odrzavajte-ravnotezu-izmedju-svih-stvari-u-zivotu-iem

Održavajte ravnotežu između svih stvari u životu – IEM Savetnik vaše dnevne Vedske predikcije za sve znakove zodijaka, Nedelja 05.02.2023.

Ovan

Dragi Ovnovi, prisustvo Meseca u Lavu ukazuje na emocionalnu fazu koja je pred vama. Verovatno će se neki od vas trenutno osećati veoma ranjivo. Brinete o sopstvenim potrebama koje su dugo ignorisane i da ne vršite toliki pritisak na svoj um. Biće vam od koristi da preduzmete aktivnosti koje vas čine srećnim i motivisanim. Uraditi nešto značajno pred kraj dana moglo bi biti terapeutsko. Nosite kestenjastu boju da povećate pozitivnost oko sebe. Sat između 15 i 16 časova biće srećan za vas.

Bik

Dragi Bikovi, Mesec u Lavu ukazuje na neku vrstu nelagodnosti u vašem ponašanju. Možda ste frustrirano raspoloženi. Ne preterujete kada planirate nešto za nekoga posebno jer postoji velika verovatnoća da će vaši planovi propasti i da će vaši napori biti uzaludni. Važno je zapamtiti da u svačijem životu postoje usponi i padovi. Imajte sve u vidu i idite napred. Život bi postao mnogo lakši sa tim. Prihvatanje da nećete uvek moći da steknete sve što želite u životu je dobra stvar. Između 18 i 20:30 je povoljan period za vas. Smaragdno zelena je sreća za vas.

Blizanci

Dragi Blizanci, položaj Meseca u Lavu ukazuje na veliki dan koji je pred vama. Emocionalna stabilnost i povećanje samopouzdanja verovatno će vas danas održati u optimističnom raspoloženju. Mogući su sukobi sa članom porodice, pa ostanite mirni. Ako uopšte osećate da napetost između porodice postaje sve intenzivnija, predlaže se da obuzdate vaše emocije; u suprotnom, stvari mogu uzeti neprijatan obrt. Uživajte u slobodnom vremenu s posla jer ste naporno radili poslednjih nekoliko dana. Braon je srećna boja za vas danas. Sat između 10 i 11 sati biće srećan za vas.

Rak

Dragi Rakovi, kretanje Meseca u Lavu ukazuje na mogućnost da uđete u svađu sa partnerom ili bliskim prijateljem. U takvim situacijama, ključno je naučiti da držite emocije pod kontrolom kako biste izbegli da stvari izmaknu kontroli. Najbolji način za rešavanje ovih situacija je otvaranje vrata komunikacije. Izražavanje misli i mišljenja drugoj osobi najbolje je da učinite sebe i svoju perspektivu jasnijim. Nošenje bilo koje svetle nijanse zelene je sreća za vas. Preduzmite sve važne zadatke između 14 i 15 časova.

Lav

Dragi Lavovi, prisustvo Meseca u Lavu će verovatno ostaviti neke od vas da se osećaju van puta. Možda ćete imati problema da se fokusirate na ono što je važno i želite da probate nešto novo. Međutim, neophodno je obuzdati ove emocije i izvršiti traženi zadatak. Odstupanje od rutine može izazvati komplikacije za vas. Ne upuštajte se u nešto zbog čega ćete požaliti, i sačekajte dok se ponovo ne osetite motivisanim. Zakažite važne zadatke u danu između 15 i 17:30. Žuta će se pokazati kao sreća za vas.

Devica

Draga Device, Mesec u Lavu sugeriše da je pred vama fantastičan dan. Verovatno imate unutrašnji osećaj pozitivnosti i optimizma u vezi sa životom. Zadovoljni ste svojim radnim životom, romantičnim životom i porodičnim životom. I imate značajan pozitivan stav prema budućnosti. Iskoristite ova osećanja na najbolji način da širite radost među prijateljima i porodicom. Održavajte finu ravnotežu između svih stvari u životu, kao što su posao i zabava, jer je sve podjednako neophodno. Između 16:30 i 18:30 je vaše srećno vreme. Nošenje kestenjaste će se pokazati kao sreća za vas.

IEM Savetnik vam želi dan pun ljubavi – Održavajte ravnotežu između svih stvari u životu..

Vaga

Drage Vage, sa Mesecom u Lavu, možda se danas osećate najbolje. Vaše intelektualne sposobnosti su danas na vrhuncu i osećate se opušteno i spremno da preuzmete svaki zadatak. Pazite na smetnje jer postoje šanse da ćete danas izgubiti fokus. Odličan je trenutak da se usredsredite na predstojeće zadatke koji su dugo trajali. Sa visokom mentalnom energijom danas, savršeno je vreme da se suočite sa svim složenim zadacima od kojih ste bežali. Sat između 16 i 17 časova je povoljan za vas. Nošenje plave će se pokazati kao sreća za vas.

Škorpija

Drage Škorpije, uticaj Meseca u Lavu čini da se osećate optimistično i puni nade. Ovo je savršeno vreme da uživate u životu sa vašim voljenima. Provedite kvalitetno vreme u njihovom društvu i stvorite uspomene koje ćete zauvek negovati. Budite iskreni i videćete da oni uzvraćaju isto. Rad sa članovima porodice mogao bi se pokazati plodonosnim za vas u ovom trenutku. Nošenje plave pomoći će održavanju mira tokom dana. Vreme između 10 i 12 časova je idealno za neke promene.

Strelac

Dragi Strelčevi, položaj Meseca u Lavu je razlog vašeg radosnog i veselog raspoloženja. Danas ćete svoju sreću podeliti sa vašom porodicom. Postoji šansa da ćete imati porodičnu proslavu i da ćete se lepo provesti sa njima. Biće to sjajan dan u smislu porodičnog povezivanja, a ishod će biti odličan. Ovo je sjajno vreme za druženje sa porodicom jer ste u poslednje vreme veoma zaokupljeni poslom. Boja žada ima sreće za vas danas. Preduzmite važne zadatke između 11:00 i 12:30 časova.

Jarac

Dragi Jarčevi, sa Mesecom u Lavu, verovatno ćete se danas osećati frustrirano i nemirno zbog sitnih pitanja. Ovi problemi mogu biti povezani sa poslom ili kućom, ali nećete moći da odredite šta je to. Doživljavate unutrašnji osećaj nemira za koji niste u mogućnosti da identifikujete uzrok. Prepuštanje ovim osećanjima nije rešenje; umesto toga, snažno se suočite sa njima i pustite ih da prođu dok se ponovo ne osetite kao što ste inače. Između 17 i 18 časova je odlično vreme za prepuštanje hobijima. Nošenje safir plave će se pokazati kao sreća za vas

Vodolija

Drage Vodolije, vaš dan može početi frustrirajuće, ali položaj Meseca u Lavu će obezbediti da se završi dobro. Vaše strpljenje i odlučnost biće na iskušenju danas, pa shvatite sve to i zadržite vedar stav. To će nesumnjivo impresionirati sve oko vas, a prepreke i neravnine na vašem putu će biti jedva vidljive. Da biste poboljšali pozitivnost oko sebe i vaše aure, nošenje tamnih nijansi sive će se pokazati korisnim. Vreme između 15 i 16 časova biće srećno za vas.

Ribe

Drage Ribe, sa Mesecom u Lavu, ovo je možda dobar dan za vas, ali je od suštinskog značaja da danas izbegnete pravne probleme. Izbegavate situacije koje zahtevaju da trošite novac umesto da se fokusirate na štednju i dugoročna ulaganja. Od vitalnog je značaja da budete oprezni u pogledu ulaganja kako biste dobili maksimalnu korist. Uzdržite se od bilo kakvih nesuglasica sa starijim osobama, jer bi one mogle značajno ometati vaše projekte. Nosite nešto plavo da privučete sreću. Između 11 i 13:15 biće idealno vreme za donošenje odluka.

Pratite Portal Dnevni Puls na TelegramuFejsbuku, Tviteru, Gab-u i Viberu!

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim