mislite-pozitivno-jer-dobre-stvari-dolaze-iem-savetnik

Mislite pozitivno, jer dobre stvari dolaze – IEM Savetnik vaše Dnevne Vedske predikcije za sve znakove zodijaka, Četvrtak 08.12.2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, sa Mesecom u Biku, svetla budućnost i novi počeci su vrlo verovatni. Novi razvoj događaja, na bolje, mogao bi vas danas iznenaditi. Budite strpljivi i optimistični i dobre stvari će vam sigurno doći. Ako osećate potrebu da tražite neki savet u vezi sa nekim problemom, nastavite. To će vam olakšati i učiniti da se osećate mnogo bolje. Žuta boja je vaša srećna boja dana. Sve značajnije poslove treba preduzeti do 16 časova da bi se postigli maksimalni rezultati.

Bik

Dragi Bikovi, pošto je Mesec u Biku, danas možete naići na zdravstvene probleme. IEM savetuje da vodite računa o svom zdravlju, pažljivo jedete i pijete puno vode, posebno ako ste na putovanju. Zapamtite, prevencija je bolja od lečenja. Na ličnom planu, svaki problem sa kojim ste se možda suočili sa voljenima počinje da se rešava od sada. Radujte se ovim pozitivnim vestima! Ružičasta boja će biti vaša srećna boja dana. Vreme između 18 i 19 časova smatra se povoljnim, pa planirajte stvari u skladu sa tim.

Blizanci

Dragi Blizanci, Mesec u Biku donosi vam neka dobra vremena na domaćem planu. Srećan izlazak je na kartama, koji ćete provesti sa najmilijima. Kratko putovanje se takođe može dogovoriti sa članovima uže porodice. Danas je divan dan koji možete provesti sa vašom porodicom da biste produbili veze. Vaši prošli zdravstveni problemi neće vam smetati da provedete kvalitetno vreme u društvu porodice i prijatelja. Nosite nešto u žutoj boji da privučete sreću. Vreme između 16:00 i 18:00 časova je označeno kao vaše srećno vreme danas.

Rak

Dragi Rakovi, kako Mesec prelazi u Bika, počinjete da se osećate nemirno i teško vam je da se fokusirate na posao koji vam je danas dodeljen. IEM vam savetuje da tražite načine koji će vas voditi i osigurati da se vaše odgovornosti sprovode. Ako naiđete na bilo kakve svađe između vas i vaših vršnjaka, postupajte sa situacijom taktično i diplomatski da biste izašli kao pobednici. Boja vina danas će privući pozitivnu kosmičku energiju. Vreme između 10 i 11 časova biće idealno vreme za donošenje bilo kakvih odluka vezanih za ulaganja, posebno za privrednike.

IEM Savetnik vam želi prijatan i uspešan dan – Mislite pozitivno, jer dobre stvari dolaze!

Lav

Dragi Lavovi, možda ćete doživeti da je vaš odnos sa voljenom osobom napet. Mesec se kreće u znaku Bika pa ne dozvolite da vas negativne emocije savladaju. Umesto toga, prisetite se koliko značite jedno drugom. Ponekad je potreban samo telefonski poziv, pa se potrudite i pozovite njihov broj! Možda čekaju da napravite prvi korak ka pomirenju. Pustite svoj ego i pozovite ih. Stvari će se rešiti na najbolji mogući način. Nošenje maslinasto zelene boje danas će biti srećno za vas. Vreme između 9 i 10 časova biće povoljno.

Devica

Drage Device, možda ste danas zaokupljeni raznim društvenim aktivnostima dok je Mesec u Biku. Dan je zabavan, zato ne zaboravite da se zabavite! Danas će vas naterati da zaboravite sve stresove. IEM savetuje da iskoristite ovu priliku do njenog maksimalnog potencijala. Samo napred, proširite vaš društveni krug i istovremeno produbite svoje veze sa bliskim prijateljima. Nosite belu boju da biste privukli sreću danas. Vreme između 15:15 i 16:30 je idealno da započnete nešto novo jer su zvezde sa vama.

Vaga

Drage Vage, Mesec je u znaku Bika, pa je ovo idealan dan za sticanje znanja i mudrosti. Razmislite o svojim dugoročnim ciljevima u životu. Stvari će danas doći na svoje mesto, terajući vas da shvatite šta je za vas od vrednosti. Držite se svojih pozitivnih misli jer će vam one pomoći da krenete napred na pravi put. Nikakve sitne misli ne mogu vas sprečiti da vašim postupcima date sve od sebe i pomognete usput drugima. Nosite nebesko plavu boju da biste maksimalno iskoristili pozitivnu energiju tranzita. Vreme između 15 i 18 časova biće srećno za vas.

Škorpija

Drage Škorpije, danas biste mogli biti preopterećeni svim vašim obavezama. Nastojaćete da održite ravnotežu između posla i kuće, dok Mesec ulazi u Bika. Možda želite da odete na dugo putovanje; međutim, neke obaveze vezane za posao će vas sputavati. IEM savetuje da pronađete tu ravnotežu. Možda nećete moći da ugodite svima, ali postavljanjem granica i ulaganjem energije u sve sfere moći ćete da napredujete na poslu i kod kuće. Nošenje bordo crvene će biti srećno za vas danas. Vreme između 10 i 11 časova se smatra povoljnim.

Strelac

Dragi Strelčevi, čuvajte se dugog, turobnog dana, jer Mesec ostaje u Biku. Iako ćete se osećati zadovoljno jer se vaš naporan rad ceni i nagrađuje, neki od vas će možda želeti da potraže bolje prilike za posao. IEM savetuje da odmerite prednosti i nedostatke situacije pre nego što donesete bilo kakvu odluku. Želeli biste da se opustite i da dan provodete sasvim sami. Plava boja je vaša srećna boja za danas. Vreme između 14 i 16 časova je danas srećno za vas.

IEM Savetnik vam želi prijatan i uspešan dan – Mislite pozitivno, jer dobre stvari dolaze!

Jarac

Dragi Jarčevi, očuvaj te danas lagano raspoloženje i miran um. Izbegavajte reagovanje na male životne neprijatnosti. Pošto je Mesec u Biku, neki od vas će možda želeti da nakratko odlete sa kursa, ali ne brinite. Vaša diplomatska oštroumnost i izuzetne komunikacijske veštine pomoći će vam, na duge staze, da izazove pretvorite u prilike. IEM savetuje vam da zadržite držanje da biste to ispoljili. Uživajte u mnogim pozitivnim aspektima života dok se fokusirate na veliku sliku. Plava je vaša srećna boja za danas. Vreme između 10 i 11 časova je povoljno za vas.

Vodolija

Drage Vodolije, danas vama vlada optimizam i raspoloženje, zahvaljujući uticaju Meseca u Biku. Vaše raspoloženje može biti podignuto nekim neverovatnim iznenađenjima koja vam mogu doći! Širite osmehe i pozitivu gde god da krenete, posebno sa porodicom i prijateljima. Ovo je savršeno vreme za planiranje vikenda sa najmilijima. Izbegavajte da danas nosite zelenu boju. Vreme između 13:40 i 14:55 časova smatra se najpovoljnijim vremenom za vas danas.

Ribe

Drage Ribe, danas je dan stvoren za opuštanje i odmor od svega. Sa Mesecom u Biku, protekli dani nisu bili idealni za vas. Međutim, danas se otvara mogućnost da se jednom zauvek rešite dugoročni sporova. Ovo vam donosi olakšanje. Vaše strpljenje tokom ove situacije će vam doneti nagrade jer vaši problemi sada počinju postepeno da nestaju. Nosite ljubičastu boju da biste privukli sreću danas. Vreme između 15:00 i 16:30 časova će vam doneti maksimalnu dobit, tako da planirajte svoje dnevne aktivnosti u skladu sa tim.

Pratite Portal Dnevni Puls na TelegramuFejsbuku, Tviteru i Gab-u!

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim