Kažnjena bičevanjem zbog seksa pre braka

Žena je u Indoneziji kažnjena bičevanjem jer je stupila u seksualne odnose pre braka.

U Indoneziji, kao i u većini muslimanskih zemalja, praksa kaznjavanja žena koje imaju seksualne odnose pre braka može varirati i zavisi od lokalnih zakona i interpretacija verskih normi.

U nekim zajednicama, moguće su stigmatizacija i društvena osuda, dok zakonske kazne obično zavise od specifičnih propisa regije.

Sada je na društvenim mrežama isplivao jedan mučni snimak na kojem se vidi kako je nesrećna žena kažnjena bičevanjem zbog stupanje u seksualne odnose pre braka. Ona je dobila sto udaraca bičem!

Jadna žena je sedela mirno dok ju je jedan muškarac bičevao, a ostali držali. Inače ovo je bilo javno, dok su očevici nemo posmatrali i snimali ovaj gnusan događaj.

Pročitajte još:

Inače, u nekim područjima, kazne za predbračni seks mogu uključivati društvene sankcije, poput osude zajednice ili porodice. Zakonske kazne, ako postoje, mogu uključivati novčane kazne ili druge oblike disciplinovanja.

Važno je napomenuti da je Indonezija raznovrsna zemlja s različitim kulturnim, etničkim i verskim grupama, što može uticati na lokalne norme i prakse.

Pratite Portal Dnevni Puls na Fejsbuku i Viberu!

Dnevni Puls/B92