ruska-tv-ismejala-bajdena-zbog-izbora-crne-lezbejke

En-Bi-Si(NBC) je preneo da je Rusija dominirala nad Džoom Bajdenom za pregovaračkim stolom, rekavši mu da može da izabere samo jednog Amerikanca za zamenu za Viktora Buta, koga zapad naziva „Trgovcem smrti“.

Jedna ruska TV stanica ismejala je Džoa Bajdena i pad američke kulture u rasponu od otprilike dva i po minuta, u okviru diskusije na ruskoj televiziji nakon Bajdenove odluke da razmeni međunarodnog trgovca oružjem i navodnog saradnika za terorizam Viktora Buta za narkomanku WNBA igračicu Britni Grajner, u nedavnoj razmeni zatvorenika između dve nacije.

Prema ruskoj panelistkinji Margarite Simonjan, Sjedinjene Države su u padu, što se vidi u nedavnoj razmeni zatvorenika, u kojoj je Džo Bajden navodno odlučio da oslobodi WNBA igračicu Britni Grajner, umesto Pola Vilana, veterana marinca optuženog za špijunažu i osuđen na 16 godina u ruskoj kaznenoj koloniji.

Bajden i Sjedinjene Države, rekla je ona, odlučili su da odaberu „crnu lezbejku navučenu na drogu“ umesto marinca koji je „patio dok je služio svojoj otadžbini“.

Razmena zarobljenika u Abu Dabiju završena – Viktor But za Britni Grajner

„Naravno, bilo je veoma zabavno, ali ne i iznenađen što je But razmenjen za (zatvorenu WNBA zvezdu) Grajner, a ne (zatvorenog veterana marinca) Vilena“, rekla je ona.

„To je samo katastrofa“, dodala je kasnije, rugajući se Sjedinjenim Državama zbog uništavanja sopstvene kulture i stanovništva.

„Američkim biračima je dat izbor“, nastavila je.

Izbor između „heroja koji je patio dok je služio otadžbini, heroja pokrivenog medaljom koji je stradao tokom služenja svojoj otadžbini, Sjedinjenim Državama, ili, crne lezbejke, navučene na drogu koja je patila zbog kese sa hašišom“.

Na domaćem planu, Amerikanci su izrazili slično mišljenje i istakli da se Grajner zakleola da više nikada neće stati za himnu, pre nego što je završila u ruskom zatvoru i pričala o tome kako Amerika odjednom izgleda sjajno.

Ovo je „dobra vest“ za Rusiju, nastavila je panelista, rugajući se Sjedinjenim Državama što „pljuju po svojim herojima“ i stavljaju nelojalne, levičarske poznate ličnosti umesto vojnih lica.

Amerika je „nacija koja pljuje na svoje heroje do te mere da smatra da je mnogo važnije osloboditi dobro poznatog sportistu koji je s pravom nosuđen“.

„(Grajner) nije patila zato što je služila svojoj domovini, već zato što nije mogla da živi 10 sati bez hašiša.“

„Ovo mnogo govori o stanju ovog društva (u Sjedinjenim Državama)“, rekla je ona.

Prema izveštaju NBC-a koji je od tada uređivan, možda da bi zaštitile Džoa Bajdena, SAD su dobile izbor između oslobađanja veterana marinaca Pola Vilana i WNBA igračice Britni Grajner, birajući da razmene Grajnerovu za „Trgovca smrti“.

U drugom ruskom televizijskom segmentu, voditelj vesti je dodatno ismevjao Sjedinjene Države i Bajdena zbog razmene, opisujući to kao „senzaciju na Zapadu“ i napomenuvši da su ruski zatvori „otvoreni za sve američke perverznjake i kriminalce“.

Pratite Portal Dnevni Puls na TelegramuFejsbuku, Tviteru i Gab-u!

Dnevni Puls/Mediji