Selma Bajrami zadržana na aerodromu

Pevačica Selma Bajrami objavila je fotografiju pre nego što je došla na aerodrom.

Pevačica Selmi Bajrami zabranjen je ulazak u Srbiju. Ona je pokušala danas da uđe u našu zemlju, ali su je policijski službenici zadržali na beogradskom aerodromu. Ona je pre nekoliko časova objavila fotografiju na Instagram profilu iz automobila, verovatno prilikom dolaska na aerodrom.

Podsetimo, Selma se krajem prošle godine našla se u centru skandala nakon što se u javnosti pojavio njen snimak sa nastupa na kojem peva albansku pesmu „Valle Kosovare“ i pokazuje dvoglavog orla.

Ovo je razbesnelo javnost u Srbiji, gde je pevačica i postala popularna, pa su mnogi tražili njen bojkot i zabranu ulaska u našu zemlju.

Međutim, ona je neposredno nakon skandala istakla da se to neće desiti i da će se ona vratiti na scenu u punom sjaju.

„Ja ću svuda doći, to što drugi pokušavaju da mi nameste, neće im uspeti“ – rekla je pevačica, a potom otkrila sve o zabrani ulaska u Srbiju.

Pročitajte još:

„Nisam dobila zabranu, nikada je neću dobiti. Znam da bi neki voleli, ali nadajte se uzalud. Onda bi zabranu trebalo da dobiju svi ovi koji u Bosni i Hercegovini dižu tri prsta“ – rekla je ona tada, što je još više razljutilo ljude, naročito kada je odbila da se izvini za svoj skandalozni postupak.

„Nisu zabranili, to su samo pokušaji, bojkot. Selma se vraća u punom sjaju. Sve namontirano. Nemam se zbog čega izvinjavati, nisam ništa uradila – rekla je tada Selma Bajrami.

Mi smo sada pokušali da je dobijemo za komentar, ali nam je ona izbacivala vezu. Poslali smo joj i poruku, ali do objavljivanja ove vesti, Selma na nju nije odgovorila.

Foto: PrintScreen Instagram

Pratite Portal Dnevni Puls na Fejsbuku i Viberu!

Dnevni Puls/republika.rs