DNEVNI HOROSKOP ZA 9. JUL 2024

Dnevni horoskop za 9. jul 2024. godine donosi astrološku prognozu za sve znakove zodijaka, za posao, ljubav i zdravlje.

Prognoza za svaki znak pojedinačno na osnovu trenutnih planetarnih pozicija i zvezdanih energija koje deluju na njih.

 

OVAN

Dnevni horoskop za 9. jul 2024. godine za znak OVAN
Dnevni horoskop za 9. jul 2024. godine za znak OVAN

Posao: Pred vama su novi planovi i izazovi. Krenite u nove radne pobede koristeći nove metode rada. Rezultati će doći uskoro, morate biti strpljivi. Ne preterujte sa perfekcionizmom.

Ljubav: Neko iz radnog okruženja vam se dopada. Međutim, ta osoba je zauzeta, morate imati to na umu. Uplitanje u tuđe živote, može vam stvoriti probleme. Vaša srećna boja je zelena.

Zdravlje: Više spavajte i odmarajte se, kako bi bili sposobni za fizičke i intelektualne napore. Izbegavajte tesnu odeću, kako bi smanjili pritisak na želudac. Uzimajte vitaminske suplemente.

BIK

Dnevni horoskop za 9. jul 2024. godine za znak BIK
Dnevni horoskop za 9. jul 2024. godine za znak BIK

 

Posao: Izuzetno ste kreativni. Vaše poslovne obaveze obavljate sa lakoćom. Kolege vas uvažavaju zbog vašeg britkog uma i načina na koji obavljate poslovne zadatke.

Ljubav: Sviđa vam se osoba plave kose iz vašeg radnog okruženja. Budite diskretni. Vaša srećna boja je smaragdno zelena, pa je nosite na sebi. Može i kao deo nakita.

Zdravlje: Mogući su problemi sa sinusima. Izbegavajte previše hladna pića i direktnu izloženost udaru rashladnog sistema. Opuštajte se u krugu porodice, kako bi povratili energetsku ravnotežu.

BLIZANCI

Dnevni horoskop za 9. jul 2024. godine za znak BLIZANCI

Posao: Neko vas je uvredio opaskom koja je vezana za posao. Vi to niste očekivali od te osobe. Prestanite da se srdite i postupite profesionalno. Sve će doći na svoje mesto.

Ljubav: Osećate se zanemareno. Maštate o nekom putovanju sa partnerom. Po glavi vam se motaju egzotične destinacije. Vaša srećna boja je tirkizno plava, pa je nosite na sebi kao deo odevne kombinacije ili deo intimnog rublja.

Zdravlje: Visoke temperature i sparina, nikako vam ne odgovaraju. Izlazite napolje tek kada zahladi. Večeru zamenite voćnom salatom, kako bi ostali zdravi i vitalni.

 

RAK

Dnevni horoskop za 9. jul 2024. godine za znak RAK
Dnevni horoskop za 9. jul 2024. godine za znak RAK

Posao: Pristupite i drugim metodama rada, kada je u pitanju radna rutina. Samo kreativnost nije dovoljna, potrebna je i adekvatna strategija rada. Tek tada će rezultati doći do izražaja.

Ljubav: Vaše srećne boje za danas su plava i ljubičasta, pa neku od njih nosite na sebi za ljubavnu sreću. Delujete izuzetno zanosno, ali oprezno da ne povredite nekoga svojim flert igricama.

Zdravlje: Voćna salata i lagana šetnja sa partnerom ili kraće putovanje ispuniće vas energijom i srećom. Sledite svoje instinkte i nećete napraviti grešku.

 

LAV

Dnevni horoskop za 9. jul 2024. godine za znak LAV

Posao: Previše ste ambiciozni i samouvereni. Dobro bi bilo da stanete sa obe noge na zemlju, kako se ne bi razočarali. Mudrost i taktičnost, dobro bi vam došli.

Ljubav: Vi prosto plenite šarmom. Sve oči su uprte u vas. Nekoga pokrećete i motivišete i ta osoba je zaljubljena u vas. Vaša srećna boja je bordo crvena. Nosite nešto na sebi ove boje.

Zdravlje: Izbegavajte naprezanja i teške poslove u najtoplijem delu dana. Preporučuje se boravak u hladovini i osvežavanje uz sok od citrusa. Boravak u prirodi, napuniće vas energijom.

 

DEVICA

Dnevni horoskop za 9. jul 2024. godine za znak DEVICA
Dnevni horoskop za 9. jul 2024. godine za znak DEVICA

Posao: Pošteno i savesno obavljate vaše poslovne obaveze, ali i očekujete adekvatnu zaradu. Mnogi ne mogu da se stave u vašu poziciju, pa misle da ste alavi na novac. Vremenom će uvideti da su bili u zabludi.

Ljubav: Neko vam se uporno udvara. Izbegavajte bilo kakve kontakte u radnom okruženju. To bi moglo dovesti i vas i osobu koja stoji iza vas u neprijatnu situaciju. Vaša srećna boja je ljubičasta.

