Ovoj ženi su Orićevi dželati pobili celu porodicu

Slavki Matić iz Bjelovca, u Opštini Bratunac, dželati bošnjačkog teroriste Nasera Orića ubili su cijelu porodicu – muža od 50 i dvije ćerke od 24 i 26 godina.

„Nisam bila kod kuće, išla sam poslom do škole i nisam mogla da se vratim. Napad se dogodio dok sam došla. Oni su sve pobili i popalili… Sve što su stigli…“ – uznemireno je ispričala Slavka Matić za TV Pink.

Kako je dodala, ništa nije ukazivalo da će doći do monstruoznog zločina.

„Kažu da nije bio genocid (nad srpskim stanovništvom)? Oni su ubili i žensko i muško. Nije bilo bitno da li je punoljetno, maloljetno, staro ili mlado. Sve“ – rekla je Matić.

Kako kaže, među ubijenima je bilo i mladih žena, i starica od 82 godine, mladića od 16 godina.

Pročitajte još:

„Suprug je bio kod kuće sa dvije ćerke. Prvo sam našla mrtve komšije pred kućom, pa muža i djecu. Našla sam stariju ćerku pored stepenica, pokušala je da pobjegne, ali nije uspjela. Nikad veću ranu vidjela nisam. Ovjerili su je. Jedva sam je obukla da je sahranim. Mlađu ćerku sam našla u kupatilu, gađali su je sa leđa – kroz suze se prisećala Matić, pa dodala:

„Šok sam preživela na nogama. Vidjela sam ih i nosila na rukama. Ne znam kako sam mogla, odakle mi snaga za to, ne znam ni sama. Ta bol se nikada zaboraviti ne može“ – ispričala je Matić.

Na ovaj monstruozni način dželati teroriste Orića zavili su u crno veliki broj srpskih porodica.

Pratite Portal Dnevni Puls na Fejsbuku i Viberu!

Dnevni Puls/borbe.me