Rokfeler i naslednici gasnih i naftnih kompanija doniraju novac

Velike i moćne porodice, kao što su Rokfeler i drugi giganti u oblasti industrije i energetike, odlučili su da se pozabave novim pravcem delovanja na celokupno čovečanstvo.

Njihove porodice su stvorile milijarde vrednosti preko naftnih i gasnih kompanija, ali neki članovi moćnih dinastija sada žele da taj novac „operu“ na neki način, kroz razne humanitarne poduhvate i ulaganje u klimatske promene.

I tako upumpaju donacije u organizacije koje blokadama saobraćaja ili senzacionalnim protestnim akcijama remete svakodnevni život građana i time žele da skrenu pažnju na klimatsku krizu. Klimatsku krizu koja je prenaduvana do te mere, da ljudi više i ne razmišljaju šta će sutra da jedu, već da li će neko ispustiti koji kubik CO2 u atmosferu.

Akcija je posebno pokrenuta u Nemačkoj. ali i drugim zemljama poput SAD, Velike Britanije, Italije, Francuske i Australije, talasi su već mesecima veliki – posebno kada se aktivisti drže autoputa.

Neki od radikalnih demonstranata imaju moćne finansijere koji izričito odobravaju i opravdavaju drastične akcije!

Nova moda za novo doba u kojima naslednici gasnih i naftnih kompanija čine sve da sa sebe skinu mrlju prošlosti, tako što će se predstaviti kao spasioci čovečanstva, a zapravo žele potpunu kontrolu nad ostatkom ljudskog kapitala.

Pratite nas na društvenim mrežama Fejsbuk i Telegram

Autor: Igor Mihajilo