ftx-je-finansirao-sklonista-za-biolosko-oruzje

FTX je finansirao skloništa za biološko oružje dok je prao novac od ukrajinske vlade putem kriptovaluta namenjenih njihovim ratnim naporima.

Milioni su završili u Demokratskoj stranci pre međuizbora 2022. Zanimljiv savet je pao na veb stranicu 4chan/pol ovog vikenda.

Očigledno, dobrotvorna organizacija Samjuel Bankmen-Frajda(SBF) finansirala je skloništa za napade biološkim oružjem.

To je bilo dok je prao novac uz pomoć Narodne banke Ukrajine, kako navode mediji.

SBF je pokrenuo dobrotvornu organizaciju Fjučer Fond

SBF je pokrenuo dobrotvornu organizaciju pod nazivom Fjučer Fond i sedeo u odboru sa svojom bivšom devojkom Karolin Elison.

Fjučer Fond je finansirao izgradnju i projektovanje skloništa za biološko oružje

Čini se da veze vode do legitimnih veb lokacija povezanih sa SBF-om. Oni reklamiraju/traže aktivnosti vezane za skloništa od biološkog oružja. I oni su to radili dok su usmeravali novac u Ukrajinu namenjen za njihove ratne napore.

Niču nove biolaboratorije oko Rusije?!

Nekoliko biolaboratorija koje finansiraju SAD iz nekog razloga posuto širom Ukrajine

U Ukrajini postoji više od 25 biolaboratorija koje finansiraju SAD, a koje bi, ako se probiju, oslobodile i proširile smrtonosne patogene u SAD/svet. – Tulsi Gabard je rekao još u martu 2022.

Moramo odmah preduzeti mere da sprečimo katastrofu. SAD/Rusija/Ukrajina/NATO/UN/EU moraju sada da primene primirje oko ovih laboratorija dok se ne obezbede i dok se patogeni ne unište.

Tulsi Gabard je dala izjavu na osnovu svedočenja državnog podsekretara za politička pitanja u Evroaziji Viktorije Nulanda.

Biolaboratorije koje su stvorene izvan teritorije Amerike predstavljaju vojne objekte!?

Viktorija Nuland je tokom svedočenja pred komitetom američkog Senata priznala postojanje laboratorija za biološka istraživanja u Ukrajini.

Manje od 24 sata kasnije, sekretar za štampu Bele kuće Džen Psaki rekla je da su izveštaji o biolaboratorijama u Ukrajini lažne vesti koje propagira Rusija.

Demokratsko-lažne vesti-medijski kompleks je tada napao svakoga ko je pominjao biolaboratorije u Ukrajini.

Onda se ovo dogodilo – Rusija je objavila navodne zarobljene dokumente iz Ukrajine u kojima se razotkrivaju dokazi o američkim vojnim biolaboratorijama u Ukrajini.

Rusija je te optužbe iznela ispred Generalne skupštine Ujedinjenih nacija.

Ovo je primoralo Pentagon da konačno u izjavi za javnost prizna da u Ukrajini postoji 46 biolaboratorija koje finansiraju SAD.

Pentagon priznao! Pružao podršku za 46 biolaboratorije u Ukrajini

Pratite Portal Dnevni Puls na TelegramuFejsbuku, Tviteru i Gab-u!

Dnevni Puls/Mediji