena. Izaberite intimno rublje ove boje.

Zdravlje: Nesigurnost koju osećate polako počinje da jenjava. Ponovo ste svoji na svome. Znajte da posle kiše uvek izlazi sunce. Dovoljno se hidrirajte. Imate nedostatak joda u organizmu.

BIK

Dnevni horoskop za 10. jul 2024. godine za znak BIK

Posao: Projekat koji već duže vreme stoji pred vama i ne možete da ga realizujete, počinje da vas opterećuje. Neko će prepoznati vaš rad i trud. Budite strpljivi.

Ljubav: Krenite u realizaciju svojih namera. Morate skupiti hrabrosti, jer se situacija neće stvoriti sama od sebe. Vi morate biti inicijator. Vaša srećna boja je bela.

Zdravlje: Zbog nedovoljno unošenja tečnosti u organizam, moguć je pad pritiska. Izbegavajte direktno izlaganje suncu. Opuštanje i šetnja samo u večernjim satima.

BLIZANCI

Dnevni horoskop za 10. jul 2024. godine za znak BLIZANCI
Dnevni horoskop za 10. jul 2024. godine za znak BLIZANCI

Posao: Profesionalno obavljate sve poslovne zadatke. Neki su ljubomorni na vas, jer po njihovom mišljenju niste kvalifikovani za posao koji radite. Međutim, vi imate više znanja, nego oni stručne spreme.

Ljubav: Neko je bacio oko na vas i sanjari o intimnim trenucima sa vama. Pazite sa kim se upuštate u avanture, možda to nije prava osoba za vas. Vaša srećna boja je zelena.

Zdravlje: Opustite se u krugu porodice. Izbegavajte direktno izlaganje vrućinama. Rashladni sistemi su pravi izbor za vas. Večeru zamenite voćnom salatom.

RAK

Dnevni horoskop za 10. jul 2024. godine za znak RAK

Posao: Možete dobiti dobru poslovnu ponudu, samo pazite šta se od vas traži za uzvrat. Nemojte da pristajete na posao dok ne vidite na čemu ste.

Ljubav: Neko ima ozbiljne namere prema vama. Već duže vremena ste u fokusu. Izgledate veoma zanosno. Vaša srećna boja je bela.

Zdravlje: Mogu se javiti blage glavobolje ili bol u sinusima. Verovatno se radi o direktnom izlaganju rashladnom sistemu. Osvežavajte se sa ceđenim sokovima od citrusa.

 

LAV

Dnevni horoskop za 10. jul 2024. godine za znak LAV
Dnevni horoskop za 10. jul 2024. godine za znak LAV

Posao: Druge metoda rada uvedite u radnu rutinu, radi efikasnijeg obavljanja poslovnih aktivnosti. Kreativnost je poželjna, ali nije sama po sebi dovoljna. Budite taktičniji.

Ljubav: Izbegavajte flert igrice u radnom okruženju. Dobar glas se daleko čuje, a loš još dalje, imajte to na umu. Ukoliko želite više, budite diskretni. Vaša srećna boja je kraljevska plava.

Zdravlje: Lagana ishrana u vidu voćnih salata vam se savetuje, naročito u periodu najtoplijeg dela dana. Šetnja se preporučuje samo u večernjim satima. Preferirajte prirodu i uzmajte vitamine, kao dodatak ishrani.

 

DEVICA

Dnevni horoskop za 10. jul 2024. godine za znak DEVICA
Dnevni horoskop za 10. jul 2024. godine za znak DEVICA

Posao: Neko iz poslovnog okruženja lažno vam se predstavlja kao prijatelj, a zapravo gleda ličnu korist. Čuvajte se da vam ne nestane neki važan dokument ili papir. Takođe vodite računa gde vam je novčanik. Može se desiti da budete pokradeni.

Ljubav: Sviđate se nekome u znaku Bika. Devicama je danas srećna boja, smaragdno zelena. Odevna kombinacije u tom tonu, delovaće kao pravi ljubavni magnet.

Zdravlje: Opuštanje u vodi uz upotrebu mirisnih ulja, otkloniće vam umor iz tela i povratiti energiju. Masaža će takođe stvoriti isti efekat, a može i kombinacija jednog i drugog. Izbegavajte direktno izlaganje suncu.

 

VAGA

Dnevni horoskop za 10. jul 2024. godine za znak VAGA

Posao: Uskoro stiže i priznanje za vaš trud i rad. Kolege vas posebno cene i uvažavaju, jer ste timski igrač i činite sve kako bi kolektiv napredovao, kolegama posao učinili prijatnijim i lepšim.

Ljubav: Vreme je da i vi krenete u akciju, znamo da je to Vagama najteži posao, ali ovu priliku ne smete propustiti. Vaša srećna boja je bordo crvena. Nosite nešto na sebi ove boje, može da bude i deo intimnog rublja.

