mir-i-sigurnost-opis-su-srece

Mir i sigurnost opis su sreće. IEM Savetnik vaše dnevne Vedske predikcije za sve znakove zodijaka, Utorak 04.10.2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, dok Mesec prelazi u znak Jarca, neki od vas će se možda osećati zaokupljenim ličnim odnosima i porodičnim stvarima. Zahvaljujući ovom tranzitu, možda ćete biti u prijatnom stanju uma i to vas može učiniti više nego spremnim da rešite bilo koje lične probleme. Uzmite kratku pauzu od previše razmišljanja i fokusirajte se samo na jačanje vaših veza. Zapamtite, svaki povoljan projekat mora biti pokrenut između 16:15 i 18:00 za najbolje rezultate. Vaša srećna boja za danas je crvena.

Bik

Dragi Bikovi, verovatno je da uz prisustvo Meseca u Jarcu, vaš rad može da utiče na vas, izazivajući frustraciju. Međutim ako u vaš posao uložite srce i dušu, to će vam svakako doneti pozitivne rezultate. Ovo bi mogao biti dobar trenutak da konsolidujete svoj rad. Ne brinite, jer će pomoć stići na neočekivane načine, samo se potrudite. Vreme između 16:30 i 18:00 smatra se povoljnim za vas, pa planirajte stvari u skladu sa tim. Žuta je vaša srećna boja.

Blizanci

U ovom periodu ste skloni verskim aktivnostima. Dok ste već na tom putu, zašto se ne biste uključili u humanitarni rad da biste postigli malo mira?! Ovo je dobar period da se udaljite od izluđujućeg, brzog života i stavite stvari u perspektivu za vas. Mesec u Jarcu budi vaše više ja i čisti vaš um od svih negativnih misli, dragi Blizanci. Zadržite veru, bez obzira na okolnosti. Nosite nešto u zlatno žutoj boji da poboljšate sreću. Vaš najsrećniji sat u danu je između 17 i 19 časova.

Rak

Dragi Rakovi, verovatno ste radili veoma naporno u poslednje vreme i to je rezultiralo iscrpljenim umom. Zastanite i razmislite o stvarima koje vam donose sreću, dok ste se namerno uskraćivali u potrazi za profesionalnim uspehom. Pokušajte da idete u šetnju, praktikujete meditaciju ili čitate knjigu da biste na neko vreme umirili svaš um. Mesec u Jarcu, dovodi vas u introspektivno raspoloženje i podstiče vas da razumete sebe na dubljem nivou. IEM Savetnik vam danas preporučuju belu boju i vreme, od 7 do 8 ujutro, da se povežete sa vašim duhovnim isceljenjem.

Lav

Mesec koji se probija u Jarcu traži od vas da danas budete oprezni i da ne donosite nikakve ishitrene odluke, dragi Lavovi, jer bi to moglo biti nepovoljno za vas na duži rok. Pažljivo odmerite prednosti i nedostatke pre nego što krenete dalje. Zapamtite, reči koje su jednom izgovorene ne mogu se vratiti. Slično tome, izbori koje napravite ne mogu se poništiti. Dakle, budite oprezni danas i pokupićete prednosti ranije nego što mislite. Nosite ljubičastu da biste privukli pozitivnu kosmičku energiju. Počnite sa važnim aktivnostima između 11:00 i 12:00 za željene rezultate.

IEM Savetnik vam želi uspešan Utorak i zapamtite da su mir i sigurnost opis su sreće. 

Devica

Verovatno je da ćete se naći da ciljate na zvezde u smislu svojih krajnjih životnih i karijernih ciljeva. Želite sve-prijatelje, porodicu, bogatstvo, slavu i uspeh! Dok Mesec prelazi u Jarca, pokreće vas vaša ambiciozna priroda, drage Device. Započnite sa realnim planom kako da sve to postignete i nikada ne snižavajte vaše ciljeve osim ako je to apsolutno neophodno. Međutim, moguće je da ćete usput morati da prilagodite svaša očekivanja. Ljubičasta će biti dobra boja za nošenje. Izbegavajte donošenje važnih odluka u periodu od 17:15 do 18:15.

