odustati-od-snova-isto-je-kao-da-ste-odustali-od-sebe

Odustati od snova isto je kao da ste odustali od sebe. IEM Savetnik vaše dnevne Vedske predikcije za sve znakove zodijaka, Utorak 11.10.2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, danas će vas obuzeti snažna želja da iskoristite vašu kreativnost. Ovo će biti veoma cenjeno na poslu. Najvažnije je da se zabavljate dok radite posao i da ipak isporučite krajnji proizvod. Na domaćem planu vladaće harmonija jer ćete biti vedro raspoloženi. Bićete više nego voljni da rešite razlike sa članom porodice. Vaš visokoenergetski nalet može doći oko 14:00 časovas. Srećna boja za vas je roze.

Bik

Dragi Bikovi, danas su moguća blaženstva u vašem ličnom životu. Verovatno ćete uživati u društvu najmilijih i da ćete se danas usredsrediti na dobar provod. Sve razlike koje su se nedavno dogodile će se nestati, na veliko olakšanje drugih. Možete očekivati da ćete naići na neke davno izgubljene prijatelje i uživati u divnom vremenu zajedno! Svi aspekti koji se vrte oko vašeg doma i porodičnog života danas će biti dobri. Najsrećniji sat za vas je između 15:00 i 16:00 časova, dok je crvena vaša srećna boja.

Blizanci

Dragi Blizanci, vreme je da požnjete plodove vašeg napornog rada. Poštovanje, priznanje, novac i rast mogu vam doći u izobilju, što će ovo učiniti odličnim početkom. Na odličnom ste mestu da svoje misli i ideje sprovedete u delo. Možda ćete biti zadovoljni trenutnim pravcem vašeg života. IEM Savetuje da koristite kontakte ili uticaj da napravite pozitivne promene za sebe, svoju organizaciju i druge. Vreme između 14:00 i 14:30 časova je sreća za vas. Nošenje narandžaste boje privući će pozitivne kosmičke vibracije.

Rak

Postoji dugotrajan osećaj tuge koji danas obuzima urođenike Raka. Verovatno ste sporadično doživljavali neke probleme u vašem domu. Danas ćete se osećati nestrpljivo da stvari poboljšate. Radite na tome i pobrinite se da vaše radno mesto ili dom budu prijatno i mirno mesto. IEM savetuje vam da obezbedite da komunikacija danas bude otvorena i iskrena. Razgovor sa prijateljem od poverenja će vam razvući osmeh na lice i ublažiti vaše brige. Izbegavajte donošenje važnih odluka od 15:15 do 16:15 časova.

Lav

Danas ćete verovatno dobiti priznanje za vaše kreativne veštine. Možda ćete drugima ponuditi pomoć za probleme za koje su potrebna pametna rešenja. Posedujete kvalitet da se nosite sa nekim od najizazovnijih situacija sa taktom i diplomatijom. Dragi Lavovi, spremite se da danas postanete centar pažnje. Ovo vreme treba da iskoristite da sredite razlike između vas i vaših najmilijih i poboljšate stvari. Vreme od 19:00 do 20:30 časova je srećno za vas. Izbegavajte da danas nosite narandžasto.

Devica

Drage Device, dok Mesec prelazi u znak Bika, danas ćete želeti da se opustite i uživate u danu sa prijateljima. Težak rad i mentalni stres utiču na vas danima. Međutim, danas ćete verovatno dobiti priliku da provedete zabavan i opuštajući dan sa prijateljima, razgovarajući o nasumičnim temama pod Suncem ili se prepuštajući bezbrižnim šalama. Ovo će učiniti da se osećate opušteno i podmlađeno za početak sledećeg dana. IEM savetuje da nosite nešto u akva plavoj boji kako biste privukli sreću. Period između 13:15  i 14:15 časova je povoljan za vas.

IEM Savetnik vam želi sreću u ovom danu – Odustati od snova isto je kao da ste odustali od sebe!

Vaga

Danas ćete možda osetiti da usvojate metodičan pristup životu zbog prisustva Meseca u Biku. Ponekad se nađete zbunjeni i posvuda u pogledu onoga što želite od života. Međutim, ovaj dan će biti drugačiji jer ćete se osećati prilično fokusirano i produktivno. Obavezno sagledajte sve aspekte kako se ne biste osećali kao da vam nedostaje prilika, drage Vage. Vreme između 14:30 i 17:00 časova je srećno za vas. Dok je idealna boja za današnji dan crvena.

Škorpija

Drage Škorpije, neki od vas će se možda osećati iscrpljeno zbog nedavnog stresa i svađa koje su se desile ove nedelje. Ali, ne bi trebalo da se zadržavate na tome radi vašeg mira. Polako i pokušajte da izbegnete sukob po svaku cenu. Ovo vam može dati malo mira i stabilnosti. Novootkriveni duševni mir može da vas opusti i može značajno da vam snizi krvni pritisak! Danas će vam narandžasta boja doneti sreću. Period od 15:00 do 16:00 časova veoma je povoljan za vas.

Strelac

Dragi Strelčevi, možda ste se suočavali sa nekim izazovima u svakodnevnom životu. Ali zbog ovog tranzita, mirno rešenje vaših problema će biti na planu. Održavanje smirenosti i strpljenja pomoći će vam da dođete do obostrano prihvatljivog rešenja. Odličan je trenutak da ovu epizodu ostavite iza sebe i nastavite dalje. Srećan i pozitivan dan je pred vama. Srećna boja dana je ružičasta. Vaša produktivnost će biti na vrhuncu između 9:00 i 10:00.

Jarac

Dragi Jarčevi, danas bi išli bilo gde, putovali biste na toliko mesta; jer ne možete da se odlučite samo za jedno. Osećate se rastrzano u mnogo različitih pravaca, a vaš partner na putu bi želeo da ode negde što nije na vašoj listi. Uživajte u ovoj prilici za putovanjem danas i ne brinite o destinaciji. Na kraju ćete imati dobro putovanje sve dok ostanete fleksibilni. Danas nosite nešto belo da privučete pozitivnu energiju. Pogodno vreme će verovatno pasti između 1600 i 17:00 za vas.

Vodolija

Drage Vodolije, današnji dan ukazuje na harmoniju i spokoj kod kuće.Ova nedelja vam je dobro krenula, zato bez stresa. Odlučićete da što više vremena provedete sa porodicom i prijateljima. Otvorena i iskrena komunikacija pomoći da negujete poverenje među ljudima. Ovo će vam, zauzvrat, pomoći da se približite članovima vaše porodice i saznate o događajima koji se dešavaju u njihovim životima. Iskoristite prozor između 16:45 i 18:00 časova jer se očekuje da će ovo biti produktivan period za vas.

Ribe

Danas će vam verovatno doći dosta dobrih finansijskih prilika. Međutim, to bi od vas zahtevalo da isplanirate precizne strategije kako biste imali koristi od njih. Zadržite dinamičan pristup na poslu, jer će vam to pomoći da se nosite sa svim izazovima sa kojima se danas možete suočiti, drage Ribe. Imaćete jasnoću misli, a novi projekti će konačno krenuti napred. Period od 16:00 do 18:00 časova ukazuje na sreću. IEM predlaže da nosite šumsko zelenu bolju za sreću.

IEM Savetnik vam želi sreću u ovom danu – Odustati od snova isto je kao da ste odustali od sebe!

Pratite Portal Dnevni Puls na TelegramuFejsbuku, Tviteru i Gab-u!

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim

By IEM Vedski Astro Tim

IEM Vedski Astro Tim možete lično kontaktirati putem e-mail adrese: vedicastrotim@gmail.com