nisu-svi-putevi-isti-zato-idite-onim-koji-vas-vodi-do-vaseg-cilja-iem

Nisu svi putevi isti, zato idite onim koji vas vodi do vašeg cilja – IEM Savetnik vaše dnevne Vedske predikcije za sve znakove zodijaka, Sreda 08.02.2023.

Ovan

Dragi Ovnovi, Vaše odluke o karijeri biće iznenadne. Delovaćete ishitreno pokušavajući da završite sve svaše današnje napore u karijeri istovremeno. Ova strategija neće funkcionisati i može se očekivati nazadovanje u karijeri. Pored toga, vaša porodica će imati manje podrške kod kuće, što će dovesti do svađa i napetosti. Međutim, pošto je ovo samo kratka faza, izbegavajte da se ponašate impulsivno i umesto toga se fokusirajte na vaš posao. Vaš srećni sat za taj dan je između 14 i 15 časova. Crvena je vaša srećna boja za taj dan.

Bik

Dragi Bikovi, sve u vezi danas će biti veoma dobro. Međutim, postoje trenuci kada možete napraviti glupe greške koje se mogu izbeći. Uspećete u vašim profesionalnim poduhvatima kao samostalni preduzetnik. Zaradićete mnogo. Ako ste zaposleni, odlično ćete se slagati sa svašim pretpostavljenima. Možda ćete biti zamoljeni da se bavite pitanjima upravljanja. Stvari sa porodicom će ići dobro. Lični i porodični odnosi će se zasnivati na međusobnom razumevanju. Kao rezultat toga, trebalo bi da koristite vaše profesionalno vreme mudro.

Blizanci

Dragi Blizanci, današnji dan će dobro proći. Vaša sposobnost diskriminacije i vaše analitičke sposobnosti pomoći će vam da postignete uspeh. Imaćete veliku mentalnu jasnoću, a vaši napori u karijeri će vam se lepo isplatiti. Takođe će vam trebati mnogo hrabrosti da biste uspeli u svojim nastojanjima. Nadređeni će vas preporučiti za unapređenje, a izgledi za posao će biti odlični. Odlično ćete se slagati savašom porodicom, a moguće je da će se još ljudi pridružiti vašoj porodici. Potrudite se da maksimalno iskoristite ovaj dan. Ljubičasta će biti vaša srećna boja za danas. Vreme između 15:30 i 17:00 časova će dati najbolje rezultate, pa planirajte dan u skladu sa tim.

IEM Savetnik vam želi uspešan dan – Nisu svi putevi isti, zato idite onim koji vas vodi do vašeg cilja..

Rak

Dragi Rakovi, ovaj dan će biti ispunjen pomešanim osećanjima. Biće mira i prosperiteta u odnosima kao rezultat vašeg pojačanog fokusa na porodične odnose. U karijeri ćete ići oprezno i birati samo one poduhvate koji će, uprkos vašim naporima, dosledno donositi nagrade. Da biste nadoknadili zanemarivanje u vezama, moraćete da promenite odnos sa partnerom ili porodicom. Vodite računa o vašem zdravlju jer žongliranje posla i kućnih obaveza može biti iscrpljujuće.

Lav

Dragi Lavovi, Vaša duboka ljubav sa vašim partnerom, obezbeđujući srećan i ispunjen ljubavni život. Imaćete jasnu definiciju ljubavi i težiti preciznosti lične intimnosti. Morate izbegavati da se ponašate impulsivno u karijernim poduhvatima ili rizikujete da budete u iskušenju da spekulišete. Međutim, pošto će pošteni odnosi doneti veće nagrade, trebalo bi da se uzdržite od igranja igrica. Planirajte da završite važan posao između 15 i 17 časova, pošto je ovo vaš srećan čas. Ostatak dana izbegavajte da nosite bilo šta smeđe.

Devica

Drage Device, kao samostalni preduzetnik, jasno prenesite vaše profesionalne potrebe kolegama, imaćete dobre prilike za posao koji će se isplatiti. Kombinovanje poslovnog i slobodnog putovanja biće od koristi. Opterećenje posla može biti iscrpljujuće i trebalo bi da vodite računa o svom opštem zdravlju tako što ćete se dobro hraniti i redovno vežbati. Radićete na poboljšanju porodičnih odnosa i imaćete odličnu povezanost sa braćom i sestrama, čineći današnji dan korisnim sa dobicima. Danas je srećna boja za vas ljubičasta. Povoljno doba dana je od 14 do 15 časova.

Vaga

Drage Vage, Vaš današnji neuspeh biće uzrokovan neefikasnom strategijom. U poslu možete koristiti pogrešnu taktiku. Dobićete iracionalne savete od onih oko vas, što može dovesti do anksioznosti i finansijskih gubitaka koji ste mogli da izbegnete. Vaši uslovi rada se neće promeniti ako ste zaposleni. Ako niste pažljivi, verovatno ćete sami sebi izazvati probleme. Morate uložiti mnogo truda, posebno ako želite da postignete uspeh. Porodični život će se nastaviti kao i obično. Vaš odnos sa partnerom biće prijatan. Svetlo zelena boja će vam doneti sreću i prosperitet. Vreme između 16:00 i 18:00 biće srećno za vas, tako da planirajte svoj dan u skladu sa tim.

IEM Savetnik vam želi uspešan dan – Nisu svi putevi isti, zato idite onim koji vas vodi do vašeg cilja..

Škorpija

Danas, drage Škorpije, možete videti praktičnu stranu svake situacije, tako da će vaš dan biti progresivan. Nećete moći u potpunosti da iskoristite odlične mogućnosti za karijeru zbog svog nemara. Možda ćete morati da preuzmete nove odgovornosti, što može zvučati izazovno, ali kada to odlučite, problemi će automatski biti rešeni. Danas vam takođe može biti ponuđena nova pozicija. Ako se potrudite, rezultati će biti ohrabrujući. Što se tiče porodičnih stvari, atmosfera će svuda biti prijateljska.

Strelac

Dragi Strelčevi, težićete uspehu u nastojanjima jer ste orijentisani na karijeru i više volite da sve vaše napore sprovodite na metodičan način. Vaš napredak će biti postepen, ali postojan. Uložićete mnogo truda da ostvarite ciljeve u karijeri, a profesionalni dobitak može potrajati da se materijalizuje, ali će dugoročno biti od koristi. Shvatićete da morate da preispitate sve veze i da se odmaknete od njih. Računaćete i samouvereno ćete ići ka uspehu kako u ličnim tako i u profesionalnim nastojanjima.Nosite ljubičastu boju da biste privukli sreću. Vreme između 14:30 i 15:30 će verovatno biti povoljno za vas danas.

Jarac

Dragi Jarcčevi, Vaši rezultati možda neće biti zadovoljavajući. Možete prihvatiti probleme iz raznih izvora. Takođe možete imati poteškoća od prijatelja i saradnika. Sa novcem treba postupati pažljivo. Takođe možete videti negativno ponašanje nadređenih. Međutim, trebalo bi da održavate ravnotežu u svakom trenutku. Ponekad će biti napetosti u porodici i pojaviće se mali problemi. Zato budite oprezni sa ličnim i profesionalnim životom, vreme između 15 i 17 sati je srećno za vas. Danas imate sreće jer je ljubičasta boja prosperiteta.

Vodolija

Drage Vodolije, bićete orijentisani na karijeru i radije ćete organizovati sav posao. Nastojaćete da postignete uspeh u nastojanjima krećući se polako ali postojano. Vašem profesionalnom čitanju i izračunavanju profita biće potrebno neko vreme da proizvede rezultate, ali oni će dugoročno biti korisni ako radite na njihovom uspehu. Shvatićete da morate da se odmaknete od svih veza, procenite ih, radite na svakom pojedinačno i cenite individualni prostor koji vam je potreban. Računaćete i samouvereno ćete ići ka uspehu kako u ličnim tako i u profesionalnim nastojanjima. Povoljno doba dana je od 17 do 20 časova. Vaša srećna boja za danas je narandžasta.

Ribe

Drage Ribe, danas će ljubav zahtevati ličnu pažnju, kvalitetno vreme, a porodični odnosi će biti prijatni. Danas će uspeh u karijeri biti popločan vašim pametnim idejama, a vaši ambiciozni planovi će se uskladiti sa vašim naporima. Bićete prepuni znanja i trudićete se da maksimalno iskoristite društvene događaje, gde ćete verovatno sresti ljude koji će vam dugoročno pomoći kao stručnom saradniku. Planirajte ključni posao između 15 i 16 časova da biste uspeli.

Pratite Portal Dnevni Puls na TelegramuFejsbuku, Tviteru, Gab-u i Viberu!

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim