Lavrov demantovao glasine o Putinovoj bolesti (VIDEO)

Zapadni mediji svakodnevno iznose tvrdnje da je predsednik Rusije Vladimir Putin bolestan, zbog silnih medijskih laži šef ruske diplomatije Sergej Lavrov demantovao je sve u intervjuu za francusku televiziju TF1.

Ne mislim da razumno biće može da uoči bilo kakve znake bolesti kod Putina, kazao je Lavrov u intervjuu za francusku televiziju TF1.

Predsednik Vladimir Putin se svakodnevno pojavljuje u javnosti. Vi možete da ga vidite na vašim ekranima, da čitate i da slušate njegova obraćanja. Ne mislim da razumno biće može da uoči bilo kakve znake bolesti kod njega – kazao je Lavrov u intervjuu za TF1.

Ostavljam to na savesti onih koji šire takve glasine – dodao je Lavrov.

Ruski ministar je takođe rekao i da je Putin spreman da razgovara sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom, kao i sa drugim kolegama, o pitanju Ukrajine, i to uprkos njihovoj retorici u javnosti.

Glavno je da iza toga stoji želja da se kriza evropske bezbednosti zaista reši.

Mi se ne namećemo nikome. Ako neko želi sa nama da razgovara, Putin nikada neće odbiti svoje kolege koje traže razgovor ili sastanak. Ako se Makron obrati Putinu sa predlogom da razgovaraju, ja vam garantujem da će ta molba biti podržana – zaključio je Lavrov.

Već duže se inače svet bavi zdravstvenim stanjem Vladimira Putina za koga se jedan dan tvrdi da ima rak, drugi demenciju i Alcajmerovu bolest…

Britanski mediji otišli su danas toliko daleko da su najpre objavili vest da je ruski predsednik Vladimir Putin možda već mrtav, te da ga menja dvojnik, a samo nekoliko sati kasnije sebe demantovali i rekli da Putin ima još svega tri godine života prema tvrdnjama izvora iz MI6.

Pratite nas na društvenim mrežama FejsbukTelegram i Tviter 

 

Izvor: Agencije