dozvoliti-da-proslost-bude-proslost-iem-savetnik

Za uspešnu budućnost dozvoliti da prošlost bude prošlost – IEM Savetnik vaše dnevne Vedske predikcije za sve znakove zodijaka, Ponedeljak 30.01.2023.

Ovan

Dragi Ovnovi, sa Mesecom stacioniranim u Biku, svetla budućnost i novi počeci su vrlo verovatni. Novi razvoj događaja, na bolje, mogao bi vas danas iznenaditi. Budite strpljivi i optimistični i dobre stvari će vam sigurno doći. Ako osećate potrebu da tražite neki savet u vezi sa nekim problemom, trebalo bi da nastavite. To će vam olakšati i učiniti da se osećate mnogo bolje. Žuta boja je vaša srećna boja dana. Sve značajnije poslove treba preduzeti do 16 časova da bi se postigli maksimalni rezultati.

Bik

Dragi Bikovi, Mesec u Biku ukazuje na neku vrstu nelagodnosti u vašem ponašanju. Možda ste frustrirano raspoloženi. Ne preterujete kada planirate nešto za nekoga posebno jer postoji velika verovatnoća da će vaši planovi propasti i da će vaši napori biti uzaludni. Važno je zapamtiti da u svačijem životu postoje usponi i padovi. Uzmite sve u obzir i idite napred. Život bi postao mnogo lakši. Prihvatanje da nećete uvek moći da steknete sve što želite u životu je dobra stvar. Između 18 i 20:30 je povoljan period za vas. Smaragdno zelena je srećna boja za vas.

Blizanci

Dragi Blizanci, kada se Mesec kreće u Biku, vaše organizacione sposobnosti dolaze do izražaja, čineći da se osećate opušteno. Danas pronalazite mirno rešenje za manji tekući sukob koji već neko vreme doživljavate. Imaćete racionalnu diskusiju i naći će se obostrano prihvatljivo rešenje. Dakle, možete dozvoliti da prošlost bude prošlost. Danas nosite nešto u tamno crvenoj boji da biste privukli pozitivnu energiju. Vreme između 17:00 i 19:00 smatra se odgovarajućim vremenom za održavanje važnih sastanaka.

Rak

Dragi Rakovi, kako Mesec prelazi u Bika, počinjete da se osećate nemirno i teško vam je da se fokusirate na posao koji vam je danas dodeljen. Potražite načine koji će vas voditi i osigurati da se vaše odgovornosti sprovode. Ako naiđete na bilo kakve svađe između vas i vaših kolega, postupajte sa situacijom taktično i diplomatski da biste izašli kao pobednici. Vinsko crvena boja danas će privući pozitivnu energiju. Vreme između 10 i 11 časova biće idealno vreme za donošenje bilo kakvih odluka vezanih za ulaganja, posebno za privrednike.

Lav

Dragi Lavovi, danas ćete biti zasuti gomilom prilika. Način na koji ih maksimalno iskoristite odražavaće vašu budućnost. Stoga, dvaput razmislite pre nego što se odlučite za bilo šta. Možete se osećati posebno blisko sa vašom porodicom zbog položaja Meseca u Biku. Stoga, morate da se pobrinete da ovaj dan započnete tako što ćete provesti nekoliko dobrih trenutaka sa svojim najdražima. Obucite bilo šta u zelenoj boji da donesete sreću u životu. Planirajte svaki važan zadatak u pogodno vreme danas, a to je od 16:00 do 18:00 časova.

IEM Savetnik vam želi srećan početak nove radne nedelje – Za uspešnu budućnost dozvoliti da prošlost bude prošlost!

Devica

Draga Device, Mesec koji prelazi u Bika može da vas učini nemirnim i nestrpljivim. Ovo bi moglo testirati vaše strpljenje i snagu volje. Pokušajte da ne delujete impulsivno i uzdržite se od toga da ljudima oko sebe kažete bilo šta neprikladno. Neko će možda pokušati da vas testira danas tako što će preći vaše granice. Ovo bi vas moglo iznervirati, ali umesto toga potražite rešenja da ih zaustavite. Govorite čvrsto, držite se i oni će vašu poruku shvatiti jasno i glasno! Nosite nešto u zelenoj boji za privlačenje mira i harmonije. Vreme između 18 i 20 časova biće srećno za vas.

Vaga

Drage Vage, Mesec u tranzitu u Biku danas vas čini izražajnim i entuzijastičnim! Možda ćete biti inspirisani da naučite i istražujete nove stvari ili čak doprete do drugih i proširite vidike. Fokusirajte se na zdrave interakcije. Međutim, ako stvari postanu neuravnotežene, poradite na tome kako biste izvršili neophodna prilagođavanja. Srećna boja za danas je bela. Vreme između 13:20 i 15:00 se smatra srećnim, pa planirajte vaš dan u skladu sa tim kako biste postigli pozitivne rezultate.

Škorpija

Drage Škorpije, Mesec je moćniji u Biku, a ovaj položaj će vas učiniti nemirnim i nesigurnim. Ipak, napunite se pozitivnošću i vrednim radom. Donosite čvrste odluke i odrežite negativna osećanja iz vašeg okruženja. Budite mirni i izaberite prave izbore da biste održali vaš duševni mir. Potreban vam je herojski stav da biste se nosili sa izazovnim situacijama u vašem životu danas. Imajte više hrabrosti i negujete svoje ponašanje pozitivnošću. Od 15 i 16 časova možete započeti bilo koji povoljan posao. Siva je srećna boja za vas danas.

Strelac

Dragi Strelčevi, Mesec u Biku će verovatno predstavljati neke probleme u vašem životu. Tranzit je tu da se osećate zbunjeno i uznemireno. Bez obzira na razlog, možete biti sigurni i pozabaviti se ovim problemima ako imate direktan pristup. Danas su incidenti vezani za vodu na planu, tako da ovo sigurno nije dan da testirate bilo koju vodu figurativno i doslovno. Molimo vas da se držite podalje od svih vodenih tela, bilo prirodnih ili drugih, jer biste mogli upasti u nevolje, a zatim završiti pod stresom zbog toga više nego ikad. Izbegavajte da koristite vreme od 17:00 do 18:00 za početke nekih zadataka, jer je to veoma nepovoljno. Vaša srećna boja za danas je ljubičasta.

IEM Savetnik vam želi srećan početak nove radne nedelje – Za uspešnu budućnost dozvoliti da prošlost bude prošlost!

Jarac

Dragi Jaračevi, očuvaj te danas lagano raspoloženje i miran um. Izbegavajte reagovanje na male životne neprijatnosti. Pošto je Mesec stacioniran u Biku, neki od vas će možda želeti da nakratko odlete, ali ne brinite. Vaša diplomatska oštroumnost i izuzetne komunikacijske veštine pomoći će vam, na duge staze, da izazove pretvorite u prilike. Zadržite vaše držanje da biste to ispoljili. Uživajte u mnogim pozitivnim aspektima života dok se fokusirate na veliku sliku. Plava je vaša srećna boja za danas. Vreme između 10 i 11 sati je povoljno za vas.

Vodolija

Drage Vodolije, pošto Mesec ostaje u Biku, to može uticati na vaš lični život danas. Pokušajte da ostanete mirni jer bi nivoi stresa danas mogli biti visoki. Takođe, danas se morate suočiti sa nekim neželjenim situacijama. Kontrolišete emocije i budite strplivi dok se danas nosite sa izazovnim situacijama u vašem životu. Možete provesti vaše vreme u u opuštanju ili čitanju neke knjige da biste dobili dovoljno mentalne podrške. Takođe, pokušajte da se bavite nekim umetničkim radom kako biste pronašli inspiraciju. Bela je vaša srećna boja dana da pruži više pozitivne energije vašoj duši. Vreme između 18:15 i 19:30 časova je vaše najsrećnije doba dana za vas.

Ribe

Drage Ribe, možda ćete danas biti prijatno i pozitivno raspoloženi. Prisustvo Meseca u Biku može uticati na vašu maštovitu i umetničku prirodu danas. Prebrojite vaše ideje jer one mogu biti plodonosne za budućnost. Takođe, pokušajte da poboljšate maštovite veštine jer je za dobar rad potrebna i mašta za njegovu pravilnu implementaciju. Biće pred vama odličan dan i pokušajte da izbegnete manje probleme kako biste održali vaš duševni mir. Vaši najsrećniji sati su između 13:40 i 15:00. Narandžasta je najprikladnija i srećna boja za danas.

Pratite Portal Dnevni Puls na TelegramuFejsbuku, Tviteru, Gab-u i Viberu!

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim