Osam znakova da je muškarac zaljubljen do ušiju

Svaka žena bi trebala da obrati pažnju na ovim osam znakova kada su muškarci u pitanju. Ako prepoznate neke od ovih znakova, velika je verovatnoća da mu se dopadate.

1. Stopala su mu okrenuta prema vama

Kad stojite zajedno u grupi, proverite njegova stopala: da li su okrenuta direktno prema vama? Prema stručnjacima za govor tela, ovo je jasan znak da je zainteresovan za vas i da ga privlačite, iako to radi nesvesno.

2. Oponaša vas

Stavite jednu ruku na vrat, prekrstite i razmaknite noge, jednu ruku stavite na kuk… Ako oponaša vaše pokrete, postoji velika verovatnoća da je toliko intenzivno usredsređen na vas (u dobrom smislu) da čak i ne zna da vas nesvesno oponaša.

3. Često vas gleda

Uđite u prepunu prostoriju i pogledajte oko sebe: gleda li vas neko? Ako je muškarac koji je prethodno bio u ‘platonskom’ taboru fiksirao pogled na vas, to bi mogao biti znak da je posebno zainteresovan i da mu se sviđate i u romantičnom smislu.

4. Povučen je

Ako je vaš muški prijatelj postao neobično povučen, osećate da se udaljio od vas i više niste toliko bliski, to bi mogao biti znak da je u svom umu prešao granicu prijateljstva i počeo da vas gleda kao privlačnu ženu. Moguće je da izbegava kontakt očima, jer ne želi da ga osećanja preplave dok vas gleda.

5. Priseća se prošlih vremena

Jedan od osam znakova je svakako i ovaj.

Ukoliko se rado priseća trenutaka iz prošlosti, ali s iznenađujućim detaljima, to pokazuje da vas je stvarno primetio, često misli na vas i održava ta sećanja mesecima, ako ne i godinama. Moguće je da ta prisećanja dolaze s nežnim zadirkivanjem.

6. Pocrveni

Pocrveni li u licu u vašoj blizini, možete biti sigurni da se zaljubio do ušiju. Crvenilo otkriva jake emocije.

Pročitajte još:

7. Supruga mu je sumnjičava

Ponekad supruge mogu primetiti znakove privlačnosti pre nego što on shvati šta misli ili radi, pa pripazite na promenu njenog ponašanja. Njegova supruga bi mogla da postane neprijateljski raspoložena prema vama ili sumnjičava, ili jako ljubazna kako bi prikrila da vas doživljava kao pretnju svojoj vezi.

8. Izvinjava se preterano

Ako se izvinjava zbog nečega što je učinio ili rekao u dalekoj prošlosti, to može biti znak da je počeo drugačije da razmišlja o vama, prenosi Dejli mejl (Daily Mail).

Pratite Portal Dnevni Puls na Fejsbuku i Viberu!

Dnevni Puls/superzena.b92.net