Zdravlje: Potrebno vam je društvo. Savetuje se da to bude u kasnim večernjim satima. Prijaće vam da se oslobodite usamljenosti i negativne energije. Nosite komotnu i laganu garderobu od prirodnih materijala.

 

ŠKORPIJA

Dnevni horoskop za 10. jul 2024. godine za znak ŠKORPIJA
Dnevni horoskop za 10. jul 2024. godine za znak ŠKORPIJA

Posao: Površni zaključci mogu vam dati nejasnu sliku o poslovnom poduhvatu koji planirate da ravijate. Budite strpljivi i suzbijte preuranjene zaključke i impulsivnost i rezultati će doći.

Ljubav: Vaši ljubavni potencijali su ogromni. Ljubavna energija Škorpija dovodi partnera na sedmo nebo. Iskoristite vaše prirodne sklonosti da dobijete šta želite. Vaša srećna boja je narandžasto-crvena i crvena.

Zdravlje: Izbegavajte dnevnu vrućinu i izlaganje suncu. Preporučuje vam se da se držite duboke hladovine, dok ne zađe sunce. U večernjim satima prošetajte sa partnerom, pored reke, jezera ili nekog drugog izvora vode. To će vas regenerisati.

 

STRELAC

Dnevni horoskop za 10. jul 2024. godine za znak STRELAC
Dnevni horoskop za 10. jul 2024. godine za znak STRELAC

Posao: Poslovne obaveze vam se gomilaju i prave vam pritisak. Krajnje je vreme da se okanete preteranog moralisanja i da zatražite pomoć od saradnika. Nije sramota ne znati. Neprofesionalno je raditi nešto što ne znate.

Ljubav: Kraće putovanje sa partnerom, učvrstiće vaš postojeći odnos. Za slobodne Strelčeve, moguća su nova poznanstva koja će uneti živost i dinamiku u vezu. Vaša srećna boja je ljubičasta.

Zdravlje: Potreban vam je hitan odmor i relaksacija. Lekovito blato ili topla kupka, povratiće vam energiju i osloboditi vas nagomilanog stresa. Hranite se lagano i dovoljno hidrirajte.

 

JARAC

Dnevni horoskop za 10. jul 2024. godine za znak JARAC
Dnevni horoskop za 10. jul 2024. godine za znak JARAC

Posao: Vi ste danas radnik za poželeti. Kolege vas podržavaju i omiljeni ste u kolektivu. Ne dešava se često da vas neko hvali. Nemojte se uobraziti zbog toga. Tanka je nit između uspeha i neuspeha.

Ljubav: Pripazite se da vas neko ne iskoristi. Vaš atraktivan izgled privlači mnoge oči, ali to nije nešto što bi vama trebalo. Vama treba stabilna veza. Srećna boja za vas je svetlo plava.

Zdravlje: Opuštajte se i odmarajte u krugu porodice. Gledanje omiljenog filma ili serije sa partnerom uliće vam dodatnu energiju u telo. Voće i povrće vam se preporučuje kao ishrana. Izbegavajte tešku hranu preko dana.

 

VODOLIJA

Dnevni horoskop za 10. jul 2024. godine za znak VODOLIJA

Posao: Svakodnevna radna rutina vas je zasitila. Pokušajte da u rad uvedete nove metode ili načine za rešavanje problema, kako bi razbili monotoniju. Zarada vas motiviše da nastavite istim tempom.

Ljubav: Partner je očaran vašim izgledom. Boja koja će vam doneti sreću je ružičasta. Vi danas prosto sijate. U stanju ste da odvučete u krevet koga god poželite, ali pazite, to može biti mač sa dve oštrice.

Zdravlje: Potreban vam je redovan san kako bi mogli kvalitetno da obavljate sve radne aktivnosti. Izbegavajte alkohol i zadimljene prostorije. To će vam samo oduzeti neophodnu produktivnu energiju.

 

RIBE

Dnevni horoskop za 10. jul 2024. godine za znak RIBE
Dnevni horoskop za 10. jul 2024. godine za znak RIBE

Posao: Na poslu vam je poprilično monotono i jedva čekate da istekne radno vreme i da dođete kući. Razmišljate o pokretanju privatnog biznisa.

Ljubav: Moraćete da zastanete i preispitate se. Vi ste nezasiti i to partnera počinje da zbunjuje i brine. Vaša energija nadjačava sve poznate ljubavne tehnike. Vaša srećna boja je roza.

Zdravlje: Problemi sa venama i cirkulacijom na nogama. Probajte neki od gelova za vene, nakon konsultacije sa lekarom ili farmaceutom. Dok ležite podignite noge na blago uzvišenje.

Pratite Portal Dnevni Puls na Viberu!

 

Dnevni Puls