Miris jutarnje rose i pokošene trave deo su srećnog života - IEM Savetnik

Miris jutarnje rose i pokošene trave deo su srećnog života. IEM Savetnik je Vedska dnevna analiza za sve znakove zodijaka, Četvrtak 04.08.2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, danas će za vas biti srećan i radostan dan. Možda čak i danas nađete romantičnog partnera, koji će vas razveseliti. Takođe, to može biti osoba sa kojom ćete moći da provedete ceo život, što može biti uzbudljiva perspektiva. Do kraja dana ćete provesti mirno i opuštajuće vreme sa svojom porodicom. Vaša srećna boja je grimizno crvena, a sve bitne zadatke morate obaviti između 16:15 i 17 sati danas.

Bik

Dragi Bikovi, danas će za vas biti uzbudljiv dan. Konačno ćete dobiti dugo zasluženi odmor od dosadne rutine i imati priliku da napunite svoj um i telo energijom. Mogli biste ići na dugo putovanje na koje ste dugo želeli ili običnu šetnju sa prijateljem u obližnjem parku. Bićete motivisani da maksimalno iskoristite dan i pokušate da ga završite pozitivnom notom. Obavezno zakažite svoje putovanje između 10 i 11:15 za efikasnije rezultate. Danas je vaša srećna boja zelena.

Blizanci

Dragi Blizanci, danas će vam biti prijatan i radostan dan. Pokušajte da provedete više vremena sa svojom decom ili decom u vašem komšiluku, jer će vam oni danas doneti veliku radost. Jer deca su deo srećnog života. Moći ćete da završite sve nerešene zadatke danas kod kuće ili u kancelariji jer će vam sreća danas biti naklonjena. Štaviše, svi sukobi između vas i vaše porodice biće rešeni danas. IEM savetuje da nosite žuto da biste privukli pozitivne vibracije. Vaše srećno vreme danas je između 16 i 18 časova.

Rak

Dragi Rakovi, ako ste profesionalac, imate sreće jer biste danas mogli da prisustvujete odličnom razvoju karijere. Vi ste odlučna, vredna osoba i danas ćete za to dobiti rezultate u vidu unapređenja ili povećanja plate. Vaš šef ili nadređeni biće impresionirani vašim radom i veštinama. Međutim, ne zaboravite da ostanete fokusirani da se ne vratite unazad. IEM savetuje da danas nosite sivo da biste izbegli bilo kakve negativne uticaje. Vaše srećno vreme danas je između 18 i 19 časova.

Lav

Dragi Lavovi, danas ćete osetiti toplinu i mir. Učestvovaćete u mnogim društvenim događajima i upoznati nove ljude koji će vas navesti da razvijete osećaj drugarstva sa ljudima za koje smatrate da su vam bliski. Možda se osećate demotivisanim da se brinete o stvarima vezanim za posao danas, tako da bi trebalo da napravite pauzu ili slobodan dan i uživate sa ljudima koje volite, kao što su vaši prijatelji i porodica koji su deo srećnog života. IEM savetuje da danas nosite odeću u indigo boji. Vaše srećno vreme za danas je između 13:00 i 14:30 časova.

Devica

Drage Device, danas ćete moći da kanališete svoju skrivenu energiju i imate veoma produktivan dan. Možete bolje kontrolisati svoje emocije i iskoristiti ih. Ovo takođe može dovesti do poboljšanog osećaja blagostanja. Imaćete pozitivan stav prema životu danas, zbog čega ćete poželeti da završite bilo koji posao koji vam je na čekanju. IEM savetuje da danas nosite odeću grimizne boje. Posle 15:15 je vaše srećno vreme, pa planirajte svaki važan posao u skladu sa tim.

Vaga

Drage Vage, danas je neophodno da budete mirni i strpljivi sa stvarima u vašem životu. Možda ćete morati da vodite računa o različitim stvarima sa izuzetnom pažnjom i izbegavate bilo kakvu negativnu energiju oko sebe. Morate imati strpljenja dok radite na stvarima jer to može pomoći da impresionirate ljude oko sebe i osvojite njihova srca. Pored toga, danas vas može učiniti snažnom i otpornom osobom koja može zrelo da se nosi sa teškim situacijama. IEM savetuje da danas nosite odeću bež boje. Vaše srećno vreme danas je između 10:00 i 11:30 časova.

Škorpija

Drage Škorpije, danas biste se mogli osećati izuzetno motivisanim i ambicioznim. Možda danas imate takmičarski duh, ali pazite da ne postanete agresivni oko ljudi. Trebalo bi da budete u stanju da na odgovarajući način upravljate svojim emocijama i potvrdite svoj autoritet na odgovarajući način bez povrede ili ponižavanja drugih ljudi. Pokušajte danas da ostanete mirni i pravilno regulišete svoja osećanja. IEM savetuje da danas nosite zelenu odeću. Vaše srećno vreme danas je između 16 i 18 časova.

Strelac

Dragi Strelčevi, danas bi moglo da počne sa rigoroznim rasporedom. Vaš posao može biti težak i možda ćete morati da se potrudite da biste ispoštovali svoje rokove i završili svoj posao na čekanju. Takođe, možda ćete morati da idete na poslovna putovanja. Dakle, morate ostati mentalno spremni za sve što dolazi. Budite uvereni da ćete uspeti da prevaziđete svaku prepreku koju vam dan postavi. IEM savetuje da zakažete sve važne sastanke ili radite između 15 i 18 sati kako biste postigli efektivne rezultate i poboljšali napredak u karijeri. Danas možete nositi plavu boju da biste privukli više sreće.

Jarac

Dragi Jaračevi, moguće je da danas budete neraspoloženi. Međutim, ne treba da brinete, jer svako doživi ove faze u svom životu u nekom trenutku. Nemojte se osećati obeshrabreno i demotivisano zbog ovih osećanja. Umesto toga, pokušajte da ostanete mirni i pronađite način da prevaziđete ova osećanja. Ovakve promene raspoloženja su privremena pojava. Uključivanje u druge aktivnosti može vam pomoći da odvratite pažnju od lošeg raspoloženja. IEM savetuje da danas nosite nešto u zelenoj boji, a od 15 do 16 časova je vaše srećno vreme.

Vodolija

Drage Vodolije, danas ćete se osećati puno energije i okrepljeno. Ovo će pozitivno uticati na vaše raspoloženje i stav, čineći da se osećate veselo i uzbuđeno. Ovo može biti dobar trenutak da poboljšate svoje odnose sa ljudima oko vas, poput vaših prijatelja i porodice. Jačanje vaših veza sa njima može stvoriti srećnu atmosferu u vašem životu i moći ćete da dobijete više ljubavi i poštovanja od njih. Pokušajte danas da nosite odeću zlatne boje kako biste kanalisali pozitivnu energiju. Vaše srećno vreme danas je između 17:00 i 18:30.

Ribe

Drage Ribe, danas ćete se osećati veoma energično i puni ste entuzijazma. Danas ćete imati obilje sreće. Pored toga, bićete više nego voljni da uložite dodatne sate i ostavite svoj nezaboravan utisak na mnoge ljude oko vas. Vaša visoka energija i uzbuđenje će vas učiniti veoma produktivnim i ostaviti druge ljude impresioniranim vama. Međutim, bitno je da zapamtite da ne zadržavate važan posao posle 17 sati jer bi se vaša sreća za to vreme mogla okrenuti. IEM savetuje da danas nosite odeću u ljubičastoj boji da biste privukli pozitivnu energiju.

Pratite nas na društvenim mrežama Fejsbuk i Telegram

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim

By IEM Vedski Astro Tim

IEM Vedski Astro Tim možete lično kontaktirati putem e-mail adrese: vedicastrotim@gmail.com