kanje-ima-teoriju-o-poreklu-ilon-mask-i-barak-obama-su-genetski-hibridi

Reper i modni mogul Kanje Vest, sada poznatiji kao Ji(Ye) podelio je teoriju o poreklu milijardera Ilona Maska i bivšeg predsednika Sjedinjenih Država Baraka Obame, tvrdeći da su oni možda genetski hibridi.

Kanje je svoju tvrdnju izneo u objavi na Instagramu u nedelju u kojoj je optužio da Ilon Mask izgleda kao kineski genije uparen sa južnoafričkim supermodelom.

„Jesam li ja jedini koji misli da bi Ilon mogao biti napola Kinez? Da li ste ikada videli njegove slike kad je bio dete?“ Kanje je napisao. „Uzmite kineskog genija i spojite ga sa južnoafričkim modelom. A mi imamo Ilona.”

Činilo se da je Kanje tada implicirao da Ilon zapravo nije osoba i da je više „genetski hibrid koji se zaglavio” nakon bivšeg predsednika Baraka Obame, te da su obojica napravljeni u laboratoriji kao hibridi.

„Kažem ‘Ilon‘ jer su verovatno napravili 10 do 30 Ilona i on je prvi genetski hibrid koji se zadržao… Pa, ne zaboravimo na Obamu“, napisao je. „Žao mi je što koristim psovke u Crkvi, ali još uvek nemam drugu reč za Obamu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ye (@kanyewest)

Kanjeov napad na Ilona Maska usledio je nakon što ga je izvršni direktor Tvitera izbacio sa platforme društvenih medija jer je podelio nacističku svastiku ukrštenu sa jevrejskom Davidovom zvezdom kao izraz „ljubavi“ za oboje.

Reper je izbacio logo prošlog četvrtka uveče ubrzo nakon intervjua sa Aleksom Džonsom u kojem je rekao da voli Hitlera, naciste i Jevreje sve u jednom dahu, dok je istovremeno negirao da su dve bivše grupe ubile šest miliona jevreja.

Ubrzo nakon što je podelio simbol, Kanje Vest je podelio navodni snimak ekrana privatne razmene teksta između njega i Ilona Maska u kojoj je Mask rekao da je Vest „otišao predaleko“.

„Izvinite, ali otišli ​​ste predaleko. Ovo nije ljubav“, navodno je Ilon rekao Kanjeu.

Kanje je odgovorio: „Ko te je postavio za sudiju?“

Kanje je zatim podelio više o navodnoj razmeni na Truth Social-u koja je pokazala kako se Ilon moli molitvom Oče naš, na šta je Kanje rekao: „Ja sam Isusovo ime“.

Tokom intervjua sa Aleksom Džonsom, Kanje Vest je podigao svoj antisemitizam na novi nivo, hvaleći Hitlera, dok je prodavao poricanje holokausta.

„Sviđa mi se Hitler. … Ne pokušavam da budem šokantan, sviđa mi se Hitler. Holokaust nije ono što se dogodilo. Hajde da pogledamo činjenice o tome, a Hitler ima mnogo iskupljujućih kvaliteta“, rekao je Vest dok je nosio crnu masku preko celog lica. „(Hitler) je imao stvarno kul odeću i bio je zaista dobar arhitekta… i nije ubio šest miliona Jevreja.

Pratite Portal Dnevni Puls na TelegramuFejsbuku, Tviteru i Gab-u!

Dnevni Puls/Mediji