Vaga

Mesec u Jarcu možda će vas danas, drage Vage, odvesti na nova mesta. To može biti poslovno putovanje ili zabavno putovanje sa porodicom. Danas ćete biti obdareni šarmom i duhovitošću, iskoristite to u vašu korist i iskoristite ovo vreme nza posao. Pokazaće se da će doneti pozitivne promene u vašem životu. Takođe, u karijeri ili ličnom razvoju će vam mnogo koristiti savet starije osobe o određenoj situaciji. Planirajte sve važno između 11:45 i 13:15. Plava je vaša srećna boja.

Škorpija

Moći ćete da nađete mirno rešenje za manji tekući sukob koji ste doživeli, drage Škorpije. Prevladaće hladnije i racionalnije glave i naći će se obostrano prihvatljivo rešenje. Možete ostaviti ovu epizodu potpuno iza sebe i fokusirati se na unošenje pozitivnih promena u vaš život. Mesec u Jarcu je vreme kada treba da uživate u onome što je najbolje u životu. Današnje nošenje krem boje moglo bi vam danas doneti sreću. Od 17 do 18:35 biće povoljan period za vas.

Strelac

Sa Mesecom u Jarcu, možda ćete biti malo preopterećeni ličnim obavezama. Ovo može biti promena u odnosu na vašu uobičajenu rutinu i sigurno će vas naterati da se osećate zbunjeno. Međutim, ne gledajte samo na negativno stvari, gledajte sve sa svetlije strane. Možda vas čekaju divne prilike da proširite svoje vidike. Pozitivan stav može učiniti čuda, zato verujte u sebe. Dragi Strelčevi, nošenje senf žute će poboljšati vašu sreću. Vaš najsrećniji sat je između 18 i 19:30, pa planirajte svvaš dan u skladu sa tim.

Jarac

Dragi Jarčevi, pošto je Mesec u vašem znaku, možda danas niste baš prijatno raspoloženi. Vaš odnos sa voljenom osobom u ovom trenutku možda neće biti baš topao. Iako biste možda želeli da odmah rešite ove stvari, možda se neće sve odvijati onako kako vi želite. Možda toj osobi treba malo prostora i vremena da prvo reši svoje probleme. Sa takvim ljudima se treba uhvatiti u koštac sa puno takta i diplomatije. Uključite žutu boju da biste privukli pozitivne vibracije. Vaše srećno vreme je između 19:00 i 21:00 časa.

Vodolija

Jednostavna zadovoljstva u životu, poput divnog provoda sa prijateljima i porodicom, uvek su vas činila srećnim, ali retko nađete vremena da im se prepustite. Međutim, danas ćete moći da nađete vremena i resurse za to. Drage Vodolije, prisustvo Meseca u Jarcu čini da poželite da zaboravite na sve nevolje i da se uključite u stvari koje vam donose sreću. Vreme između 17 i 18:45 će se pokazati kao povoljno za to. Izbegavajte da nosite bilo šta u crvenoj boji tokom dana.

Ribe

Pred vama su zabavna vremena drage Ribe. Sa Mesecom u Jarcu, možda će vas čekati element iznenađenja. Možda se pojavi i prilika za putovanje u inostranstvo zbog posla ili zadovoljstva. U svakom slučaju, to će putovanje biti vredno svega i pomoći će vam da se opustite od monotone rutine svakodnevnog života. Potreban je bliži pogled na vaše navike potrošnje jer je to područje zabrinutosti. Ljubičasta je vaša boja sa kojom širite ljubav i radost. Dobro vreme za donošenje odluka koje menjaju život je između 9 i 10 časova.

IEM Savetnik vam želi uspešan Utorak i zapamtite da su mir i sigurnost opis su sreće. 

Pratite Portal Dnevni Puls na TelegramuFejsbuku, Tviteru i Gab-u!

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim

By IEM Vedski Astro Tim

IEM Vedski Astro Tim možete lično kontaktirati putem e-mail adrese: vedicastrotim@gmail.com