Zdravlje: Potrebno vam je više zdravog sna. Preporučuju se lagani broci sa voćem i povrćem u večernjim satima. Lagana odeća od prirodnih materijala, učiniće da se osećate energičnije i opuštenije.

 

VAGA

Dnevni horoskop za 9. jul 2024. godine za znak VAGA

Posao: Razmislite dobro o novoj poslovnoj ponudi koja se našla pred vama. Vi se kolebate jer niste još uvek sigurni da će taj projekat zaživeti. Oprezno sa donošenjem odluka.

Ljubav: Neko iz vaše okruženja ne skida pogled sa vas. Vi ste premija koju ne može svako posedovati. Plava boja uneće ravnotežu u vaš ljubavni život, pa je nosite u odevnoj kombinaciji.

Zdravlje: Vrućina na vas jako loše utiče i troši vam puno energije. Rashladni sistemi su pravo rešenje, ali oprezno da vas ne ušine u vratu. Pijte dovoljno tečnosti.

 

ŠKORPIJA

Dnevni horoskop za 9. jul 2024. godine za znak ŠKORPIJA
Dnevni horoskop za 9. jul 2024. godine za znak ŠKORPIJA

Posao: Vi ste dobar takmičar i taktičar i ne plašite se konkurencije. Volite da se nadmećete i zbog toga ste uspešni u svom poslu. Vaša deviza je: Sreća prati hrabre!

Ljubav: Zaljubljeni ste do ušiju. Jedino što vam je na umu je to, da sve slobodno vreme provedete sa voljenom osobom. Preporučuje vam se zajedničko gledanje filma ili omiljene serije u večernjim satima, kako bi se opustili.

Zdravlje: Izbegavajte unošenje alkoholnih i gaziranih napitaka. Možete napraviti probleme sa varenjem, a i mozak baš ne radi najbolje dok se alkohol po njemu mota.

STRELAC

Dnevni horoskop za 9. jul 2024. godine za znak STRELAC

Posao: Pao vam je kamen sa srca, jer ste uspeli na vreme da obavite sve radne zadatke i sa nestrpljenjem čekate reakciju drugih kako bi vas pohvalili, za vaša dostignuća. Vaša kreativnost je pobedila.

Ljubav: Neko neprestano misli na vas i ne može da vas izbaci iz glave. Vi ste doprineli ovome, svojom profesionalnom ulogom savršenog partnera. Svetlo zelena boja doneće vam ljubavnu sreću.

Zdravlje: Lagana šetnja ili boravak u prirodi, potpuno će vas regenerisati. Pijte dovoljno vode kako bi nadoknadili gubitke i hidrirali organizam.

 

JARAC

Dnevni horoskop za 9. jul 2024. godine za znak JARAC
Dnevni horoskop za 9. jul 2024. godine za znak JARAC

Posao: Nakon kraćeg odmora, ponovo krećete u radne poduhvate. Maštate o boljem poslu ili unapređenju na starom radnom mestu, koji će obezbediti veću zaradu.

Ljubav: Sviđa vam se osoba u znaku Bika. Moraćete da preuzmete inicijativu ukoliko planirate da ostvarite svoje potajne želje i mašte. Vaša sreća boja je bela. Za ljubavnu sreću, nosite na sebi nešto ove boje.

Zdravlje: Možete se osećati tromo u drugoj polovini dana. Preporučuje vam se odmor uz dovoljnu hidrataciju. Izbegavajte teške obroke u kasnim večernjim satima. Uzimajte vitaminske suplemente.

 

VODOLIJA

Posao: Previše poslovnih obaveza opteretilo vas je kako fizički tako i psihički. Uz pomoć kolega iznaći ćete rešenja i uspešno savladati poslovne zadatke koji se nađu pred vama.

Ljubav: Sviđate se nekome u znaku Vage. Ta osoba to krije od vas, jer se plaši vaše reakcije. Boja koja će istaći vaše ljubavne potencijale je bela. Nosite je kao deo odeće ili deo intimnog rublja.

Zdravlje: Odmor u krugu porodice uz večernje ćaskanje, napuniće vam baterije i vratiti energiju u balans. Bićete spremni za nove radne pobede. Imate podršku partnera, pa iskoristite to saznanje.

 

RIBE

Dnevni horoskop za 9. jul 2024. godine za znak RIBE

Posao: Rutinski obavljate svoje poslovne obaveze. Klijenti vas uvažavaju zbog profesionalnosti koju pokazujete. Srdačno i lepo se ophodite prema ljudima iz vašeg okruženja.

Ljubav: Smislili ste opasan plan za ljubavnu avanturu. Pazite da vas neko ne vidi. Vest bi mogla vrlo brzo da se proširi, čak i do partnera, a to bi ga mnogo povredilo. Vaša srećna boja danas je roza.

Zdravlje: Možete osećati težinu u listovima i stopalima. Uzimajte minerale i vitamine kao deo dodatka ishrani. Izbegavajte direktno izlaganje suncu u periodu kada je dan najtopliji.

DNEVNI HOROSKOP za 9. jul 2024. godine Arhiva

Pratite Portal Dnevni Puls na Fejsbuku i Viberu!

Dnevni Puls