Hrvatica se skinula u sred Vatikana i pokazala zadnjicu

Hrvatica Denis Grgić je slikarka koju zbog izgleda mediji upoređuju sa Megan Foks, na društvenim mrežama objavila je fotografiju koja pokazuje izvajano telo, a u komentarima joj poručuju „da golim rukama po njima slika pejzaže“, aludirajući stih od folk pevačice Seke Aleksić.

Denis Grgić pozirala je u izazovnom izdanju u ateljeu, a komentari ispod objave su se samo nizali.

„Reči su suvišne“, „Kakva strastvena umetnica. Svaka čast“, „Đavo nek me nosi kad nisam bar asistent“, neki su od komentara.

Hrvatica je privukla pažnju 2018. godine fotografa na Svetskom fudbalskom prvenstvu u Rusiji i od tada je sve popularnija na društvenim mrežama. Tada se osvrnula na poređenja sa glumicom Megan Foks.

Volim što sam jedinstvena i ne upoređujem se s bilo kime, a poređenja s Megan proizišlo je iz toga što ljudi vide ponekad sličnost pa mi to kažu i to je tako postala zanimljivost da nekima ličimo, a nekima ne.

Megan Foks je uspešna žena i s tog aspekta mogao bi mi biti kompliment, ali smatram da smo obe jedinstvene svaka na svoj način i da obe imamo vrednosti koje nosi ličnost – rekla je za Dnevnik.hr.

Denis je diplomirala na Akademiji likovnih umetnosti u Zagrebu. U jednom intervjuu je navela da je svesna svog talenta i da je znala da je uz taj dar potrebno i učenje da bi se postigao puni potencijal za stvaranje.

Pročitajte još:

U mojoj porodici likovna umetnost ima posebnu vrednost i slikarstvo nam je sastavni deo života, tako da se vrlo rano prepoznalo da sam i ja nasledila taj talent.

Znala sam da imam likovne sposobnosti drugačije od okoline. Sva deca lepo crtaju. Ja jedino znam da sam zaista uživala u tome. Izražavala sam se svuda gde sam videla prostor po kojem bih mogla da ostavim trag bojom.

Hrvatica je dodala: Nisam imala ograničenja unutar granica veličine papira, tako sam slobodno crtala po zidovima, pešačkoj stazi, ispitima znanja, a i ekran na televizoru u mojoj dečjoj sobi bio je oslikan temperama.

Ona je posebnu pažnju izazvala kada je u Vatikanu pokazala golu zadnjicu pred svima.

Pratite Portal Dnevni Puls na Fejsbuku i Viberu!

Dnevni Puls/kurir.rs