IEM Savetnik za savršen Petak

IEM Savetnik za srećnije dane su dnevne analize bazirane na Vedskoj astrologiji za sve znakove zodijaka – Petak, 03.06.2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, kada je Mesec u tranzitu u Raku, nivoi vašeg samopouzdanja su veoma visoki, pomažući vam da usmerite svoju energiju u pravom smeru. Danas ćete sigurno probiti neke stare barijere. Bili ste prilično produktivni na mnogim frontovima, posebno na poslu, i možda ste dobili komplimente za svoj trud. Vozite se ovim talasom dobre energije i produktivnosti danas. Savetujemo vam da sve svoje važne poslove završite do 17 časova jer će vam zvezde biti naklonjene. Ljubičasta je vaša srećna boja za danas.

Bik

Dragi Bikovi, Mesec u Raku može učiniti da se osećate preopterećeno i zauzeto mnogim aktivnostima. Možda žudite za mirom i tišinom, ali, nažalost, danas nije taj dan. Zaista, ovo može biti naporan dan za vas, a trik bi bio da držite glavu uspravno, fokusirano i uhvatite se u koštac sa stvarima. Radno vreme od 16 do 18:15 smatra se povoljnim za vas. Zelena je vaša srećna boja.

Blizanci

Dragi Blizanci, kako sje Mesec u Raku, možda se danas osećate neraspoloženo i mrzovoljno. Izbegavajte da govorite previše jer biste nesvesno mogli da izgovorite nešto malo uvredljivo. Budite blagi sa svojim mišljenjima danas i zadržite fokus na važnijim stvarima u životu. Pokušajte da se uključite u rekreativne aktivnosti koje će vam olakšati raspoloženje i doneti osećaj smirenosti. Vaš srećni sat za danas je između 10:00 i 11:00. Bordo crvena je vaša srećna boja.

Rak

Dragi Rakovi, kako Mesec prelazi u Raka, promene raspoloženja mogu biti u porastu. Danas nije dobar dan za ulazak u rasprave sa ljudima, posebno onima na pozicijama i koji su autoritet. Najverovatnije je da vam mogu postaviti nekoliko prepreka na putu ka uspehu. Pokušajte da budete prijateljski raspoloženi i ljubazni sa ljudima na poslu kako biste izbegli upadanje u nezgodne situacije. Ova faza će proći i možda ćete moći da završite svoj posao tokom povoljnijeg perioda. Vaše najbolje vreme za danas je između 18:00 i 19:00 časova. Bela je vaša srećna boja.

Lav

Dragi Lavovi, danas je dobar dan za rešavanje pitanja na domaćem planu ako odvojite vreme da razgovarate o svojim problemima sa svojom porodicom. U ovom trenutku ćete ih smatrati prijemčivim i od pomoći. Oni će moći da ukažu na probleme i perspektive koje sami niste mogli da sagledate, pa prihvatite ruku pomoći. Sa Mesecem u Raku, pravo je vreme da dođete do nekoga sa kim ste imali razlike u prošlosti. Oni će vam srdačno uzvratiti gest. Danas je za vas povoljno vreme između 16:00 do 17:30 časova. Ljubičasta je vaša srećna boja dana.

Devica

Drage Device, sa Mesecom koji oseća svoje prisustvo u Raku, pravo je vreme da izađete iz svoje ljušture i suočite se sa svojim problemima direktno. Kada počnete da se bavite pitanjima koja vas muče već duže vreme, bićete iznenađeni kada vidite kako će problemi početi da nestaju. Sve što je potrebno je akcija, a sada je idealno vreme da delujete. Samo treba da vodite računa o onim aspektima koje ste tako dugo odlagali. Vaši srećni sati tokom dana su između 12 i 14 časova. Bele i pastelne nijanse su vaše srećne boje za danas.

Vaga

Drage Vage, kako Mesec prelazi u Raka, danas ćete kod kuće provesti opušteno i zadovoljno. Istinska vrednost i vrednost vaše porodice će vam danas biti u prvom planu. Ovaj osećaj će biti obostran jer vaša porodica gaji ista osećanja prema vama. Svi vaši napori će vas ispuniti zahvalnošću i uvažavanjem. Zato je danas dobro ostati kod kuće sa svojom porodicom i vezati se uz te stare priče i uspomene. Vaše najbolje vreme za danas je od 12:30 do 15:00 časova. Indigo je vaša srećna boja dana.

Škorpija

Drage Škorpije, Mesec u Raku će učiniti da se danas osećate entuzijastično i samopouzdano. Ovaj pozitivan nalet energije će preokrenuti vaše bogatstvo i pokazati vam pravi put da prevaziđete gorući problem na ličnom planu. Danas je dan da uživate u svakom trenutku svog života i da budete srećni, jer će problemi na domaćem planu početi da se razjašnjavaju. Svi vaši napori u pronalaženju rešenja za dugotrajno pitanje počeće da se ostvaruju. Vaš srećni čas danas je između 17:00 i 18:00 h. Srebrno siva je vaša srećna boja.

Strelac

Dragi Strelčevi, danas ćete tražiti spokoj i duševni mir dok se Mesec kreće kroz znak Raka. Potrebno vam je malo vremena da se odmorite i opustite nakon haotičnih i užurbanih proteklih dana na poslu i kod kuće. Potražite mir i spokoj u sebi, i naći ćete ga tamo, a ne bilo gde van sebe. Bićete iznenađeni kada saznate kako će malo odmora i traganja za dušom biti podmlađivanje i osveženje. Vaše povoljno vreme za danas je pre 17 časova. Dok je zelena vaša srećna boja.

Jarac

Dragi Jarčevi, kada se Mesec kreće znakom Raka, to može izazvati osećaje zabrinutosti za vaš život. Danas vaš nivo anksioznosti može ostati visok, pa se pobrinite da uzmete malo slobodnog vremena da biste se udaljili od problema vezanih za posao. Možda se osećate pomalo nesigurno, ali ovo je privremeno, kao i sve stvari, i ovo će uskoro proći, a vi ćete se ponovo vratiti svome. Vaš srećni čas u danu je između 16:45 i 18 časova. Magenta je vaša srećna boja.

Vodolija

Drage Vodolije, prisustvo Meseca u Raku osigurava da će trud koji ste uložili u svom životu i sebi doneti pozitivne rezultate. Vaši pošteni i iskreni napori neće proći uzalud. Danas ćete biti puni energije i entuzijazma, pa je stoga savršen dan da započnete nešto novo. Danas ćete raditi mnogo, a da toga niste ni svesni, a ljudi oko vas će biti impresionirani vašom nesebičnošću i bezbrižnim stavom. Vaše najbolje vreme je od 13:15 do 14:30 časova. Zelena je vaša srećna boja za danas.

Ribe

Drage Ribe, sa Mesečevim prisustvom u Raku, danas se osećate pomalo zamišljeno i kontemplativno. Možda ćete se zateći da ispitujete kako ste postigli svoj trenutni nivo uspeha i pitaćete se šta vam donosi budućnost. Introspekcija će vam pomoći da zadržite svoje ciljeve u perspektivi. Međutim, uverite se da ne počnete da sanjarite jer imate tendenciju da sanjate i gradite zamkove u vazduhu. Vaš srećni sat za danas je od 17 do 18 časova. Ljubičasta je vaša srećna boja.

Pratite nas na društvenim mrežama FejsbukTelegram i Tviter 

 

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim

By IEM Vedski Astro Tim

IEM Vedski Astro Tim možete lično kontaktirati putem e-mail adrese: vedicastrotim@gmail.com